1117.jpg

Ľavicoví extrémisti sa ku kresťanom správajú horšie ako moslimovia

465
Kultúra smrti

“Minulý rok mi opäť potvrdil, v akej zložitej dileme sa stále viac nachádzajú veriaci kresťania a židia v dnešnej euro-americkej spoločnosti. Z jednej strany sledujeme prisťahovalectvo moslimov, medzi ktorými sa ozývajú radikálne hlasy proti kresťanom a židom, z druhej strany voči nim stále radikálnejšie a agresívnejšie vystupujú zastánci LGBT, multikulturalizmu a ľavice,” konštatuje na začiatku redaktor Lukáš Lhoťan v českom Reflexe.

 

Zdá sa mu, akoby sa “mnohokrát veriaci kresťan či žid dostával do situácie, že mnohí radikálni moslimovia sú voči nemu „umiernenejší“ a majú väčší rešpekt ako radikálne feministky, ľavica či multikulturalisti”.

Napríklad pražský arcibiskup Dominik kardinál Duka počas vianočnej bohoslužby 25. decembra 2017 povedal, že “veľvyslanci moslimských krajín mu blahopriali k vianočným sviatkom, ale mnohí veľvyslanci nášho náboženského okruhu mu (v rámci politickej korektnosti) poslali len sezónne pozdravy”.

Alebo v britskom meste Huddersfield sa udiala milá vec, keď skupina mladých moslimov z islamskej sekty Ahmadija zorganizovala bezplatný prevoz ľudí z domova dôchodcov na sviatočný vianočný obed, čo ukazuje, že “nie všetci moslimovia sú nepriateľskí k oslavám Vianoc a k rodným Európanom.

V strednej Európe totiž ešte nebadať, ako v takom Francúzsku, Anglicku, Nemecku či v Taliansku, že dochádza k radikálnej premene zloženia obyvateľstva. “Ale populačný vývoj je neúprosný. V Európe radikálne klesá pôvodná európska populácia a pokiaľ budú vládnuce spoločenské elity chcieť udržať súčasný systém dôchodkového a sociálneho zabezpečenia, budú musieť chtiac nechtiac migráciu podporovať, aby nahradili klesajúcu pôrodnosť Európanov,” konštatuje Lhoťan.

Podotkol však aj to, že sa “zároveň ukazuje vyššia pôrodnosť u veriacich ľudí ako u zvyšnej časti populácie”, takže je veľmi pravdepodobné, že “postupne bude zložka veriacich v populácii posilňovať a za pár desaťročí môžu mať veriaci moslimovia, židia a kresťania v populácii veľmi silné zastúpenie”. A naopak, slabnúť bude zastúpenie LGBT, ľavice a multikulturalizmu v populácii obyvateľov Európy.

Badať to aj “na apatickom postoji stále väčšieho množstva európskych veriacich kresťanov a židov k Európskej únii, ktorá sa hlási k hodnotám LGBT, multikulturalizmu a socializmu, ale mlčí k hodnotám kresťanským a židovským”. Stále viac veriacich kresťanov odmieta EÚ ako takú a nejde len o silne kresťanské Poľsko.

“Lenže prečo by veriaci kreťania mali podporovať tých, ktorí sa k nim chovajú stále viac nepriateľsky a nenávistne? Veď aj tí „zlí“ moslimovia majú ku kresťanom viac rešpektu a úcty ako zastánci LGBT, ľavice či feminizmu,” dodáva Lhoťan.