CBC_video.jpg

Deti sa učia o "sexuálnej rozmanitosti" na zvrátených videách propagujúcich LGBT "pride"

770
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Gay "pride" (hrdosť) je "oslavou sexuálnej rozmanitosti", hovorí mediálna osobnosť Jessi Cruickshank malým deťom v detskej televíznej šou, ktorú produkuje Kanadská vysielacia spoločnosť (CBC) financovaná daňovými poplatníkmi. 

Obklopená dúhovými a farebnými balónikmi, Cruickshank sa pýta dvoch chlapcov a dvoch dievčat, ktoré majú asi sedem rokov, čo si myslia o homosexuálnom "manželstve" a či si myslia, že by bolo "super mať dve mamy". 

"Gay pride" znamená "niečo, kde sa zhromažďujú všetci homosexuálni ľudia, transsexuáli, lesbičky, bisexuáli a oslavujú," hovorí jedno dievčatko na začiatku tohto videa. Dievča počíta tieto slová na prstoch a ako ich vyslovuje, nie je jasné, či vie, čo všetko znamenajú. 

"Myslím si, že (homosexuálne manželstvo) je normálne manželstvo," povie jeden malých chlapec. 

Cruickshank, ktorá v priebehu videa máva LGBT vlajkou a na konci si oblieka dúhový šál, rozpráva deťom o rôznych "gay celebritách". (Deti si dokázali spomenúť iba na Ellen Degeneres a Lady Gagu.) 

"Jodie Foster je žena a v detstve som si kvôli nej nebola istá svojou sexualitou, pretože sa mi veľmi páčila," vysvetľuje Cruickshank.

"A bola nahá vo filme Nell. Nespomínam si, že by som ho videla viackrát ako dieťa," dodáva sarkasticky. 

"Ako matka mladých detí by som bola pobúrená, ak by nejaký dospelý hovoril mojej 8-ročnej dcére o svojich fantáziách z detstva...a ako si opakovane prehrávali nahé filmové scény s Jodie Foster. V inom kontexte by rodičia boli oprávnene pobúrení," povedala pre LifeSiteNews aktivistka za práva detí Katy Faust, ktorá bola vychovaná dvoma lesbičkami. "Ale pretože je cieľom propagovať "hrdosť" (pride), tak musíme považovať deti v tomto videu za "osvietené", keďže počúvali a odpovedali na otázky k téme sexuality dospelých. V skutočnosti sú zneužívané."

Cruickshank chválila deti za to, že sú "spojencami" gay komunity a povzbudzovala ich, aby sa snažili stať gay ikonami. 

"Gay ikona je niekto, kto je obdivovaný komunitou gayov," hovorí vo videu. 

"Ja som spojenec. Možno sa stanem ikonou," hovorí jeden chlapec. 

"Každý by mal vyrásť a usilovať sa byť gay ikonou," odpovedá Cruickshank.

"O tom je celá hrdosť," hovorí jedno z dievčat. Na otázku, čo si myslí o homosexuálnom "manželstve", dievča odpovedalo, že jej teta je lesbička a ona rozmýšľa o tom, či bude na jej "svadbe" družičkou. 

"Keď zistíte, že vaša teta sa ide vydať za ženu a vašou hlavnou obavou je, či budete družičkou, potom máte vo svojich prioritách jasno," povedala uznanlivo Cruickshank.

Deti mali zmiešané reakcie, keď dostali otázku, aké by to bolo mať "dvoch otcov" a reagovali, že vo veľkej miere by to záviselo od ich povahy.

"Vyzývam tvorcov tohto filmu znova natočiť video," navrhla Faust. Namiesto toho by sa mali spýtať detí: "Myslíte si, že by bolo super, keby ste nemali otca?"

"Z odpovede "áno!" by sa stala "to by bolo strašné," povedala. "Pretože pre väčšinu detí to tak je." 

"Ak o tom pochybujete, tak sa spýtajte každého chlapca, ktorý prišiel o svojho otca rozvodom, zrieknutím sa, koncepciou darcovstva či smrťou," povedala. "Mať "dve matky" alebo "dvoch otcov" vždy znamená stratiť jedného rodiča, po ktorom dieťa túži a má naňho právo. A to je nespravodlivé."

Jedna časť videa, počas ktorej dieťa odpovedá adekvátne svojmu veku, je, keď sa Cruickshank pýta detí, či vedia, čo to znamená "vyjsť zo skrine" (vyjsť s pravdou von, priznať sa k homosexualite).

Malé dievča nevinne odpovedá: "Keď vyjdeš zo skrine, to znamená, akoby si hrala hru na schovávačku a skrývaš sa v skrini a potom ťa niekto objaví a vyjdeš zo skrine a musíš "tým" byť."

"To dáva zmysel," uškrnie sa Cruickshank pozerajúc do kamery. 

Video je plné jasných farieb, detských tvárí a veselej hudby. Bez zvuku to vyzerá veľmi podobne ako akýkoľvek iný program určený pre deti.

"Je to choré. Využívať malé deti na presadzovanie gay agendy je ohavné a manipulatívne," povedal pre LifeSiteNews Dan Gainor z Centra pre mediálny výskum. "To, že sa to objavilo vo verejných médiách, je ešte horšie. Potom hovoriť deťom, že vaša náklonnosť k filmovej hviezde spochybňuje vašu sexualitu, je ešte bizarnejšie." 

Učiť deti milovať ľudí, ktorých priťahuje rovnaké pohlavie, neznamená "využívať ich ako ideologické rekvizity vo videu," uzatvára Faust.

Cruickshank odpovedala na Facebooku, že reakcie na video boli pozitívne. "Niektorí ľudia sú však naštvaní a/alebo sa za mňa modlia," napísala. No "ja verím vo vzdelanie, toleranciu a oslavu rozmanitosti."

V ďalšom videu, ktoré bolo načasované popri medializácii kráľovskej svadby, Cruickshank hovorí s rovnakou skupinou detí o rozvode, o čom vyzerajú byť dobre informované. 

Cruickshank je matkou dvoch chlapcov-dvojčiat, ktoré sú ešte batoľatá. 

LGBT aktivisti vyhlásili jún za "mesiac hrdosti", počas ktorého prebiehajú hypersexuálne pochody oslavujúce homosexualitu a transgenderizmus. Organizátori pochodov dnes označujú deti za kľúčovú súčasť týchto sprievodov. Hlavným maršalom najbližšej oslavy v Orange County v Kalifornii bude 11 ročné "gender kreatívne" dievča