shutterstock_1868399098-e1714661444748-810x500.jpg

Kanadské vládne údaje ukazujú nárast reprodukčných poškodení po zavedení COVID injekcie

28
Neutral
  • Kanadská databáza ukazuje nárast reprodukčných ochorení po očkovaní mRNA.
  • Stúpla neplodnosť, zápal vajíčkovodov, menopauzálna krvácanie a potraty.
  • Štatistiky z Ontária ukazujú zvýšené počty reprodukčných problémov po očkovaní COVID.
  • Dôkazy naznačujú vzťah medzi očkovaním a reprodukčnými problémami, vyžaduje sa vyšetrovanie.

Občania USA:

Tento článok pôvodne uverejnil portál WND News Center

Nová správa sa odvoláva na kanadskú vládnu databázu, ktorá ukazuje explóziu reprodukčných ochorení ako dôkaz problémov s vedľajšími účinkami liečby mRNA, ktorú nariadili vlády a podniky počas pandémie COVID-19.

“Je najvyšší čas, aby kanadský lekársky a vládny establišment spolu s hlavnými lekárskymi odborníkmi a staršími médiami prestali plynofikovať trpiacich pacientov. Je načase, aby preskúmali dramatické dôkazy o vzťahu medzi zavedením očkovania proti COVID a reprodukčným poškodením, ktoré utrpeli desiatky, ak nie tisíce pacientov,” vysvetľuje správa Substack na stránke BehindTheFDACurtain.

Čítajte: Bojovníčka za slobodu Monica Smit pokračuje vo svojom odpore proti globalistickej tyranii

Správa dokumentuje, že podľa databázy “priemerný počet pacientov, ktorým boli pridelené nasledujúce diagnostické kódy súvisiace s reprodukciou, sa v rokoch 2021 až 2022 oproti rokom 2015 až 2019 v priemere zvýšil v každej kategórii.”

“To znamená, že kanadskí lekári zistili, že viac Ontariánov trpí nasledujúcimi stavmi po viac ako osemdesiatich piatich percentách populácie, ktoré sa očkovali vakcínami COVID.

V správe sa uvádza, že výrazne stúpla “[i]neplodnosť u mužov aj žien,” ako aj nízky počet spermií a neprítomnosť spermií v spermiách u mužov.” Taktiež “zápal vajíčkovodov a vaječníkov,” ako aj panvové zápalové ochorenie, ktoré môže viesť k mimomaternicovému tehotenstvu, neplodnosti, chronickej panvovej bolesti a ďalším súvisiacim komplikáciám.

A “menopauzálne a postmenopauzálne krvácanie” ako aj “poruchy menštruácie.”

A, “potraty vrátane vynechaných potratov, neúplných potratov a úplných potratov.”

V správe sa uvádza, že štatistiky pochádzajú z plánu zdravotného poistenia v Ontáriu.

“Tento súbor údajov zahŕňa približne šesť miliónov jedinečných pacientov. Dôležité je, že obsahuje štyri roky ‘východiskových údajov’ z obdobia pred tým, ako sa v Kanade objavili vakcíny COVID-19 alebo COVID-19, ako aj údaje z roku 2020, keď sa vyskytovalo len ochorenie COVID-19, a ‘roky vakcíny COVID’ z rokov 2021 a 2022.”

“To nám dáva prehľad o zdravotných zmenách, ktoré Ontarijčania zaznamenali po zavedení vakcín COVID, z ktorých viac ako osemdesiatpäť percent obyvateľov Ontaria prijalo dve dávky do 30. marca 2022. Približne päťdesiat percent obyvateľov Ontária dostalo do toho istého dátumu tretiu ‘posilňovaciu’ dávku. Údaje preto odrážajú veľmi vysoko zaočkovanú populáciu a následky tohto očkovania,” uvádza sa v správe.

Čítajte: Kanadský’program COVID na ochranu pred poškodením spôsobeným očkovaním doteraz vyplatil len 6 % nárokov

Medzi podrobnosťami z vládnych dôkazov bolo uvedené, že “neplodnosť mužov, oligospermia, azoospermia” prípadov vzrástla z 24 608 počas roka pred COVID a po ňom namerali 32 696 prípadov.

Prípady akútnej alebo chronickej salpingitídy, ooforitídy alebo abscesu, panvového zápalového ochorenia vzrástli zo 6 966 na 7 506 a poruchy menštruácie zo 408 717 na 418 713.

“Menopauza, postmenopauzálne krvácanie” prípadov stúplo zo 171 666 na 193 871, “neplodnosť” sa zvýšila z 94 039 na 112 450 a “iné poruchy ženských pohlavných orgánov” stúpli z 93 619 na 113 621.

Počet “vynechaných potratov” vzrástol z 13 323 na 15 215.

V správe sa uvádza, že dôkazy “odhaľujú jasný nárast ochorení a porúch ľudskej reprodukcie v čase po nasadení nového a ešte nie úplne odskúšaného medicínskeho zásahu na väčšine populácie. Vládna databáza pozostávajúca z miliónov kanadských občanov teraz potvrdzuje tvrdenia a varovania – napr, ženy hlásiace výrazné menštruačné zmeny po očkovaní vakcínou COVID v rokoch 2021 a 2022 – ktoré doteraz mnohí odmietali ako ‘anekdotické."”

Pretlačené so súhlasom WND News Center.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti