Trudeau vítal moslimov do Kanady, kresťania sú preňho “najhoršou časťou spoločnosti”

647
Kultúra smrti

Kanadský premiér Justin Trudeau ešte pred svojím zvolením naplno prejavil svoje liberálne zmýšľanie pri podpore rozmanitosti a moslimskej komunity v krajine, pričom ku kresťanom sa ale nevyjadril príliš úctivo 

Debate Post píše, že “viac ako 30 000 utečencov v rýchlom návale prišlo do Kanady bez toho, aby ich Trudeau prekontroloval”.

Ako liberál to podľa všetkého nepovažoval za potrebné. K moslimom prejavil sympatie, keď sa raz vyjadril: “Kanada je silnejšia kvôli moslimom”. A v rámci svojho hesla “Rozmanitosť je našou silou” nabádal občanov k väčšej tolerancii voči nim: “Kanaďania sa musia pohnúť ˝za hranice tolerancie voči prijatiu˝”.

No na toleranciu voči kresťanom už akosi zabudol pri vyhlásení, o ktorom napísal pastor Steve Long na svojom facebookovom statuse: “Trikrát som stretol Justina Trudeaua. Asi pred 8 rokmi som mu predpovedal, že Boh chce, aby sa stal lídrom Liberálnej strany v Kanade. No moje posledné stretnutie s ním v jeho kancelárii však bolo pre mňa sklamaním. Johnovi a Carol Arnotovcom a mne povedal, že kresťania sú najhoršou časťou kanadskej spoločnosti.”