shutterstock_703164724-810x500.jpg

Väčšina Kanaďanov verí, že existujú len dve pohlavia, ukázal prieskum

36
Kultúra smrti

Na pozadí rastúcich protestov znepokojených rodičov proti extrémnej rodovej ideológii, ktorá sa vyučuje na kanadských školách, nový prieskum Angus Reid Institute (ARI) zistil, že väčšina Kanaďanov, 56 percent, stále verí, že existujú len dve pohlavia. 

Aj keď väčšina Kanaďanov považuje pohlavie len za dve možnosti, mužské a ženské, výsledky prieskumu ARI, ktoré boli zverejnené včera, ukázali, že tretina Kanaďanov, 34 percent, si myslí, že obmedzenie ľudí na dve pohlavia je “nedostatočné.”Rozdelením tohto nebiologického názoru podľa pohlavia prieskum zistil, že tento postoj zastáva 40 percent žien v porovnaní s iba 26 percentami mužov.  

Zajímavé je, že nadpolovičná väčšina dvoch tretín mužov starších ako 34 rokov si myslí, že dve pohlavia sú “dostatočné.”

V Kanade rastie odpor voči vyučovaniu radikálnej transrodovej ideológie na školách, dokonca aj zo strany niektorých provinčných vlády. Šírenie tejto ideológie nemá vplyv len na deti, ale aj na tých, ktorí v školstve vyjadrujú svoj nesúhlas s jej vyučovaním, vrátane správcovia školských rád. 

Aj keď väčšina Kanaďanov verí vo vedecký, binárny pohľad na pohlavie, prieskum zistil, že približne 69 percent Kanaďanov tvrdí, že by “akceptovali a vyhoveli želaniu svojho dieťaťa’zmeniť svoju rodovú identitu, vrátane troch z piatich rodičov (61 percent), ktorí majú deti mladšie ako 18 rokov.” 

Napriek tomu je podpora používania hormonálnej terapie u detí len približne jedna ku piatim, a to tak medzi “všeobecnou populáciou, ako aj medzi tou istou skupinou rodičov.” 

“Tieto odpovede sa mierne líšia, keď sa uvedú rôzne vekové kategórie detí – osem, 12 a 16 rokov – ale väčšinový odpor je konzistentný,” konštatuje ARI. 

Podľa ARI približne 70 percent Kanaďanov “cíti, že transrodoví ľudia čelia v každodennom živote výraznej diskriminácii.” 

V prieskume sa tiež zistilo, že len tretina Kanaďanov tvrdí, že žena je “obmedzená na ľudí, ktorí sa narodili ako biologické ženy, ale iní túto definíciu spochybňujú.” 

Prieskum sa uskutočnil od 26. do 31. júla na vzorke 3 016 dospelých Kanaďanov, ale za zmienku stojí, že všetci títo účastníci sú členmi Angus Reid Forum. 

Kým nedávny Legerov prieskum zistil, že Kanaďania vo všeobecnosti podporujú rodičovské práva vo vzdelávaní, najmä pokiaľ ide o materiály, ktoré sú deťom sprístupňované, niektorí z tých, ktorí sú v politických funkciách, sa stretli s tvrdými dôsledkami za to, že sa postavili na stranu väčšinového postoja krajiny. 

Práve minulý týždeň LifeSiteNews informoval o tom, ako bola kanadská správkyňa katolíckych škôl Monique LaGrangeová z Red Deer Catholic Regional Schools (RDCRS) vylúčená zo svojho provinčného združenia správcov obhajoby kvôli príspevku na sociálnych sieťach, v ktorom údajne prirovnala LGBT agendu zameranú na deti k “vymývaniu mozgov” nacistickej propagande. 

Dnes tisíce znepokojených kanadských rodičov, detí a ďalších ľudí od pobrežia k pobrežiu pochodujú v rámci Million Person March proti LGBT indoktrinácii v národných’školách. 

LifeSiteNews je na mieste vhlavnom meste národa Ottawe, aby poskytlo spravodajstvo z miesta konania pochodu.