jugvsh1f-810x500.png

Trudeau odsúdil "nenávisť" Million Person March na ochranu detí pred LGBT propagandou

32
Kultúra smrti

V Kanade nie je miesto pre dogmy LGBT, vyhlásil v stredu na sociálnych sieťach premiér Justin Trudeau, keďže tisíce Kanaďanov protestujú proti indoktrinácii LGBT v národných školách.

“Dovoľte mi, aby som jasne povedal jednu vec: transfóbia, homofóbia a bifóbia nemajú v tejto krajine miesto,” uviedol Trudeau na X (predtým Twitter). “Dôrazne odsudzujeme túto nenávisť a jej prejavy a jednotne podporujeme 2SLGBTQI+ Kanaďanov v celej krajine - ste platní a vážime si vás.”

Komentáre prichádzajú v ten istý deň ako Pochod milióna ľudí v hlavnom meste krajiny Ottawe a ďalších mestách po celej Kanade, ktorý LifeSiteNews pokrýva priamo na mieste. Pochod je protestom od pobrežia k pobrežiu na obranu detí pred indoktrináciou LGBT v školách. 

Organizujú ho moslimskí Kanaďania a podujatie prijalo slogan “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s rodovou ideológiou, vekovo nevhodným sexuálnym obsahom v školských knižniciach a propagandou LGBT.  

“Som tu dnes, tak ako vy, ako otec, mám dve dievčatá a som na ne hrdý. A vy ste tu ako mama a otec a viete, čo dnes robíte? Bojujete za budúcnosť našej krajiny,” líder Ľudovej’strany Kanady (PPC) Maxime Bernier povedal davu. “Pretože vieme, že to’je niečo, čo každý politik establišmentu nemôže povedať, alebo nemá’odvahu povedať, že v tejto krajine sú len dve pohlavia a nemôžete to zmeniť.”

Trudeau sa však k obavám rodičov’ vyjadril odmietavo. Toto leto povedal moslimskej komunite v kalgary’mešite Baitun-Nur, že “ľudia na sociálnych sieťach, podporovaní najmä americkou pravicou, šíria veľa nepravdivých informácií o tom, čo’je v skutočnosti v provinčných učebných osnovách.”

Vyhlásenia, že určité názory “nemajú v tejto krajine miesto”, sú obzvlášť znepokojujúce vo svetle postoja Trudeuovej vlády”k slobode prejavu, najmä pripravovaného zákona C-18, známeho aj ako zákon o online spravodajstve, ktorý má začať platiťdo konca roka. com/news/new-documentary-explores-canadas-decline-into-a-woke-nightmare/">povedal v nedávnom dokumentárnom filme, v ktorom uvádza, že Trudeauova Kanada je “nočnou morou kvôli svojej misii stať sa “globálnou baštou progresívnej politiky.”Skôr si myslím, že “sa stalo to, ’že draví psychopati prišli na to, ako sa zamaskovať pod rúškom súcitu.” 

LifeSiteNews je na mieste v Ottawe. Video a písomné aktualizácie budú pridávané k našej hlavnej správe o Million Person Marchpodľa toho, ako sa budú diať.