Conservative-Leader-Pierre-Poilievre-on-federal-carbon-price-increase-N.B.-LGBTQ-school-policy-cpac-810x500.png

Pierre Poilievre povedal konzervatívnym poslancom, aby mlčali o Million Person March

28
Kultúra smrti

Poslanci Konzervatívnej strany Kanady (CPC) dostali pokyn, aby mlčali o pochode Million Person March proti indoktrinácii LGBT, ktorý sa včera konal po celej krajine, vyplýva z interného memoranda.  

Kanadská tlač v stredu informovala, že získala kópiu memoranda, ktoré poslal líder opozície Pierre Poilievre’do kancelárie všetkým poslancom vo svojej frakcii a varoval ich, aby sa verejne, na sociálnych sieťach alebo pre tlač nevyjadrovali k masovému prorodinnému protestnému hnutiu.  

Poslanci navyše údajne dostali stranícke stanoviská týkajúce sa Million Person March, v ktorých sa vysvetľuje, čo môžu alebo nemôžu povedať svojim voličom v súvislosti s demonštráciami, ak ich o to požiadajú. 

V memorande pre poslancov sa údajne uvádzalo, že protestujúci majú “legitímne pripomienky” týkajúce sa otázky “rodičovských práv” v súvislosti so vzdelávaním svojich”detí vo verejných školách, ale napriek tomu sa poslanci mali zdržať akýchkoľvek verejných vyhlásení. 

Včera sa tisíce znepokojených kanadských rodičov, detí a ďalších ľudí od pobrežia po pobrežie pochodovali napochode Million Person March proti indoktrinácii LGBT v národných’školách. 

Protest zorganizovali moslimskí Kanaďania a použili slogan “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s gender ideológiou, sexuálnym obsahom nevhodným pre daný vek v školských knižniciach a propagandou LGBT.    

Pochody vo väčšine kanadských miest boli pokojné, avšak došlo niekoľko správ o napadnutí demonštrantov protiprotestujúcimi, ktorí sa hlásia k LGBT.  

Aj keď je bežné, že vedenie strany vydáva pre svojich poslancov diskusné príspevky, Million Person March bol celonárodným fenoménom, aký tu ešte nebol, nehľadiac na minuloročný Konvoj slobody.

Aj keď sa na mieste protestu nenachádzal žiadny súčasný poslanec CPC, bývalý minister vlády CPC Maxime Bernier si dal záležať na tom, aby sa zúčastnil hlavného miesta pochodu v Ottawe.  

Bernier, ktorý teraz vedie Ľudovú stranu Kanady (PPC), včera povedal znepokojeným rodičom a ďalším účastníkom Miliónového pochodu, že existujú len dve “pohlavia” a že “zdravý rozum zvíťazí” v debate o pohlaví. 

Vyzval tiež na skutočnosť, že žiadny iný “politik establišmentu” nemal odvahu postaviť sa za rodičovské práva.  

“Pretože vieme, že to”každý politik establišmentu nemôže povedať, alebo nemá”odvahu povedať, že v tejto krajine sú len dve pohlavia a to sa nedá zmeniť,” povedal.   

Liberálny premiér Justin Trudeau odsúdil pro-rodičovskú stranu pochodu, s tým, žeodmietanie LGBT dogmy nemá “v Kanade miesto”. 

‘Kde’je Pierre?’ 

Ak ide o Poilievra, ten sa k pochodu vyjadril mŕtvo, napriek tomu, že aj posledné prieskumy verejnej mienky hlavného prúdu ukazujú, že väčšina Kanaďanov podporuje rodičovské práva vo vzdelávaní, a veria, že existujú len “dve pohlavia,” mužské a ženské. 

Za jeho mlčanie ho niektorí na sociálnych sieťach vyzvali na “premárnenú” príležitosť, pričom použili karikatúru “Kde’je Waldo”, pričom ju zmenili na “Kde’je Pierre.”  

Podpora medzi radovými členmi CPC ukazuje, že hlavní ľudia v strane prevažne podporujú rodičovské práva vo všetkých formách, ako bolo možné vidieť z posledného celoštátneho zjazdu strany’. 

Na zjazde, ktorý sa konal začiatkom tohto mesiaca, členovia strany CPC hlasovali za 13 prorodinných politických rezolúcií vrátane podpory zákazu nezvratných tzv. rodových “prechodov” pre neplnoleté osoby, ochrany ženského’priestoru v športe a podpory telesnej autonómie, pokiaľ ide o užívanie vakcín.