kschwab-810x500.jpg

Trudeauova vláda minula 23 miliónov dolárov na projekty Svetového ekonomického fóra, ukazujú záznamy

21
Kultúra smrti

Nedávno zverejnené záznamy ukazujú, že od roku 2015 vynaložila kanadská federálna vláda pod vedením premiéra Justina Trudeaua’Liberálnej strany viac ako 23 miliónov dolárov daňových poplatníkov na projekty Svetového ekonomického fóra (WEF), ktoré sú zamerané na globalistov, vrátane miliónov na program digitálnych preukazov totožnosti.  

Podľa dokumentov, ktoré získal The Epoch Times, celkovo päť vládnych rezortov vynaložilo peniaze priamo na projekty WEF, pričom dva z nich vynaložili peniaze na tieto programy len interne. Peniaze boli vynaložené od 4. novembra 2015, teda v tom istom roku, keď bol Trudeau zvolený, do 20. júna 2023.  

Veľká časť vynaložených peňazí išla na jeden z&nbspnajnovších projektov WEF v oblasti digitálnej identifikácie, program  Known Traveller Digital Identity (KTDI). 

Kanadská agentúra pre pohraničnú stráž (CBSA) vynaložila 3,49 milióna dolárov interne na KTDI podporovaný WEF predtým, ako bol tento program pozastavený.  

CBSA uviedla, že jej cieľom v rámci KTDI bolo preskúmať “správu biometrickej identity, predbežné podávanie vyhlásení.”  

Transport Canada tiež vynaložil približne 399 938 USD na mzdy a 238 627 USD na iné výdavky na program KTDI predtým, ako bol odložený na neurčito.  

Program KTDI, na zoznamevláda Kanady a vláda Holandska spolu s rôznymi letiskami ako testovacie plochy pre medzinárodný digitálny identifikačný systém s “pokrokom v biometrii.” 

“Známa digitálna identita cestujúceho alebo KTDI je iniciatíva Svetového ekonomického fóra, ktorá spája globálne konzorcium jednotlivcov, vlád, úradov a cestovného ruchu s cieľom zvýšiť bezpečnosť pri cestovaní vo svete,” uvádza sa na webovej stránke KTDI. 

O zverejnených dokumentoch sa dozvedeli prostredníctvom Odborných otázok ktoré si v júni 2023 vyžiadala poslankyňa Konzervatívnej strany Kanady Leslyn Lewisová. Lewisová žiadala úplné zverejnenie všetkých “zmlúv, transferových platieb, memoránd o porozumení, listov o zámere, listín, dohôd, projektov a združení medzi vládou a WEF od 4. novembra 2015.” 

Výstupy z Poriadkového dokumentu vyústili do 127-stranovej odpovede, ktorá bola predložená v Dolnej snemovni 18. septembra. 

Lewis v minulosti zatracoval WEF a programy KTDI ako “glitching failures.”  

V súčasnej podobe sa Kanada od apríla 2023 prestala podieľať na projekte KTDI.  

Včera LifeSiteNews informovalo tom, ako z tých istých zverejnených záznamov vyplýva, že kanadské’ministerstvo životného prostredia a klimatických zmien (ECCC) pomohlo zaplatiť WEF za vypracovanie správy, ktorá chválila a snažila sa ospravedlniť zavedenie radikálneho environmentálneho programu na občanoch vrátane zvýšenia trestnej uhlíkovej dane Trudeeauovej vlády’. 

WEF je globalistická skupina, ktorá stojí za socialistickou “Great Reset” agenda na čele s Klausom Schwabom  – skupinou, ktorá Trudeau a niektorí členovia jeho kabinetu sú zapojení. 

Väzby medzi WEF a Trudeauovými liberálmi sú hlboké. Schwab totiž raz povedal kanadskej vicepremiérke a ministerke financií Chrystii Freelandovej, že “s ňou počíta”, aby zabezpečila, že jeho globalistické ciele uzrú svetlo sveta. 

Treba poznamenať, že Freelandová je v súčasnosti pôsobí ako členka správnej rady WEF. 

V januári sa zúčastnila zasadnutia WEF a zúčastnila sa na verejnom paneli o Ukrajine. 

Väčšinu peňazí na projekty WEF vynaložila spoločnosť Global Affairs Canada  

Záznamy ukazujú, že väčšina peňazí, približne 21 mil.9 miliónov USD, bola vynaložená prostredníctvom Global Affairs Canada (GAC) na rôzne projekty týkajúce sa “potravinovej” bezpečnosti a medzinárodného obchodu.  

Na projekty “Globálna výzva pre potravinovú bezpečnosť a poľnohospodárstvo” a “Pestovanie Ázie bolo vynaložených neuveriteľných 6 miliónov USD.” 

Podľa GAC bola výzva na potravinovú bezpečnosť projektom, ktorého cieľom bolo “uľahčiť partnerstvá viacerých zainteresovaných strán a mobilizovať investície, ktoré prispievajú k potravinovej bezpečnosti, výžive a poľnohospodárskemu rastu.” 

Doplnkovo GAC vynaložila približne 10 miliónov USD na “Globálnu alianciu pre uľahčenie obchodu,” čo je plán na podporu tzv. udržateľného hospodárskeho rastu a zvýšenia zamestnanosti” prostredníctvom zvýšenia obchodu. 

GAC tiež vynaložila 5 mil.933 mil. na Globálne akčné partnerstvo proti plastom, ktorého cieľom je “prispieť k odkloneniu znečistenia riek, delt a oceánov plastmi na globálnej a národnej úrovni.” 

Dalšie peniaze vynaložilo kanadské’ministerstvo financií (9 841 USD) na cestovné náklady na vyslanie Jennifer Blankeovej na konferenciu WEF. Blankeová zasadala v kanadskom výbore pre hospodársky rast a bola aj bývalou hlavnou ekonómkou WEF. 

Kanadské ministerstvo pre inovácie, vedu a hospodársky rozvoj (ISED) vynaložilo na podporu Centra WEF’pre štvrtú priemyselnú revolúciu celkovo 53 756 USD, čo umožnilo zabezpečiť stáž v tomto centre.  

Naposledy kanadské ministerstvo pre rybolov a oceány vynaložilo takmer 1 milión dolárov na podporu iniciatívy WEF’“Friends of Ocean Action.”  

Súčasné ciele Trudeauovej vlády v oblasti životného prostredia – ktoré sú v súlade s cieľmi Organizácie Spojených národov” “2030 Agenda for Sustainable Development”– zahŕňa postupné vyradenie uhoľných elektrární, zníženie používania hnojív a obmedzenie využívania zemného plynu v nasledujúcich desaťročiach. 

Zníženie a prípadné odstránenie využívania takzvaných “fosílnych palív” a prechod na nespoľahlivú “zelenú” energiu bol tiež tlačil WEF.  

Trudeauova vláda zaviedla mnohé politiky, ktoré sú v súlade s takzvanou “agendou WEF’o klimatických zmenách”, vrátane trestajúcej uhlíkovej dane a útokov na ropný a plynárenský priemysel krajiny.