Austrian-doctor-810x500.jpg

Rakúsky lekár, ktorý dal injekciu COVID tisícom ľudí, tvrdí, že 10 % hlásilo vedľajšie účinky

57
Neutral

Rakúska lekárka, ktorá zaočkovala “3 000 až 4 000 pacientov” očkovaním COVID-19, uviedla, že 300 až 400 ľudí prišlo do jej ordinácie kvôli vedľajším účinkom očkovania.

“V mojej ordinácii sme vykonali približne 3 000 až 4 000 očkovaní,” povedala Dr. Cornelia Tschanettová. “A ako málo vedľajších účinkov sme zaznamenali na začiatku, tak sa to v priebehu roka pomaly stávalo viac.”

S Tschanettovou sme sa rozprávali v rámci dvojdielneho dokumentárneho filmu o vedľajších účinkoch COVID očkovania u mladých ľudí s názvom UN-SICHTBAR (“neviditeľný”). Opísala svoj proces uvedomenia si, že s očkovaním COVID nie je niečo v poriadku, a svoj vnútorný konflikt, ktorý vznikol, keď videla, že jej skúsenosti s pacientmi sa nezhodujú s oficiálnym príbehom vedeckého establishmentu.

Svedectvo Tschanett’zdieľal Dr. Peter McCullough na svojom účte Substack.

“Prvé prípady si možno až tak nevšimnete alebo ich odmietnete ako ojedinelý prípad [alebo] prípadne aj ako psychologickú prehnanú reakciu,” uviedla rakúska lekárka.

“Potom prichádzalo čoraz viac ľudí s údajnými sťažnosťami po očkovaní. A potom trochu spochybníte svoje vlastné vnímanie.”

Pripomenula, že na jeseň 2021 “sme založili skupiny lekárov, ktorí tiež očkujú.”

“A potom si uvedomíte, že vnímajú to isté u svojich pacientov,” povedala. “Ľudia hlásia rovnaké ťažkosti, napríklad srdcovú arytmiu, silnú únavu, pretrvávajúce bolesti svalov, zápaly nervov. To sa potom pomaly začalo reprodukovať.”

PREČÍTAJTE SI: Kanadský otec podal žalobu vo výške 35 miliónov dolárov proti spoločnosti Pfizer za smrť syna’v súvislosti s očkovaním

Tschanettová povedala, že bola šokovaná, keď sa dozvedela, že otvorená, vedecká diskusia o vedľajších účinkoch očkovania’ je takmer nemožná.

“A potom sa samozrejme snažíte hľadať aj vedecký diskurz,” uviedla. “A to ma šokovalo, že to nebolo”možné. To bolo zamietnuté. Bolo to vlastne absolútne dogmatické a isté a skalopevné vyhlásenie: ‘Toto nie je z vakcíny!"’”

“A čím viac pacientov prichádzalo, tým väčší bol vnútorný konflikt pre mňa a pre mnohých lekárov, ktorí vlastne chcú pre svojich pacientov to najlepšie,” povedala Tschanettová.

Rakúska lekárka si spomenula na prvý prípad 16-ročného chlapca, ktorý na ňu zapôsobil. Pacient prišiel na jej kliniku “48 hodín po druhej dávke s nevoľnosťou a tlakom na hrudníku.”

“Urobila som EKG [elektrokardiografiu] a EKG bolo výrazne odlišné [ako predtým] – teda nie normálne pre 16-ročného. Potom sme ho poslali do nemocnice. Tam bola diagnostikovaná masívna myokarditída s opuchom srdca. Vďaka Bohu sa opäť uzdravil. Ale vtedy som sa zastavil [na premýšľanie]." ”

“Pretože v tom istom čase prichádzali ľudia, matky s deťmi, mladí ľudia, a tí doslova veľmi často hovorili túto vetu: “’Neviem, čo’je správne, vložil som svoj život do vašich rúk.’”

“A táto sila dôvery vo mne osobne vyvoláva obrovskú zodpovednosť za to, aby som bol úprimný,” povedal Tschanett. “Kým sa nedokáže opak, musíme vlastne ľudí vzdelávať o tom, čo vidíme a aké máme skúsenosti. Človek má právo vedieť, že ak sa rozhodne podstúpiť fyzický zákrok, aj keď je to malý zákrok.”

ČÍTAŤ: Israeli boy featured in COVID vaccine campaign dies of heart-attack-at-age-8/"

“To bol môj vnútorný konflikt, pretože spoločenský tlak na očkovanie čo najväčšieho počtu ľudí a očkovanie všetkých vekových skupín bol veľmi veľký,” dodala. A na druhej strane, moje osobné skúsenosti ako lekárky zvýšili, že to [očkovanie COVID] nie je možné bez vedľajších účinkov.

“To bol moment, keď som si pomyslel, ‘nemôžem’pokračovať v očkovaní, musím sa držať pravdy, musím žiť s touto dôverou,’” povedal Tschanett.

“Museli sme mať 300 až 400 ľudí, ktorí k nám prišli s pocitom, že majú problémy po očkovaní.”

Zaznamenala som [asi] 60 až 80 EKG ppríliš mladých, zdravých ľudí, ktoré vykazovali jasné zmeny alebo poruchy [srdcového] rytmu, a približne toľko som ich aj nahlásila,” uzavrela.

Keďže sa na kliniku Tschanett’vrátilo približne 10 % ľudí po tom, čo tam dostali injekciu COVID, miera vedľajších účinkov môže byť ešte vyššia, pretože nezahŕňa tých, ktorí sa rozhodli neísť k lekárovi a neohlásiť svoje ťažkosti, alebo tých, ktorí mohli po injekcii zomrieť.

Viaceré štúdiezistili že injekcie COVID-19 zvyšujú riziko zápalu srdca, vrátane štúdie sponzorovanej americkým Úradom pre kontrolu potravín a liečiv (FDA), ktorá pripúšťa, že očkovanie zvyšuje riziko myokarditídy u detí.

Mnohí mladí a inak zdraví ľudia po očkovaní COVIDom náhle zomreli, ako napríklad osemročný izraelský chlapec, ktorý vystupoval v reklame na očkovanie COVIDom a neskôr zomrel na infarkt.