shutterstock_2153618663-810x500.jpg

"Psychopatické" záznamy vlády USA o biologických zbraniach by nás mali prinútiť pozastaviť sa nad tvrdeniami o "vtáčej chrípke

32
Kultúra smrti
  • Borelióza môže byť produktom biologickej zbrane.
  • Vlády testujú a nasadzujú biologické zbrane.
  • Vlády môžu mať sklony k psychopatickému správaniu.
  • Vlády a globalisti môžu využiť vtáčiu chrípku na dosiahnutie svojich cieľov.

V nedávnom rozhovore s Tuckerom Carlsonom rozprávala autorka lekárskych vied Kris Newbyová o tom, ako sa dozvedela, že to, čo je známe ako borelióza, je pravdepodobne produktom biologickej zbrane. Uviedla fascinujúce objavy, ktoré ju pomohli dospieť k tomuto záveru:

Dôležitosť tohto rozhovoru ďaleko presahuje otázku, či je borelióza biologickou zbraňou, pre ktorú poskytla ťažko ignorovateľné dôkazy. Tým, že poskytuje znepokojivý pohľad na zapojenie americkej armády do výroby biologických zbraní proti chorobám, usmerňuje dokonca aj “konšpiračného skeptika”, aby pripustil možnosť alebo pravdepodobnosť, že vlády, vrátane našej vlastnej, pokračujú v testovaní a nasadzovaní takýchto biologických zbraní.

Kto sa nebojí čeliť faktom a rozumu, dospeje po preštudovaní výskumu Newby’k rovnakému záveru ako stanfordský profesor Jay Bhattacharya: že “americký biomedicínsky výskumný ústav v polovici 20. storočia bol psychopatický, ” ako to dokazujú jeho vedome “smrtiace výskumy v mene vývoja vakcín a biologických zbraní.”

Ľudská povaha sa však’nemení, a ak mal biomedicínsky establišment psychopatické sklony pred necelým storočím, aj dnes sa v ňom nájdu ľudia s rovnakými sklonmi, ako uzatvára Bhattacharya a poukazuje na to, že to “môže pomôcť vysvetliť mnohé veci týkajúce sa pandémie COVID.”

Čítajte: 24 republikánskych guvernérov hovorí Bidenovi, že sa budú brániť ‘protiústavnej’ pandemickej zmluve WHO

Táto otázka zapojenia vlády do výroby biologických zbraní nadobúda novú a naliehavú aktuálnosť v čase, keď WHO zdvojnásobuje svoje úsilie o prijatie pandemickej zmluvy obmedzujúcej slobodu a prekonávajúcej národnú suverenitu a keď sa objavuje strach z vtáčej chrípky. 

Vzdor skutočnosti, že dôkazy v drvivej väčšine prípadov dokazujú, že COVID-19 bola biologická zbraň so zvýšenou funkčnosťou, ktorá sa použila ako zámienka na presadenie škodlivého “očkovania” po celom svete, sa očakáva, že verejnosť bezvýhradne prehltne myšlienku, že za vypuknutím epidémie vtáčej chrípky nie je žiadna agenda alebo úmysel. Navyše máme uveriť, že vtáčia chrípka je takou hrozbou, že si vyžaduje masové vybíjanie miliónov kurčiat, čo vážne obmedzí naše zásobovanie potravinami.

Už teraz sa plánujevyhubiť viac ako štyri milióny kurčiat v štáte Iowa po tom, čo sa vtáčia chrípka údajne zistila v kŕdli v okrese Sioux. Na únikuzáznamu zo stretnutia Zoom, na ktorom sa zúčastnila hlavná predstaviteľka kanadského verejného zdravotníctva Theresa Tamová, je vidieť, ako vládny tím diskutuje o opatreniach, ktoré môže prijať na obmedzenie alebo prevenciu potenciálneho výskytu chrípky v Kanade: vyhľadávanie fariem na pozitívne prípady vtáčej chrípky u zvierat a umiestnenie týchto fariem do karantény; dohľad a sledovanie prípadov nákazy; zameranie sa na výrobu surového mlieka; a dokonca aj hľadanie nákazy u “mačiek na farmách,” čo uznali, že je chúlostivé úsilie, keďže sú cenené ako domáce zvieratá.

Čítajte: Ano, COVID pochádza z laboratória. Kedy nás mainstreamové médiá prestanú plynovo osvetľovať?"

V nedávnom rozhovore s Alexom Jonesom Dr. Peter McCullough upozornil, že PCR testovanie zvierat na vtáčiu chrípku povedie len k “vytvoreniu falošného počtu prípadov”, ako aj k “príkazom na masové vybíjanie zvierat.”

“Nemyslím si, že ide o hrozbu pre ľudstvo. Myslím si, že je to obrovská hrozba pre zásobovanie potravinami kvôli tomuto voliteľnému masovému ničeniu hospodárskych zvierat,” povedal Dr. McCullough, ktorý ďalej navrhol, aby zvieratá prekonali infekcie bez toho, aby boli masovo zabíjané. Vyzval tiež na prešetrenie výskumu v oblasti získavania funkcií, pričom naznačil, že táto vtáčia chrípka, podobne ako COVID-19, môže byť výsledkom takéhoto výskumu. 

Pozoruhodné je, že vedec Dr. Michael Gregor, vegán, ktorý kedysi svedčil v prospech Oprah Winfreyovej v jej “procese o ohováraní mäsa”, opakovane tvrdil, že chovy kurčiat spustia apokalyptický vírus, ktorý ohrozí polovicu ľudstva. V roku 2006 vydal knihu s názvom Vtáčia chrípka: A Virus of Our Own Hatching, v ktorej varuje, že “popredné orgány verejného zdravotníctva v súčasnosti predpovedajú ako nevyhnutnú pandémiu chrípky, vyvolanú vtáčou chrípkou a očakáva sa, že povedie k miliónom úmrtí na celom svete.”

V roku 2020 vo svojej knihe “Ako prežiť pandémiu,” odporúča, aby ľudia nakoniec vôbec nejedli hydinu, a tvrdí: “Pokiaľ bude hydina, budú aj pandémie. Nakoniec to môžeme byť buď my, alebo oni.” 

V skutočnosti sa jeden z recenzentov knihy na Amazone domnieva, že jeho názov je nesprávny a mal by sa nahradiť nasledujúcim: “Ako chov a konzumácia živočíšneho mäsa spôsobuje pandémie a (mimochodom) ako jednu z nich prežiť.”

Inými slovami, aby sa ľudstvo vyhlo totálnej apokalypse, musí čeliť ekonomickej devastácii, ako aj pravdepodobnej podvýžive a zdravotným deficitom z nemožnosti konzumovať živočíšne mäso. Globalisti vrátane Svetového ekonomického fóra (WEF) a Billa Gatesa už chcú, aby svet prešiel na syntetické hovädzie mäso “kvôli klíme.” Máme veriť, že odstránenie živočíšneho mäsa, ktoré je základom ľudskej stravy už tisícky rokov, je skutočne dobré pre blaho ľudstva? 

Zameranie sa na kurčatá tiež vhodne mieri na tých, ktorí sa snažia vylúčiť z globalistického systému produkciou vlastných potravín, najmä preto, že najdostupnejším zdrojom živočíšnych bielkovín sú slepačie vajcia a mäso, dostupné aj pre nefarmárov.

Globalisti však – prepáčte za slovnú hračku – radšej zabijú dve muchy jednou ranou. Vypuknutie vtáčej chrípky by mohlo splniť ďalší významný deštruktívny cieľ globalistov: Dr. McCullough si myslí, že “konečným cieľom” tejto vtáčej chrípky je “masové očkovanie.” Poukázal na to, že vojenský dodávateľ Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) už pomohol vyvinúť vakcínu proti vtáčej chrípke, ktorú schválila FDA, a ovo štvrtok sa objavila správa, že U.Vláda USA je blízko k “dohode o financovaní neskorého štádia testovania mRNA vakcíny proti vtáčej chrípke od spoločnosti Moderna’” 

Farmári a občania na celom svete musia vzdorovať masovému vybíjaniu zvierat a postaviť vlády do defenzívy vzhľadom na to, čo vieme o zneužívaní biologických zbraní a o výskume zameranom na získavanie funkcií. Máme plné právo spochybňovať pôvod a skutočné nebezpečenstvo novej “pandémie” vzhľadom na to, čo sme sa naučili a čoho sme boli svedkami počas vypuknutia COVID-19. Nemôžeme dovoliť, aby globalisti ničili životy v mene ich záchrany.