Story2_6_4_24-1-1-810x500.jpg

Fauci tvrdí, že neočkovaní Američania môžu byť "zodpovední" za ďalších 200-300 tisíc úmrtí

32
Kultúra smrti
  • Fauci obvinil neočkovaných z približne 200 000 - 300 000 úmrtí v USA.
  • Greeneová nazvala Fauciho zločinec a žiadala jeho väznenie.
  • Fauci varoval pred počúvaním podcastov a konšpiračných teórií o očkovaní.
  • Fauci priznal obmedzenú trvanlivosť ochrany očkovacej látky a nulové vedecké dôkazy.

Počas svojho pondelkového vystúpenia v podvýbore Snemovne reprezentantov pre pandémiu koronavírusov znevažovaný bývalý šéf Národného inštitútu zdravia Dr. Anthony Fauci vyhlásil, že Američania, ktorí odmietli injekciu COVID s prímesou potratov, sú pravdepodobne zodpovední za smrť stoviek tisíc svojich spoluobčanov.

V pondelok bolo Fauciho’prvé verejné svedectvo na Kapitole, odkedy v roku 2022 odstúpil zo svojej funkcie. V jednej chvíli mu kongresmanka z Georgie GOP Marjorie Taylor Greeneová povedala, že si zaslúži byť vo väzení za spáchanie “zločinov proti ľudskosti.”


Fauci svoje obvinenie vyslovil po tom, čo sa ho demokratický poslanec Robert Garcia z Kalifornie opýtal, či by Američania mali “počúvať najbystrejších a najlepších amerických’lekárov a vedcov, alebo namiesto toho počúvať podkastov konšpiračných teoretikov a nevybúrených mémov na Facebooku.”

Garcia neuviedol konkrétne mená tých, ktorých mal na mysli.

Fauci odpovedal tvrdením, že počúvanie podcastov a iných bude mať za následok poškodenie ľudí, pretože “sa pripravia o život zachraňujúce zákroky.”

LifeSite zdokumentoval mnohé negatívne vedľajšie účinky a nežiaduce reakcie nielen Američanov, ale ľudí na celom svete, ktoré utrpeli v súvislosti s injekciou COVID podporovanou spoločnosťou Big Pharma, ktorá bola spojená s náhlym úmrtím, zápalom srdcového svalu, komplikáciami počas tehotenstva a krvné zrazeniny, okrem desiatok iných ochorení.

Fauci potom tvrdil, že “niektorí” ľudia “urobili štúdie” o vplyve neočkovaných na ostatných.

“Peter Hotez urobil analýzu a ukázal, že u ľudí, ktorí sa odmietajú dať očkovať z rôznych dôvodov,” uviedol. Sú “pravdepodobne zodpovední za ďalších 200 000 až 300 000 úmrtí v tejto krajine.”

Nie je jasné, ktorú “analýzu” Hotez vykonal, na ktorú sa Fauci odvolával.

Hotez je propagandistom Big Pharma. Vo videu zverejnenom na účte X Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) v decembri 2022 Hotez tvrdil, že “aktivizmus proti očkovaniu” je “agresia proti vede.”


Hotez v súčasnosti pôsobí ako dekan Národnej školy tropickej medicíny na Baylor College of Medicine a spoluriaditeľ Centra pre vývoj vakcín Texas Children’s Hospital v Houstone. V júni 2023 obvinil Roberta F. Kennedyho ml. a podcastera Joea Rogana zo šírenia “dezinformácií o vakcínach.” Rogan pozval Hoteza, aby vo svojej šou diskutoval s RFK, a ponúkol, že daruje 100 000 dolárov na charitatívnu organizáciu podľa Hotezovho’výberu. Majiteľ spoločnosti X Elon Musk prihovoril sa tiež a povedal, že Hotez sa “bojí verejnej debaty, pretože vie, že sa’mýli.” Hotez zatiaľ Roganovu’ponuku neprijal.


Na otázku predsedu republikánov Brada Wenstrupa z Ohia o účinnosti očkovacej látky Fauci priznal, že ide o “komplikovanú záležitosť,” a priznal, že to, “čo sa s pribúdajúcimi mesiacmi ukázalo, je, že trvácnosť ochrany, pred infekciou, a teda aj prenosom, je pomerne obmedzená.”

LifeSite predtým informoval o Fauciho’výpovedi za zatvorenými dverami pred Výberovým podvýborom pre koronavírusovú pandémiu v januári. Jeho vyjadrenia šokujúco odhalili, že na podporu svojich odporúčaní má v podstate nulové vedecké dôkazy.

“Tak nejako sa to jednoducho objavilo,” povedal, keď sa ho spýtali, odkiaľ pochádza zákaz šesťmetrového sociálneho odstupu. “Nebol som si vedomý štúdií” o tom, dodal. Bolo to “empirické rozhodnutie, ktoré nebolo”založené na údajoch.”

Fauci v pondelok presunul vinu za tieto výroky tvrdením, že s usmerneniami prišlo Centrum pre kontrolu chorôb.

“So mnou to malo málo spoločné, keďže ja som’nevytvoril odporúčanie a moje vyjadrenie ‘že za tým nie je žiadna veda’ znamenalo, že za tým nie je žiadna klinická štúdia,” povedal.