Untitled-5-810x500.png

Nová analýza röntgenových snímok z pitvy JFK naznačuje, že vláda zakrýva zranenia, ktoré si vyžadujú druhého strelca

41
Neutral
  • Kongres má zastaviť financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou.
  • Röntgenové snímky JFK boli falzifikáty, ktoré zakrývali dôkazy o čelných strelách.
  • Dr. Mantik odhalil, že biela náplasť na röntgenových snímkach bola podvrh.
  • Falšovanie bielou náplasťou zakrývalo dôkazy o čelnom výstrele JFK do pravého spánku.

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli zo strany Bidenovej administratívy

V súčasnosti vieme, že tri zachované röntgenové snímky lebky z pitvy JFK v zbierke Národného archívu sú falzifikáty, ktoré boli pozmenené tak, aby zakryli dôkazy o dvoch čelných strelách do hlavy.

Dôkazy o tomto tvrdení sú dôkladne predstavené v novej knihe,  The Assassination of President John F. Kennedy: Vyzbrojený doktorátom z fyziky a lekárskou praxou trvajúcou viac ako päť desaťročí ako radiačný onkológ, Dr. Mantik videl röntgenové snímky lebky z pitvy JFK viac ako ktokoľvek iný. Pomocou denzitometra meral svetlo prechádzajúce röntgenovými lúčmi milimeter po milimetri (s niektorými meraniami s kalibráciou na desatiny milimetra).

ČÍTAJTE: Africké a blízkovýchodné krajiny vyzývajú riaditeľa WHO Tedrosa za podporu skupiny potratových aktivistov

Dr. Mantik nesporne zistil, že na pravej strane lebky JFK’bola umiestnená biela náplasť, ktorá pokrýva zadnú temennú a zátylkovú kosť, ako je to vidieť na pravej bočnej röntgenovej snímke (obrázok 1). Táto esej kladie otázku: Prečo bolo potrebné falšovanie bielej záplaty?

Obrázok 1. Bočný röntgenový film JFK: Biela škvrna vzadu, tmavý priestor vpredu (zakrúžkovaný bielou farbou).

Doktor Mantik vysvetlil, ako jeho merania optickej hustoty vedecky dokázali, že biela škvrna je podvrh:

Biela škvrna a čierny priestor (obrázok 1) sa veľmi líšili od röntgenových filmov mojich pacientov’. Preto som chcel v archíve zmerať optickú hustotu (OD) týchto oblastí. To, čo som tam našiel, bolo celkom prekvapujúce. Biela škvrna prepúšťa neskutočne väčšie percento svetla ako tmavý priestor.

Pokračoval:

V archíve som na oboch bočných röntgenových filmoch [pravý bočný a ľavý bočný röntgenový film] zmeral mnoho OD týchto dvoch špecifických oblastí: Bielej škvrny, niekedy označovanej ako oblasť ‘P’ (pre zadnú časť), a tmavého priestoru, niekedy označovaného ako oblasť ‘F’ (pre čelnú časť). Ako je uvedené v tabuľke 1, z týchto OD vyplýva, že P prepúšťa približne 1 100-krát viac svetla ako F. Tento pomer viac ako 1 000 je dosť pozoruhodný, najmä v porovnaní s typickými pomermi zistenými u pacientov. Moje OD pre pacientov ukázali len malé rozdiely v optických hustotách medzi prednou a zadnou časťou. Nanajvýš bola zadná časť lebky o niečo belšia a prepúšťala až dvakrát viac svetla ako predná časť.

Ak falšovateľ umiestnil bielu škvrnu na bočné röntgenové snímky lebky z pitvy JFK’čo sa snažil zakryť?

Zdravotnícky personál, ktorý ošetroval rany JFK’v traumatologickej miestnosti číslo jeden bezprostredne po atentáte, spozoroval v pravej zadnej okcipitálnej oblasti hlavy JFK’veľkú ranu po výbuchu. Doktor Robert McClelland vo svojej výpovedi pred Warrenovou komisiou poskytol “najpodrobnejší opis zranenia Kennedyho hlavy.” McClelland opísal scénu:

Keď som zaujal pozíciu v čele stola, ktorú som už opísal, aby som pomohol pri tracheotómii, bol som v takej polohe, že som mohol veľmi pozorne preskúmať ranu na hlave, a všimol som si, že pravá zadná časť lebky bola extrémne odstrelená. Zrejme bola roztrieštená silou výstrelu, takže temenná kosť vyčnievala cez skalp a zdala sa byť zlomená takmer pozdĺž pravej zadnej polovice, ako aj časť zátylkovej kosti bola zlomená v jej bočnej polovici, a to roztvorilo kosti, ktoré som spomenul, takým spôsobom, že ste sa mohli pozrieť do samotnej lebečnej dutiny a vidieť, že asi tretina mozgového tkaniva, zadné mozgové tkanivo a časť mozočkového tkaniva boli odstrelené. Bolo tam veľké množstvo krvácania, ktoré vychádzalo najmä z veľkých žilových kanálov v lebke, ktoré boli rozstrieľané.

Čítajte: Je pokus o atentát na antiglobalistického slovenského premiéra varovaním pred vecami budúcimi?

Agent tajnej služby Clint Hill vysvetlil, ako ho zasiahla mozgová hmota JFK’z tretieho výstrelu, ktorý vytvoril pravú zadnú okcipitálnu výstupnú ranu, ktorá zasiahla hlavu JFK’spredu práve vtedy, keď sa Hill počas streľby dostal k limuzíne JFK.

Hill ponúka podobný opis vo svojej knihe z roku 2012, Pán Kennedy a ja. Opisuje, ako beží k limuzíne (kurzíva v origináli):

I’m almost there. Pani Kennedyová sa skláňa k prezidentovi. Už som takmer tam. Bol som takmer tam. A potom som počul výstrel. Tretí výstrel. Náraz bol ako zvuk niečoho tvrdého, čo narazí na niečo duté  ako zvuk melóna, ktorý sa rozbije o cement. V tom istom okamihu zo zadnej časti prezidentovej hlavy explodovala krv, mozgová hmota a úlomky kostí. Prezidentova krv, časti lebky a kúsky mozgu sa rozprskli po celej mojej tvári – na mojom oblečení, vo vlasoch."

Doktor Mantik’optickou hustotou dokázal falzifikát bielej škvrny, čo spečatilo záver, že vláda USA od prvých chvíľ po atentáte vedela, že Lee Harvey Oswald nebol osamelým strelcom. Agent tajnej služby Clint Hill a lekársky personál v Parklande vedeli, že pravá zadná zátylková rana vznikla v dôsledku čelného výstrelu.

Očividný záver je, že falšovateľ umiestnil bielu škvrnu, aby zakryl dôkazy o čelnom výstrele, ktorý zasiahol JFK do pravého spánku. Vzhľadom na to, že vláda USA mala úplnú kontrolu nad telom JFK’a dôkaz z pitvy poskytuje prima facie dôkaz, že úlohou Warrenovej komisie bolo zamaskovať operáciu pod falošnou vlajkou hlbokého štátu, ktorú chcela CIA utajiť ešte dnes, o 61 rokov neskôr.

Prevzaté so súhlasom American Thinker.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli