Juliette-Engel-810x500.png

Osoba, ktorá prežila program CIA MK-Ultra, spúšťa novú iniciatívu na boj proti obchodovaniu s deťmi

41
Kultúra života
  • Lekárka a obeť MK-Ultra bojuje proti obchodovaniu so sexom a poskytuje právne nástroje.
  • Dr. Engelová odhalila spojenie svojej rodiny s projektom Paperclip a MK-Ultra.
  • Projekt MK-Ultra zahŕňal experimenty na kontrolu mysle vrátane sexuálneho zneužívania a mučenia.
  • Dr. Engelová bojuje proti obchodovaniu s deťmi a upozorňuje na nebezpečenstvo pedofílie v USA.

Lekárka a osoba, ktorá prežila sexuálne zneužívanie v rámci programu MK-Ultra CIA, spustila iniciatívu na boj proti obchodovaniu so sexom tým, že pripravila komunity na to, aby rozpoznali, kde k nemu dochádza, a poskytla právne nástroje na boj proti nemu.

Dr. Juliette Engelová, bývalá docentka rádiológie, ktorá sa špecializovala na prenatálny ultrazvuk, porozprávala, ako sa narodila do rodiny agentov americkej tajnej služby, ktorí sa “podieľali” na presune stoviek nacistických vedcov do USA v rámci projektu Paperclip. V roku 1955, keď mala šesť rokov, ju rodičia predali do začínajúceho projektu MK-Ultra, “nelegálneho programu kontroly mysle a experimentov, ktorý v roku 1953 podpísal minister zahraničných vecí John Foster Dulles,” ako vysvetlila Dr. Engelová. Projekt nadväzoval na experimenty nacistov importované do USA v rámci projektu Paperclip.

Plukovník Douglas Macgregor, ktorý sa podieľa na projekte dr. Engel’iniciatívou proti obchodovaniu s deťmi, poukázal na to, že vyšetrovanie Kongresu v roku 1975 “viedlo k odhaleniu, že najmenej 80 amerických univerzít, vysokých škôl, nemocníc,” spolu so súkromnými dodávateľmi sa zapojilo do subprojektov MK-Ultra “zahŕňajúcich experimenty na kontrolu mysle vrátane núteného podávania drog meniacich myseľ (najmä LSD), hypnózy, zmyslovej deprivácie, izolácie, sexuálneho zneužívania a mučenia.”

Práve v tomto desivom programe, v ktorom sa trauma a drogy používajú na vyvolanie disociácie a amnezie, bol Dr. Engel vystavený vládou sponzorovanému zneužívaniu detí vrátane sexuálneho zneužívania. To ju malo informovať o jej chápaní zapojenia vlády’do obchodovania s deťmi v oblasti sexuálneho zneužívania ako celku.

Poznajte príznaky obchodovania s deťmi

V neskoršom veku, po úteku z programu a založení vlastnej lekárskej praxe, Dr. Engelová založila neziskovú organizáciu MiraMed Institute, ktorá najímala lekárov a zdravotné sestry, aby pracovali na reforme zdravotnej starostlivosti o matky a deti s ruskými matkami.

“Tak som sa dozvedela, že deti z pôrodníc a sirotincov sa predávajú a posielajú do zahraničia na prostitúciu a obchodovanie s orgánmi,” vysvetlila Dr. Engelová na svojom projekte webovej stránke.V priebehu nasledujúcich desiatich rokov vytvorila koalíciu, ktorá zachránila desaťtisíce ľudí, ktorí prežili obchodovanie so sexom, ale vrátila sa do USA, keď podľa jej slov jej “protiégé zavraždili a ruská vojenská rozviedka varovala, že budem ďalšia.”

Bolo to vďaka dopytu po sexuálnom zneužívaní detí v iných krajinách vrátane USA, že ruské operácie obchodovania s deťmi mohli prekvitať. Keď Dr. Engelová pátrala ďalej, zistila, že pedofília je v Amerike hlavným — dokonca “určujúcim” — problémom a že “pedofili prenikli do vlády, akademickej obce, zábavného priemyslu a orgánov činných v trestnom konaní.”Navyše zistila, že jej krytie si vyžadovalo “tajnú dohodu medzi spravodajskými službami, vládnymi úradníkmi a spolupáchateľskými médiami.”

Jej práca a skúsenosti pomohli objasniť aj nebezpečenstvo ešte širších, súvisiacich problémov pre deti v Amerike: Mladí študenti sú “sexualizovaní a indoktrinovaní radikálnymi komunistickými ideológiami;” stúpajúci počet potratov; “transgenderizmus a pedofília” sú “nanucované žiakom v materských školách.”

Dr. Engel’nová iniciatíva, akčný tím Naša krajina, naše deti s názvom “Chráňme naše deti,” zhromaždil zdroje, v ktorých podrobne červené vlajky na ktoré si treba dávať pozor a ktoré naznačujú, že dieťa môže byť obeťou obchodovania s ľuďmi, ako aj spôsoby, ako môžu rodičia odradiť predátorov. Tím v súčasnosti pripravuje postupnú príručku o tom, ako pomôcť v boji proti obchodovaniu s deťmi prostredníctvom zapojenia vlády. 

“Chráňme naše deti” vyzýva všetkých, ktorí chcú pomôcť v boji proti obchodovaniu s deťmi, aby “sa zapojili do všetkých možných miestnych vládnych a vládnych pridružených organizácií” vrátane školských rád a radníc a aby “venovali pozornosť transparentnosti volebného procesu na všetkých úrovniach vlády a spochybňovali všetko, čo sa vám zdá byť neregulárne.”

Gov. Ron DeSantis nedávno prijallegislatívny balík, ktorý slúži ako čiastočný model boja proti zvádzaniu detí a obchodovaniu s nimi na štátnej úrovni, vrátane:

V roku 2022 interview rozpráva o časti svojich skúseností z projektu MK-Ultra, ktoré opísala vo svojich memoároch “Sparky: Dr. Engelová v knihe ” Prežitie sexuálnej mágie povedala, ako verí, že učenie sa spojeniu s Bohom prostredníctvom modlitby jej pomohlo udržať sa počas celého života. Jej stará mama ju ako dievča naučila modlitbu Pán’ (“Otče náš”) a počas celého detstva “každý večer hovorila verziu modlitby Pán’a cítila spojenie s Bohom.” 

Dr. Engelová vo svojich memoároch vysvetlila, že satanistické rituálne zneužívanie, ktoré zahŕňa “starodávne rituály,” bolo použité v jej “programovaní MK-Ultra,” a počas rozhovoru v roku 2022 zdôraznila, že to, čo v minulých časoch prinieslo koniec týmto rituálom, bolo kresťanstvo.

“Nič iné to nezastaví,” dodala.

Dr. Engel’na webovej stránke projektu sa nachádza odkaz na dokumentárny film, “Oči diabla,” (Upozornenie: Znepokojujúci obsah) ktorý odhaľuje hrôzy obchodovania s deťmi, vrátane rozhovorov s matkou, ktorá chcela predať svoje dieťa bez ohľadu na to, či bude zabité pre orgány alebo predané do sexuálneho otroctva.

Podporte “Naša krajina, naša voľba” darom tu