Tucker-on-UFOs-810x500.png

Tucker Carlson hovorí Alexovi Jonesovi, že potrat je démonická "obeť duchovnému svetu

27
Kultúra života
  • Potraty sú obetovaním detí pre démonických duchov.
  • Carlson sa zamýšľal nad potratmi a ich duchovným vplyvom.
  • Carlson verí, že démoni ovplyvňujú ľudské správanie a rozhodnutia.
  • Demokratické štáty v USA dekriminalizovali potraty až do narodenia.

Tucker Carlson je presvedčený, že potraty sú démonicky motivovanou “ľudskou obeťou”, ktorá pôsobí ako “obeta duchovnému svetu.” 

Carlson svoje výroky predniesol minulý týždeň vo výbušnom rozhovore pre InfoWars’ Alexa Jonesa, počas ktorého tiež poznamenal, že transgenderizmus je “forma masovej samovraždy”, pretože “zabraňujete svojim deťom mať deti. Preto vyhyniete.” 

Carlson vyrastal v anglikánskej cirkvi, spoločenstve, ktoré podľa jeho slov nemyslelo’v skutočnosti to, čo učilo. Jonesovi povedal, že o potratoch až tak’nepremýšľal, pretože “nemal’ucelenú teológiu okrem toho, viete, ja’som kresťan.” Priznal, že “sledovanie toho, čo sa’deje so svetom”, ho prinútilo hlbšie sa nad tým zamyslieť. 

Carson prezradil, že “bol vždy “úplne proti potratom alebo zabíjaniu bezbranných naozaj zabíjaniu kohokoľvek, úprimne, okrem sebaobrany.” Ale potom, “zrazu ľudia hovoria, no, potraty sú samé o sebe. Akoby podstúpenie potratu bolo dobré už len preto, že sa robí.” 

“Ani sa’nepokúsili presvedčiť, že neberiete’ľudský život,” ďalej zvolal. “A tak v podstate’hovoria, že zabíjanie ľudí je dobrá vec. A ja som si pomyslel, že to je pozoruhodná vec. A potom som zistil, … že to hovorila každá spoločnosť v zaznamenanej histórii.” 

Carlson poukázal na Kanaáncov, Mayov, Aztékov, ako aj severoeurópske národy, ktoré sa previnili týmto “protiintuitívnym” spôsobom fungovania. 

V apríli Carlson vyjadril svoj názor, že sily mimo toho, čo ľudia dokážu vidieť, na nich majú určitý vplyv. V tom čase robil interviewpre svoju reláciu X agnostický technologický miliardár Bryan Johnson, ktorý vynakladá milióny dolárov na svoje zdravie, aby posunul hranice technológií a ľudskej dlhovekosti.

Carlson Johnsonovi povedal, že “najzrejmejšie vysvetlenie” ľudského správania je “pôsobia na nás”démoni, a takto to podľa môjho názoru správne opísalo každé náboženstvo, o ktorom”viem.” 

Carlson sa tento rok v rozhovore s Joeom Roganom podelil podobnými poznámkami o UFO. Svoje názory zopakoval aj v rozhovore s Jonesom.  

“Na rituálnom zabíjaní iných ľudí ako obete duchovnému svetu je niečo, čo je konštantné v celej ľudskej histórii,” poznamenal. “A naozaj jediná logická odpoveď je, že preto, lebo im to hovorila nejaká vonkajšia sila, však? Že duchovný svet existuje a že existujú démoni, ktorí ľuďom hovoria, že budete šťastnejší, že budete bezpečnejší, že budete bohatší, že budete mocnejší, ak vezmete život dieťaťu.” 

“Evolučná biológia nám hovorí, že zmyslom existencie je pokračovať v existencii, je odovzdať svoje gény ďalšej generácii a potom mnohým ďalším, však?”pokračoval v otázke Carlson. “A predsa každá civilizácia od počiatku vekov dospela k opačnému záveru: budeme šťastnejší, keď zabijeme plod svojho lona, deti, a bohovia nás za to odmenia. K tomuto záveru dospela každá jedna civilizácia bez výnimky, o ktorej’viem."” 

Od zrušenia rozsudku Roe v. Wade Najvyšším súdom USA v roku 2022 prijali demokraticky orientované štáty v celej Amerike zákony, ktoré buď dekriminalizovali potraty až do narodenia, alebo ich povolili až do “životaschopnosti,” čo je približne 24. týždeň tehotenstva. ABC News informuje, že od piatku minulého týždňa “14 štátov zastavilo takmer všetky potratové služby a tri štáty prijali šesťtýždňové zákazy”, zatiaľ čo “najmenej deväť štátov nemá žiadne obmedzenia.