GettyImages-1404668175-810x500.jpg

Snemovňa reprezentantov schválila návrh zákona, podľa ktorého musí Senát schváliť akúkoľvek dohodu WHO o pandémii

11
Neutral

Občania USA: Tento zákon, prijatý s podporou oboch strán, “stanovuje, že akýkoľvek dohovor alebo dohoda o otázkach súvisiacich s pandémiami, ktorú dosiahne Svetové zdravotnícke zhromaždenie (WHA), “sa považuje za zmluvu, ktorá si vyžaduje radu a súhlas Senátu.”

Reggie Littlejohn, prezident organizácie Anti-Globalist International a spolupredseda Koalície za suverenitu, uviedol: “To, čo robí tento návrh zákona takým silným, je, že sa vzťahuje na akúkoľvek dohodu prijatú WHA týkajúcu sa pandémie. Preto WHO nemôže obísť potrebu získať súhlas Senátu - ako to vyžaduje Ústava USA - tým, že bude svoje zmluvy nazývať inými názvami.”

“Okrem toho,” Littlejohn pokračoval, “tento návrh zákona pravdepodobne zlikviduje akúkoľvek zmluvu, ktorá vyjde z WHO. Po prvé, prezident Biden teraz nemôže jednoducho podpísať takéto zmluvy do zákona prostredníctvom výkonného nariadenia. Okrem toho 1. mája 2024 49 amerických senátorov poslalo list prezidentovi Bidenovi, v ktorom odsúdili Zmenené medzinárodné zdravotné predpisy WHO’a proces vedúci k ich prijatiu. Ak sa tento nástroj dostane na ratifikáciu do Senátu, s najväčšou pravdepodobnosťou sa mu nepodarí získať potrebnú 2/3 väčšinu. Takéto návrhy zákonov musia prijať krajiny na celom svete, aby zastavili globalistické uchopenie moci zo strany WHO.”

Súbežný návrh zákona, S. 444, ktorý predložil senátor Ron Johnson (R-WI), musí ešte prejsť Senátom a má veľkú šancu.

Gratulujeme poslancovi Národného zhromaždenia za Demokratickú stranu, pánovi poslancovi za Demokratickú stranu, pánovi poslancovi za Demokratickú stranu a pánovi poslancovi za Demokratickú stranu. Tomovi Tiffanymu, predsedovi parlamentu Mikovi Johnsonovi, všetkým zástupcom Kongresu, ktorí hlasovali za návrh zákona, a všetkým, ktorí sa o to usilovali, vrátane Koalície za suverenitu, ktorej členovia roky neúnavne pracovali na zviditeľnení tejto problematiky.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti