Pfizer_moderna-810x500.jpg

Bombastická dlhodobá štúdia záberov spoločností Pfizer a Moderna COVID ukazuje "samoskladajúce sa nanoštruktúry

39
Kultúra smrti

Výskumníci v Kórei pozorovali niečo, čo sa javí ako “samo-zostavujúce sa” “syntetické” nanoštruktúry, ako sú špirály a trubice, ktoré sa v priebehu niekoľkých mesiacov vytvorili v obsahu injekcií mRNA COVID Pfizer a Moderna.

Dr. Young Mi Lee a dr. Daniel Broudy, spoluautori nedávno publikovanej štúdie týchto “umelých konštrukcií”, naznačili, že ich hlavnými zisteniami bolo priame pozorovanie jednak “samoskladajúcich sa útvarov … mnohých rôznych tvarov”, jednak “bunkovej toxicity” vyvolanej injekciami COVID, “najmä” na krvných a spermatických bunkách. 

V kórejskom laboratóriu výskumníci s použitím vakcíny proti chrípke a normálneho fyziologického roztoku ako kontrolných látok inkubovali injekčné prípravky COVID od spoločností Pfizer a Moderna v rôznych tekutinách vrátane destilovanej vody, fyziologického roztoku, krvnej plazmy a spermií. Skúmali sa aj vakcíny AstraZeneca a Novavax COVID, ale nevytvorili “samoskladné” štruktúry pozorované v mRNA injekciách Pfizer a Moderna. 

Ak sa v kontrolnom fyziologickom roztoku nepozorovali žiadne plávajúce častice a vo vakcínach proti chrípke, Novavax a AstraZeneca sa pozorovalo len niekoľko plávajúcich častíc, “veľa” útvarov sa pozorovalo vo “všetkých zvyškových a nových” injekčných vakcínach Pfizer. Približne 30 % z nich malo údajne “červovitý tvar” a tieto sa kombinovali s “tyčinkami, diskami a kryštálovitými zmesami.” Pri inkubácii pri telesnej teplote do dvoch dní sa tieto entity vyvinuli do iných tvarov vrátane “guľôčok” a “podlhovastých trubicovitých objektov.”

Každý obsah záberov Moderna mal naopak “väčší počet častíc” a “viac umelých pohyblivých štruktúr,” vrátane cievok a korálkových reťazcov.

V priebehu niekoľkých týždňov sa na dne misky, v ktorej sa inkubovali zábery COVID Pfizer a Moderna, objavili “dvojrozmerné štruktúry obdĺžnikového tvaru”, z ktorých akoby vznikali trojrozmerné štruktúry, a potom sa “vytlačili” zo dna misky a stúpali do hornej vrstvy tekutiny. 

“Približne v piatom týždni inkubácie sa zviditeľnili úžasné samoskladajúce sa štruktúry veľkej rozmanitosti. V konečnom dôsledku pozostávali zo stužiek, cievok a štruktúr podobných vláknam,” napísali Lee a Broudy.

“vrcholná” fáza samoskladania týchto štruktúr sa podľa výskumníkov objavila približne po dvoch až šiestich mesiacoch inkubácie, potom sa postupne “rozpadli” a potom “nakoniec zmizli, až na zvyškovú stopu.”

Tieto pozoruhodné nanoštruktúry, ktoré sa viac ako rok skúmali pod mikroskopom pri zväčšení až 400x, sa nepodarilo presne identifikovať, ale podobajú sa na objekty v rámci záberov COVID, ktoré našli iní lekári.

Napr. v roku 2022 Austrálsky doktor David Nixon zistil “samočinne sa skladajúce” hranaté štruktúry v rámci injekcií COVID, ako aj “drôtiky” s roztrasenými okrajmi, okolo ktorých sa často objavovali zjavné “čipy”. Podobné “drôty” pozoroval aj v krvi očkovaných a zaujímavé je, že jeden z týchto “rozstrapkaných drôtov,” okolo ktorého sa zhlukovali krvné bunky, sa podobá tvaru, ktorý Lee a Broudy opísali ako “trojnožku pripomínajúce, pruhované vlákno” nájdené v injekcii Pfizer inkubovanej v normálnom fyziologickom roztoku.

Lee a Broudy vyslovili domnienku, že pozorované vláknité štruktúryd by mohli súvisieť s bielymi zrazeninami, ktoré nachádzali balzamovači v telách očkovaných osôb, pričom uviedli: “Pri analýze krvných zrazenín očkovaných osôb sa našlo niekoľko štruktúr podobných vláknam, ktoré boli pripojené k hnedastým homogénnym zakaleným bielym zrazeninám extrahovaným zo strednej vrstvy sedimentu plnej krvi.”

Pozoruhodné je, že dr. Carrie Madejová tiež zistila v roku 2021 niečo, čo opísala ako “samo-skladajúce sa” a “syntetické”;-vyzerajúce objekty v rôznych injekciách COVID, vrátane “vlákien,” z ktorých niektoré “mali na sebe malú kockovú štruktúru,” a vznik žiarivých farieb v žiabre Moderna po niekoľkých hodinách.

Zajímavé je, že zatiaľ čo výrobcovia injekcií COVID verejne nehovorili o prítomnosti technológie samoskladania v injekciách mRNA, o “vakcínach so samoskladanou mRNA” sa hovorilo v štúdiách publikovaných v roku 2021, v ktorých sa uvádza, že na doručovanie proteínov COVID možno použiť samoskladané štruktúry a že samotné proteínové nanočastice môžu byť samoskladané. V minulom roku bola tiež uverejnená štúdia vedeckého časopisu Nature, v ktorej sa diskutuje o potenciáli, ktorý majú “imunogénne samo-zostaviteľné” nanočastice s hrotmi COVID ako “kandidát na genetickú vakcínu proti SARS-CoV-2. 

Podľa Leeho a Broudyho sa “rôzne druhy priehľadných pásikov, filmov, cievok a špirál”, ktoré sa objavili v zábere spoločnosti Pfizer pri inkubácii v destilovanej vode “veľmi podobali štruktúrou mikro- a magnetickým nanorobotom, ktoré už boli prezentované v mnohých vedeckých prácach.”

Toxické účinky na krv 

Pokusy Leeho a Broudyho’okrem toho, že ukázali samoskladanie zrejme syntetických nanočastíc, preukázali aj vplyv záberov COVID na krv: Každá injekcia vykazovala “toxické účinky na krvné bunky, ” pričom Novavax vykazoval obzvlášť rýchlu cytotoxicitu. Výskumníci zistili, že každá injekcia mala odlišný účinok na krvné bunky, pričom Pfizer vyvolal “bunkový kolaps bielych krviniek a poškodených krvných doštičiek”; Moderna vyvolala rouleaux (stohovanie) červených krviniek; Novavax spôsobil rozpad jadra bielych krviniek a niektoré rouleaux červených krviniek a AstraZeneca vyvolala “výrazné rouleaux.”

Vedci poznamenali, že poškodenie bielych krviniek môže súvisieť s potlačením imunity, únava môže súvisieť s tvorbou krvných Rouleaux a tvorba krvných zrazenín môže súvisieť s poškodením krvných doštičiek. Ich zistenia sú obzvlášť významné vzhľadom na to, že všetky tieto príznaky boli často hlásené po injekciách COVID. 

Napr. zo štúdie uverejnenej začiatkom tohto roka vyplýva, že očkovanie vakcínou COVID predstavuje 200-krát vyššie riziko vzniku krvných zrazenín v mozgu, než aké predstavujú iné vakcíny za posledné tri desaťročia. Okrem toho sa objavuje čoraz viac dôkazov, ktoré spájajú očkovanie COVID s nárastom výskytu rakoviny, pričom štúdie a lekári zistili, že očkovania spôsobujú imunosupresiu. Dlhodobá únava je tiež často hláseným príznakom očkovania. Jeden nemecký lekár, Jörg-Heiner Möller, opísal syndróm “PostVac”, ktorým podľa neho trpelo 120 jeho pacientov po očkovaní COVID, ktorý často zahŕňa syndróm “ťažkej únavy.” 

EMFs

Ďalším pozoruhodným pozorovaním Leeho a Broudyho bol vplyv elektromagnetických frekvencií (EMFs) na samovoľné zloženie obsahu injekcií COVID. Napríklad, keď sa obsah fľaštičky Moderna umiestnil na mobilný telefón v režime 5G streamovania cez bezdrôtovú nabíjačku, “plávajúce materiály sa náhle zväčšili a stali sa početnejšími s ostrejšími a pravouhlými hranami.”

Podľa výskumníkov injekcia spoločnosti Pfizer’nepreukázala za rovnakých podmienok okamžitý účinok, ale “oneskorený účinok” rozmnoženia “vlákien” po mesiaci pôsobenia. 

Naproti tomu, zatiaľ čo záber Moderna’nevykazoval “žiadne viditeľné účinky” po vystavení externému pevnému disku, ktorý vyžaruje magnetické polia, záber Pfizer vykazoval “miernu” degradáciu svojho obsahu. Vedci dospeli k záveru, “možno postulovať, že určitý druh elektrického prúdu môže stimulovať aktivitu nanoštruktúr’zatiaľ čo určitý podmienený magnetický prúd môže ich aktivitu brzdiť.”

Pozoruhodné je, že Lee a Broudy nie sú prví, ktorí pozorovali, že EMP majú vplyv na obsah záberov COVID. Dr. David Nixon zistil, že tvorba “kryštalických štruktúr” v injekciách COVID spoločnosti Pfizer zrejme závisí od ich vystavenia elektromagnetickým frekvenciám. Keď vložil sklíčko s tekutinou z injekcií Pfizer “do faradayovho vrecka” blokujúceho EMP, ktoré podľa neho vychádzalo z jeho bezdrôtového smerovača, videl, že v jeho obsahu sa tvoria len čierne okrúhle “bodky” na rozdiel od krabicových tvarov s ostrými pravými uhlami, ktoré sa inak vytvárali. 

Elektroinžinier Matt Taylor z Ekvádoru okrem toho pozoroval nápadné účinky elektromagnetických polí na samovoľnú montáž neidentifikovaných objektov v rámci záberov COVID. V roku 2022 otestoval, že keď dal kvapku džbánu COVID na mikroskopické sklíčko a umiestnil toto sklíčko na internetový router, pozoroval samoskladanie niečoho, čo podľa neho “vyzerá ako integrované obvody.” 

Podľa Taylora, keď vypol router, objekty sa “okamžite” začali rozpadávať. Experiment zopakoval trikrát a “poprosil]” ľudí, aby jeho výskum zopakovali, aby zistili, či sa jeho zistenia dajú zopakovať. Nixon totiž naznačil, že Taylor sa inšpiroval vlastným testom s faradayovou taškou.

“Ak to niekto dokáže zopakovať, dôsledky sú tak neuveriteľne úžasné. Môžeme začať vysvetľovať zrazeniny, môžeme začať vysvetľovať detoxikačné procesy,” povedal Taylor.

Detox

Kým elektromagnetickým poľom spustené samoskladanie “vakcín” nanomateriálov naznačuje jednu potenciálnu “detoxikačnú” cestu, Lee a Broudy zistili zrejme iné spôsoby, ako sa môže mRNA injekcií” synteticky vyzerajúci obsah rozložiť, ak nie vylúčiť z tela.

Lee a Broudy napísali, že v “neskoršej fáze” po injekcii, najmenej tri týždne po nej, “bolo pozorované, že koloidné zlato alebo striebro (s priemerom 3 - 5 nm a 10 - 20 ppm) sa viaže na rôzne nanoštruktúry, narúša ich, aktívne ich rozkladá a nakoniec rozpúšťa.” Dodali, že prebiehajúce experimenty skúmajú dlhodobejšie výsledky takýchto protokolov a postulujú, že zlato alebo striebro by mohlo pomôcť pri obnove poškodených orgánov a normálneho prietoku krvi.

Vedci tiež vyslovili domnienku, že “rutinné vystavovanie sa horúcim saunám” môže spôsobiť, že sa nanomateriály z injekcií” “uvoľnia z tkanív a uniknú cez póry potných žliaz.” Odporúčalo sa tiež obmedziť alebo dokonca vylúčiť používanie osobnej elektroniky, hoci Lee a Broudy sa nezmienili o možných užitočných účinkoch nosenia ochranných zariadení proti EMP po očkovaní.

Na záver vyzvali na celosvetové moratórium na očkovanie COVID: “až do overenia komponentov a pochopenia ich dlhodobých účinkov, čo je nevyhnutnosť, ktorá bola ignorovaná výzvami na povolenie núdzového použitia, je potrebný okamžitý celosvetový zákaz.”