Arizona-State-University-Auditorium-810x500.jpg

Profesor Arizonskej štátnej univerzity povedal študentom, že zákaz potratov povedie ku "kanibalizmu

0
Kultúra smrti

Právna ochrana nenarodených detí pred potratmi by mohla viesť k budúcnosti kanibalizmu a nútených chovných táborov," vyhlásil nedávno profesor angličtiny na Arizonskej štátnej univerzite (ASU) na podujatí, ktoré nechtiac poukázalo na to, do akej miery akademická obec podmieňuje budúce generácie, aby sa obávali zákonov na ochranu života.

Udalosť sa začala čítaním zo zbierky básní Irish’sledujúcej “vedomie umelej maternice, ktorá sa musí konfrontovať s úlohou, ktorú zohrala pri pokračovaní vymierania ľudského druhu,” ktoré “sa zaoberá najnaliehavejšími problémami súčasného spoločensko-politického okamihu,” vrátane takzvaných “reprodukčných práv, klimatickej krízy a masového vymierania; rodovej a rasovej zaujatosti v zdravotníctve a technológiách; dezinformácií, konšpiračných teórií a pseudovedy; a možností a nebezpečenstiev umelej inteligencie.”

Odtiaľ podujatie prešlo na rozhovor medzi Irishom a Loberom, na ktorý boli diváci vyzvaní, aby priniesli “otázky a pripomienky o budúcnosti reprodukčného zdravia tvárou v tvár klimatickým zmenám, dezinformáciám a ďalším problémom, ktorým čelí naša súčasnosť a budúcnosť.”

The College Fix informuje, že Loberová svoje vystúpenie otvorila tvrdením, že “Spojené štáty nenávidia ženy a všetko, čo robí ženské telo,” pričom citovala časti krajiny, kde sú poskytovatelia pôrodnej starostlivosti príliš ďaleko od pacientov. Vyjadrila zmätok nad tým, že Roe v. Wade bol skutočne zvrátený, čím prispela k tomu, že “rovnováha medzi nádejou a zúfalstvom [je] pre mňa každodennou skúsenosťou.”

Irishová oplakala “nútenie žien do materstva,” a povedala poslucháčom, že by sa mali “báť” akejkoľvek “vonkajšej entity”, ktorá ovláda ženy. Tvrdila, že “tak veľa z našej reality smeruje k” budúcnosti, v ktorej zákony za život vedú k “núteným chovným táborom” a príliš málo zdrojov vedie ku “kanibalizmu.” Dotkla sa aj toho, čo charakterizovala ako “totálny útok” na takzvanú “trans komunitu a schopnosť ľudí”sa identifikovať,” čo “je nechutné, nemorálne a nesprávne.”

Čítajte: ‘Takmer ma to zabilo’: Lober povedal, že Američania musia “rozložiť kapitalizmus” a “zvoliť si prezidentku”, aby odvrátili tieto údajne apokalyptické scenáre.” Taktiež sa podelila o to, že svojim vlastným deťom hovorí, aby nemali deti, odvolávajúc sa na údajné preľudnenie.

Keď Kampusová reforma siaholpo komentári k hyperbolickým tvrdeniam udalosti’hovorca ASU sa ich snažil bagatelizovať.

“Niektoré z fráz použitých na podujatí o nútených chovných táboroch a kanibalizme sú motívy, ktoré sa citujú z beletristického diela, nie predpovede, kam smerujú Spojené štáty, a nie názory, ktoré ponúka fakulta ASU,” uvádza sa vo vyhlásení.

Moderné akademické prostredie už dlho ovládajú ľavicoví aktivisti, ktorí za svoj hlavný cieľ považujú presadzovanie svojej ideológie, a to aj na úkor akademických výsledkov. Seminár ASU je obzvlášť dramatickým príkladom toho, ako spojenci potratovej loby’šíria obavy zo štátnych pro-life zákonov, ktoré v súčasnosti rozdeľujú republikánov v otázke, ako reagovať.

ASU získala v roku 2023 federálne Pellove granty vo výške 203,6 milióna dolárov, rok predtým jednorazovú platbu 199 miliónov dolárov z federálneho Fondu pre pomoc v núdzových situáciách vo vysokoškolskom vzdelávaní (HEERF) a 17. septembra oznámil, že získal takmer 30 miliónov dolárov na výskum v oblasti mikroelektroniky.