Untitled-16-810x500.png

Think tank Mikea Pencea dokazuje, že Kamala Harrisová klame o neskorých potratoch

6
Kultúra života

Konzervatívny think tank odhalil lož demokratickej prezidentskej kandidátky Kamaly Harrisovej, že “nikde v Amerike žena nedonosí tehotenstvo do termínu a nepožiada o interrupciu.” 

Záznam zverejnený think tankom Advancing American Freedom (AAF), ktorý v roku 2021 založil bývalý viceprezident Trumpovej administratívy Mike Pence, ponúka nezvratné dôkazy o tom, že “demokrati a médiá naďalej klamú Američanom o neskorých potratoch,” dokonca aj počas prezidentskej debaty.  

Počas prvej prezidentskej debaty Kamaly Harrisovej  moderátorka Linsey Davisová klamala Američanom, keď vyhlásila, že v tejto krajine  neexistuje štát, v ktorom by bolo legálne zabiť dieťa po jeho narodení.’Medzitým Harrisová tvrdila,  že ‘nie je pravda’, že by sa potraty mohli vykonávať v treťom trimestri tehotenstva. ”

“Potraty v neskorom štádiu tehotenstva sa dejú neustále,” pokračuje vyhlásenie AAF. “Každý, kto tvrdí opak, je zle informovaný alebo klame. Musíme sa postaviť za život a čeliť temnej realite potratov.” 

V memorande sa cituje výskum Centra pre kontrolu chorôb’(CDC) ktorý ukazuje, že 0,9 % interrupcií — približne 1 z každých 100 interrupcií — sa uskutočňuje po 21. týždni, keď je dieťa životaschopné mimo maternice, čím sa neskoré interrupcie “stávajú druhou najčastejšoupríčinou úmrtia neplnoletých osôb.”  

Demograf Lyman Stone, odborník na rodinné štúdie, má vysvetlil, že hoci interrupcie po 32. týždni predstavujú veľmi malý podiel na celkovom počte interrupcií – možno 0,5 %, išlo by o 5 000 interrupcií v treťom trimestri, čo je síce samostatne zdanlivo malé číslo, ale zodpovedalo by za 2 z 10 vrážd v USA.USA a boli by “druhou najväčšou príčinou úmrtí ľudí mladších ako 18 rokov (po vrodenej nezrelosti).” 

Vládne’vlastné štatistiky hovoria hrozný príbeh: “CDC zaznamenalo 625 978 legálnych umelých prerušení tehotenstva v 48 štátoch, ktoré ich hlásia,” poznamenal report by The Daily Signal’s Elizabeth Troutman Mitchellovou. “To znamená, že potratári v tomto roku zabili najmenej 5 600 detí, ktoré boli v 21. týždni tehotenstva alebo po ňom.” 

Viac, deväť štátov a Washington, D.C. zaviedli žiadne časové obmedzenie na interrupciu.  

“Pri rýchlom vyhľadávaní v Googli sa tu v DC objavia kliniky, ktoré poskytujú interrupcie až do 36. a 32. týždňa,” vysvetlila Rozumreportérka Emma Camp v nedávnom X poste 

Svet šokovala správa z roku 2022, že pro-life aktivisti objavili “viac ako 115 potratených detí,” vrátane päť potratených detí, ktoré boli “extrémne neskoro narodené” a zdali sa byť “životaschopnými, nedonosenými ľuďmi” vyhodené ako zdravotnícky odpad v potratovej továrni vo Washingtone, D.C.  

ČÍTAJTE: Ľavicová mníška bagatelizuje zlo potratov počas virtuálneho podujatia ‘Katolíci pre Harrisa’

Demokrati dlhodobo podporujú neskoré potraty, dokonca aj po pôrode 

Memo AAF cituje otrasnú prijatie demokratického guvernéra Virgínie Ralpha Northama — a pediatrický neurológ — v roku 2019, žepodporuje infanticidu detí po neúspešných pokusoch o potrat: 

Dieťa by sa porodilo; dieťa by sa udržiavalo v pohodlí; dieťa by sa resuscitovalo, ak si to’matka a rodina želá, a potom by nasledovala diskusia medzi lekármi a matkou. 

The Daily Wire’Ben Shapiro nazval Northamov’návrh “čistým zlom.” 

“Northam konkrétne hovorí o pôrode živého dieťaťa a následnej otázke matky, či má dieťa žiť alebo nie. Toto nie je argument o rannej tabletke. Nie je to spor o to, či plod cíti bolesť. Ide o tvrdenie, že plne vyvinuté dieťa, ktoré sa narodilo živé, by malo byť zavraždené, ak matka povie, že dieťa by malo byť zavraždené,” napísal Shapiro.  

Northamove’komentáre boli vyvolané výmenou názorov, ktorá sa uskutočnila deň predtým počas vypočúvania podvýboru Snemovne reprezentantov vo Virgínii o návrhu zákona povoľujúceho potraty až do okamihu pôrodu. Hlavný predkladateľ návrhu zákona priznal, že opatrenie by umožnilo potraty detí aj v čase, keď sa matke začnú dilatovať prsia.  

Na otázku, “Ako neskoro v treťom trimestri by mohol lekár vykonať potrat?"” delegátka Kathy Tran, demokratka zo Severnej Virgínie odpovedala, “V priebehu tretieho trimestra.” Dodala: ” Tretí trimester trvá až do štyridsiateho týždňa.” 

“Kde je”zrejmé, že žena sa chystá porodiť?"” spýtal sa delegát Todd Gilbert, predseda podvýboru. Dokonca aj vtedy, keď “má fyzické príznaky, že sa chystá porodiť?"”, odpovedal Gilbert.  “Ona’sa rozširuje?"”  

“Môj návrh zákona by to umožnil, áno,”, odpovedal Tran. 

V memorande AAF sa uvádza, že “Extrémne potratové praktiky sú reálne a dobre zdokumentované”: 

Demokratická kandidátka na prezidentku Kamala Harrisová využila svoje vplyvné postavenie na poste americkej prezidentky aj prezidentky.USA ako senátorka a viceprezidentka, aby chránila priemysel neskorých potratov.  

V roku 2019 hlasovala proti presadzovaniu zákona o ochrane preživších potratov, ktorý vyzýva na lekársku pomoc pre deti, ktoré prežili pokus o potrat. Hlasovala aj proti presadzovaniu Zákona o ochrane nenarodených detí schopných bolesti v roku 2020.  

AAF nie je jediná, ktorá spochybňuje lži Kamaly Harrisovej, demokratov a médií o rozšírenosti neskorých potratov v USA.S.   

Viceprezident nadácie Heritage Foundation Roger Severino, bývalá Trumpova hovorkyňa Kayleigh McEnany a desiatky ďalších novinárov upozornili, že demokratickí zákonodarcovia v USA technicky hlasovali za potraty až do pôrodu a dokonca aj po ňom a že Walz a Harrisová sú zatúto politiku.   

LifeSiteNews’ Calvin Freiburger poskytolvynikajúcu analýzu lží o neskorých potratoch a zabíjaní novorodencov, ktoré boli propagované počas nedávnej prezidentskej debaty.  

PREČÍTAJTE SI: Baby-survives-attempted-abortion-in-indiana-state-health department-reports