Untitled-32-810x500.png

Vakcíny s mRNA, ktoré sa samy zosilňujú: najnovšia hrozba v arzenáli Big Pharma?

0
Kultúra smrti

Všetci sme už počuli o mRNA “vakcínach”. V skutočnosti, bez ohľadu na to, kde na svete sa nachádzate a ako veľmi ste zapálení pre Big Pharma a jej podvodné triky, nepochybne poznáte ľudí, ktorí si dali mRNA injekciu. Možno vás k tomu dokonca sami donútili.

Počuli ste však o ďalšej generácii vakcín, ktorú sa Big Pharma chystá vypustiť na verejnosť? Nazývajú sa sa-mRNA vakcíny alebo “replikónové” vakcíny a“už boli schválené v Japonsku, kde by sa mali začať zavádzať už budúci mesiac.

Ak sa obávate’nebezpečenstva mRNA “vakcín,” mali by ste byť veľmi znepokojení hrozbou, ktorú predstavujú tieto nové experimentálne replikónové “vakcíny.”

Preskúmame’podrobnosti.

PREČÍTAJTE SI: Cenzurovanie pravdy ohrozuje životy: tu’je prečo

Poznajte replikóny

Ak ste’posledných päť rokov nežili pod skalou, pravdepodobne už viete o katastrofe s mRNA vakcínami. Ale v prípade, že ste žili  pod tou skalou, je čas začať sa oboznamovať s tým, čo je to technológia mRNA “vakcín”, prečo sú z nej technokrati, biobezpečnostní maniaci a budúci kontrolóri ľudstva takí nadšení a akú spúšť už spôsobila verejnosti.

Môžete začať sledovaním 392. epizódy podcastu The Corbett Report na “Budúcnosť vakcín,” v ktorej som vysvetlil:

Na rozdiel od očkovania, ktoré zahŕňa zavedenie imunogénu do tela, sa mRNA vakcíny snažia zaviesť do tela posolskú RNA s cieľom ‘oklamať’ bunky tohto tela’aby produkovali imunogény, ktoré potom stimulujú imunitnú odpoveď.

Aby ste získali lepšiu predstavu o tom, čo to znamená, mohli by ste si potom pozrieť rôzne | vysvetľujúce | videá, ktoré boli na túto tému vytvorené ešte v prvých dňoch podvodu s cieľom predať verejnosti tieto nebezpečné nové injekcie na zrážanie mRNA.

Ďalej by ste sa mohli vrátiť a pozrieť si prednášku inštitútu Milken o “univerzálnej vakcíne proti chrípke” ktorá sa uskutočnila v októbri 2019. V diskusii vystúpili Tony Fauci (z Skutočný Anthony Fauci neslávne známy) a Rick Bright (vtedy z BARDA, teraz z Rockefeller) uvažovali o užitočnosti globálnej zdravotnej krízy na ospravedlnenie vývoja týchto nebezpečných, experimentálnych mRNA vakcín… tesne predtým, ako sa práve takáto kríza zázračne zhmotnila zo zlej misky netopierej polievky (alebo niečoho podobného).

Nakoniec by ste sa mohli oboznámiť s horami dôkazov o škodlivosti mRNA vakcín, od kardiálnych obetí až po počet obetí krvných zrazenín na obete všetkých príčin úmrtia na rôzne poškodenia vakcínami na nešťastný vedľajší účinok známy ako “zomreli náhle.”

Ale akonáhle’doženiete hromady údajov dokumentujúcich katastrofu mRNA vakcín, budete musieť’všetky tieto údaje vyhodiť von oknom. Vidíte, že jednoduché mRNA vakcíny sú tak posledné podvodné. Ďalšou veľkou vecou budú samozosilňujúce mRNA (sa-mRNA) vakcíny.

Takže, čo je vlastne&nbspsamozosilňujúca sa-mRNA (alebo “replikónová”) vakcína? Pre odpoveď sa môžete obrátiť na vedecké štúdie a články, ktoré boli na túto tému publikované v poslednom desaťročí, od “Self-Amplifying Replicon RNA Vaccine Delivery to Dendritic Cells by Synthetic Nanoparticles” (2014) po “Samo-amplifikujúce RNA vakcíny pre infekčné ochorenia” (2020) na “Vzostup RNA strojov – samoamplifikácia v dizajne mRNA vakcín” (2023) – ktoré všetky vysvetlia túto technológiu v prehľadnej, ľahko zrozumiteľnej próze.

Jedinečne! Samozrejme, tieto články sú zaťažené nepreniknuteľnými technickými blábolmi, ako je tento:

Kým vakcíny mRNA kódujú proteín záujmu, replikóny boli navrhnuté ako molekulárne šasi kódujúce gén záujmu (GOI; transgén) a všetky podstatné prvky umožňujúce samoamplifikáciu replikónovej RNA. Rýchla amplifikácia replikónovej RNA v cieľových bunkách zvyšuje expresiu proteínu záujmu (napr, vírusového (lyko)proteínu) (obrázok 1) a vyvoláva ochrannú imunitnú odpoveď pri výrazne nižšej počiatočnej dávke RNA ako bežné vakcíny s mRNA [2,3].

Jasné ako blato? Myslel som si to.

A čo tak táto praktická infografika? Pomôže vám to?

Still no good? Dobre, potom’poďme na ohlupujúcu verziu z Science časopisu’článok o“Prvá samoamplifikujúca sa mRNA vakcína”:

Samoamplifikujúca sa mRNA injekcia, ako už názov napovedá, obsahuje vybavenie potrebné na to, aby sa po vstupe do buniek vytvorilo viac. Urobíte to tak, že vstreknete nielen mRNA pre antigén, ktorý vás zaujíma (napríklad takú, ktorá kóduje proteín hrotu koronavírusu), ale aj mRNA, ktorá sa preloží na proteíny replikázy, ktoré následne vytvoria viac druhov mRNA. Predstavte si, že niekomu pošlete hárok papiera s nejakou dôležitou informáciou, a potom si predstavte, že ste’mu poslali celú hromadu kópií tohto hárku, aby ich mohol distribuovať. Teraz si predstavte, že im pošlete hromadu hárkov materiálu, ktoré sa môžu samy zostaviť do fungujúcej kopírky a pri tom vytočiť ďalšie hárky. Znie to divne a smiešne, ale hej, to’je biológia pre vás. Tam dole v bunke je to’veľmi, veľmi zvláštne.

PREČÍTAJTE SI: Pro-freedom group to defend Canadian Amish community against COVID fines

“Divné,” naozaj.

Skrátka, ako ste už, dúfajme, stihli pochopiť, ukázalo sa, že vakcíny sa-mRNA sú veľmi podobné vakcínam mRNA, len horšie. Kým pri mRNA vakcínach ste sa museli každých pár mesiacov vracať do ordinácie lekára’na ďalšie posilnenie, sa-mRNA vakcíny budú…, no, samopodporujúce. To znamená, že nielenže unesú vaše bunky, aby vytvorili akýkoľvek “proteín záujmu” Big Pharma chce, ale’vytvoria aj replikázové proteíny, ktoré budú vyrábať viac mRNA, ktorá vytvorí ješte viac toho “proteínu záujmu.”

Pre tých z nás, ktorým sa podarilo nenaletieť na najväčšiu propagandistickú kampaň v moderných dejinách a ktorí si uvedomujú, že samotná mRNA vakcína je biologickou zbraňou, ktorá už zranila a/alebo zabila obrovské množstvo ľudí, by táto nová technológia sa-mRNA mala byť veľmi znepokojujúca.

Prečo? Pretože nielenže prináša všetky rovnaké nebezpečenstvá ako bežné mRNA vakcíny, ale predstavuje aj ďalšie riziká spojené s náhodným, nekontrolovaným procesom samoamplifikácie.

Ako vysvetľuje Svetová rada pre zdravie vo svojom príspevku na stránke “World Council for Health Raises Serious Concerns About 100-Day Self-Replicating ‘Vaccines,’” existujú štyri hlavné obavy týkajúce sa tejto novej technológie.

Nezamýšľané genetické dôsledky: Samoreplikujúce sa “vakcíny” zahŕňajú zavedenie cudzieho genetického materiálu do tela. Existuje preto možnosť, že samoreplikujúca sa RNA by mohla interagovať s iným genetickým materiálom v tele vrátane ľudských chromozómov, čo by mohlo mať neočakávané následky vrátane zmeny genetickej výbavy jedinca a jeho potomstva.

Nezamýšľaná produkcia proteínov: Vnútrobunková translácia syntetických molekúl mRNA môže viesť k procesu známemu ako posun ribozomálneho rámca, pri ktorom môžu vzniknúť skrátené alebo modifikované proteíny (Mulroney a kol., 2023). To môže mať vážne zdravotné dôsledky vrátane autoimunitných reakcií. Okrem toho alfavírusová RNA polymeráza, ktorá je prvkom obsiahnutým v samoreplikujúcich sa “vakcínach” (Low et al., 2022), má nízku vernosť (Poirier et al., 2016), čo znamená, že v každom replikačnom cykle pravdepodobne dôjde k chybám (mutáciám) v kopírovaných sekvenciách, čo vedie k produkcii aberantných proteínov.

Obavy týkajúce sa bezpečnosti: Platformy mRNA “vakcín” sú vo svojej podstate nebezpečné a neboli podrobené dlhodobým štúdiám bezpečnosti (Halma et al., 2023) ani experimentálnym štúdiám genotoxicity, mutagenity, genomickej integrácie alebo genomickej nestability (Acevedo-Whitehouse & Bruno, 2023). Samoreplikujúce sa “vakcíny” pravdepodobne predstavujú rovnaké nebezpečenstvo, ale majú ďalší problém, že obsahujú vírusovú RNA polymerázu (Tews, 2017), ktorá perpetuuje produkciu mRNA kódujúcej antigén.

Etické úvahy: Pri samoreplikujúcich sa “vakcínových” produktoch by sa ľudia mohli v skutočnosti stať mobilnými “továrňami na vakcíny” s veľmi reálnou možnosťou prenosu alebo vylučovania “vakcínového” produktu na iných prostredníctvom svojich telesných tekutín, plynov a kontaktov. Používanie samoreplikujúcich sa GMO produktov ako vakcín teda vyvoláva etické otázky, najmä pokiaľ ide o možnosť neúmyselného prenosu GMO produktu na osoby, ktoré nesúhlasili s jeho prijatím. Veľké obavy vzbudzuje skutočnosť, že takáto prenosná samoreplikujúca sa GMO technológia sa hodí na výrobu biologických zbraní.

Čítajte: Bývalý newyorský cár COVID organizoval tajné sexuálne večierky, ignoroval vlastné pravidlá počas ‘pandémie COVID’

Vzhľadom na potenciálne katastrofálne dôsledky tejto novej “vakcíny” technológie, dalo by sa predpokladať, že nastane dlhšie obdobie vedeckého skúmania, počas ktorého sa budú skúmať potenciálne zdravotné účinky tejto novej platformy vakcín v rámci svedomitých, desaťročia trvajúcich klinických skúšok.

Právda?

A vy by ste očakávali, že sa uskutoční intenzívna verejná diskusia o potenciálnych rizikách tohto experimentálneho lekárskeho zásahu a úprimné diskusie o tom, či sa takéto riziká naozaj oplatí podstúpiť.

Nie je to tak?

Japonsko v prvej línii

Očakávame, že takéto desaťročné štúdie ani intenzívna verejná diskusia o týchto replikónových vakcínach sa neuskutočnia. Ak ste’čitateľmi Corbett Report, už ste to vedeli. Ale aby bolo jasné, je’dôležité poznamenať, že tieto sa-mRNA očkovacie látky nie sú žiadna nejaká nejasná hrozba potenciálneho nebezpečenstva v budúcnosti. Už sú tu.

V skutočnosti Japonsko získalo pochybné vyznamenanie ako prvá krajina na svete, ktorá schválila samoamplifikačnú sa-mRNA vakcínu na použitie u ľudí.

Konkrétne, v novembri minulého roka japonské’ministerstvo zdravotníctva, práce a sociálnych vecí schválilo “Kostaive™ na intramuskulárnu injekciu,” (alias “ARCT-154”), samoamplifikujúcu mRNA vakcínu proti COVID-19, ktorá sa výrobca’v tlačovej správe nás ubezpečuje, “vyvolala vyššie (p<0.05) a dlhšie trvajúce titre neutralizačných protilátok proti pôvodnému kmeňu, ako aj subvariante Omicron BA 4-5, v porovnaní s 30 μg COMIRNATY®, licencovanou konvenčnou mRNA vakcínou zameranou na COVID-19.”

Máte z toho nejaké pochybnosti? Upokojte sa! Ako nás výrobca tiež ubezpečuje: “Väčšina nežiaducich udalostí bola mierna alebo stredne závažná a prechodná a neboli pozorované žiadne závažné nežiaduce udalosti súvisiace s ARCT-154.”

ČÍTAJTE: Hillary Clinton navrhuje ‘trestne’ obviniť Američanov, ktorí šíria volebnú ‘propagandu’

Samozrejme, že v tretej fáze skúšania vakcíny došlo k jednej “hepatálnej udalosti”, ktorá Science hovorí “bude potrebné sledovať, keď sa zavedie do väčšej populácie.” Ale nebojte sa, chlapci. Pravdepodobne to’nič nie je. Dôverujte $vede™!

A hádajte čo? Od schválenia pôvodnej verzie Kostaive™ len pred desiatimi mesiacmi bola vakcína  aktualizovaná na ochranu proti JN.1 línie subvariantov Omicron.” Aha, a táto aktualizovaná vakcína sa-mRNA bola  schválená na verejné používanie japonským’ministerstvom zdravotníctva, práce a sociálnych vecí.

Prečo? Nuž, podľa najnovšia tlačová správa výrobcu:

Schválenie je založené na klinických dôkazoch podporujúcich bezpečnosť a účinnosť vakcíny CSL a Arcturus Therapeutics’sa-mRNA COVID-19, vrátane publikovaných údajov preukazujúcich lepšiu imunogenitu vakcíny Omicron BA 4/5 v porovnaní s konvenčnou posilňovacou vakcínou mRNA COVID-19 a následných údajov preukazujúcich trvanie imunity trvajúce až jeden rok.

Všetky tieto vysvetlenia sa však v tejto chvíli zdajú byť trochu zbytočné. Prečo sa aktualizovaná vakcína schvaľuje bez dlhoročného dôkladného testovania?

Pretože je’rok 2024, preto!

Všetky tie roky klinických skúšok a štúdií dlhodobých účinkov sú tak predsmrtné. Okrem toho, tie štúdie boli aj tak zmanipulované spoločnosťou Big Pharma. Takže japonskí regulátori by mohli rovno prejsť k veci a hneď dať svojim pánom’kúpenú a zaplatenú pečiatku na schválenie odvaru zo zrazeniny!

Výsledkom je, že Japonsko je teraz v prvej línii ďalšieho útoku biologickou zbraňou. Výrobca’totiž plánuje vypustiť tieto novo aktualizované, čerstvo schválené sa-mRNA obludy na japonskú verejnosť už budúci mesiac, práve v čase októbrovej očkovacej kampane proti COVID-19.

Japonsko bojuje

Ak platí, že na každú akciu existuje rovnaká a opačná reakcia, potom by sa dalo očakávať, že v Japonsku, prvej krajine na svete, kde sa táto nová technológia “vakcíny” používa, bude narastať odpor voči sa-mRNA. A presne to’vidíme, že sa deje.

Tí, ktorí sledovali spád podvodu, si mohli všimnúť, že japonský ľud sa dosť bráni proti excesom technokratickej agendy biologickej bezpečnosti.

V posledných mesiacoch sa veľmi hlasné, čoraz viditeľnejšie protestné hnutie v Japonsku dostáva na titulky novín po celom svete pre svoju rastúcu dynamiku v boji proti ovládnutiu veľkou farmou.

Čítajte: Kanada schválila najnovšiu experimentálnu injekciu Moderna’COVID začínajúcu po 6 mesiacoch

V januári sa objavila pozoruhodná tlačová konferencia japonskej “Študijnej skupiny pre problematiku vakcín ktorá zvolala skupinu vysokopostavených japonských lekárov a vedcov, aby bili na poplach kvôli“bezprecedentným”vedľajším účinkom mRNA“vakcín.”

V apríli sa uskutočnilo rovnako pozoruhodné protestné zhromaždenie proti navrhovanej pandemickej zmluve WHO’, na ktorom sa v centre Tokia zišli desaťtisíce ľudí, ktorí žiadali vystúpenie Japonska’z WHO.

Po ňom nasledovalo vytvorenie japonskej’“Národné hnutie za ochranu životov pred WHO,” ktoré sľubuje bojovať proti “zlému globalizmu s kapitálom Big Pharma a WHO ako jeho agentmi” a “chrániť životy ľudí” pred vakcínou Replicon, ktorá je ako “tretia atómová bomba”, ktorú teraz vláda zhadzuje na vlastný ľud.

V máji sa v Tokiu konalo ďalšie ďalšie masové zhromaždenie proti WHO. Toto zhromaždenie vyvrcholilo ohromujúcim prejavom Kazuhiro Haragučiho, bývalého japonského&nbspministra vnútra a&nbspkomunikácií, v&nbspktorom rozprával o&nbspsvojom vlastnom boji s&nbsprakovinou krátko po tom, ako dostal mRNA injekcie.

“Dve z troch údajných vakcín, ktoré som dostal, boli smrteľné dávky,” uviedol predtým, ako sa skutočne ospravedlnil obyvateľom Japonska. “Ospravedlňujem sa vám všetkým. Toľko ľudí zomrelo a nemalo’zomrieť.”Haraguči ukončil svoj prejav zhromaždením, ktoré sa od úradujúceho poslanca počuje len zriedkavo: “Zvrhnime’túto vládu!"”

A práve minulý mesiac sme boli svedkami toho, ako NHK, japonský’národný vysielateľ, vysielala hĺbkové skúmanie poškodenia mRNA vakcínou po tom, čo dostala od svojich divákov záplavu žiadostí o pokrytie tejto témy. “Dnes sme dostali viac ako 2 000 správ od divákov. Veľmi vám ďakujeme,”vyhlásil moderátor NHK.

Púhe dva dni po odvysielaní segmentu sa japonský minister zdravotníctva Keizo Takemi dramaticky odklonil od “bezpečnej a účinnej” piety propagandy WHO/Big Pharma: “Pokiaľ ide o to, či poškodenie zdravia vakcínou COVID-19 predstavuje poškodenie spôsobené liekom, naša odpoveď v tejto chvíli je, že by sme sa radi zdržali komentára.”

ČÍTAJTE: Lekári nevedia, koľko očkovacích látok COVID majú objednať pre deti kvôli klesajúcemu záujmu

A teraz je september a v Japonsku je’ďalší pokus o nátlak proti zavádzaniu replikónu. Koncom tohto mesiaca – len niekoľko týždňov pred očakávaným vpichnutím vakcíny sa-mRNA do rúk japonských občanov’ – sa v Tokiu uskutoční šiesty ročník Medzinárodného summitu COVID.

Na summite sa stretnú lekári a zdravotnícki pracovníci z celého sveta, aby diskutovali o pretrvávajúcej hrozbe agendy biologickej bezpečnosti WHO/Big Pharma a o očkovaní sa-mRNA. Jeho súčasťou bude konferencia pre médiá, verejná konferencia a tlačová konferencia v japonskom parlamente, ktorá vyvrcholí ďalšou masovou demonštráciou v centre Tokia.

Ak budete náhodou v Tokiu od 25. do 28. septembra, podrobnosti o samite nájdete ZDE. Ak nie, nezúfajte. Plánujem sa tam zúčastniť a osobne informovať o udalostiach.

Otiaľto je’čas informovať sa a šíriť informácie o vakcínach sa-mRNA – o ďalšej hlavnej hrozbe pre globálne verejné zdravie.

Prevzaté so súhlasom Corbett Report.