Screenshot-2024-09-04-at-9.58.56-AM-810x500.png

Líder konzervatívcov v BC ľutuje, že sa nechal očkovať COVID, hovorí, že mandáty boli o kontrole

18
Kultúra smrti

Nahrávka lídra Konzervatívnej strany Britskej Kolumbie a nádejného premiéra Johna Rustada ukazuje, ako hovorí, že ľutuje užívanie experimentálnych vakcín COVID-19, a myslí si, že cieľom vládnych mandátov bolo kontrolovať populáciu.

V rozhovore, ktorý bol nahraný v júni, ale 23. septembra ho zverejnil Rustadov politický súper, Nová demokratická strana (NDP), v zdanlivej snahe očierniť ho, B.C. vysvetlil, že ľutuje, že sa nechal očkovať vakcínou COVID, a že v provincii sa v tom čase nezavádzalo povinné očkovanie kvôli zdraviu, ale kvôli kontrole.

“Nechal som sa trikrát očkovať touto vakcínou. Úprimne povedané, želal by som si, aby som to neurobil,”Rustad povedal.  

“To’je jedna z vecí, ktoré sa zmenili v mojom myslení. Takzvaná vakcína, injekcie COVID mRNA,” povedal a spomenul si na rozhovor s doktorkou Bonnie Henryovou z provincie B.C.  

Rustad povedal, že rozhovor s Henryovou v ňom zanechal pocit, že niečo nie je’celkom v poriadku.” 

“Keď som sa o tom rozprával s Bonnie Henryovou, začal som si uvedomovať, že nejde ani tak’o snahu získať stádovú imunitu alebo o snahu zastaviť šírenie, ale skôr o formovanie mienky a kontrolu nad populáciou,” povedal Rustad.  

Henry sa neslávne preslávil v B.C. vďaka svojej očkovacej politike, ktorá takmer tri roky bránila neočkovaným zdravotníckym pracovníkom pracovať.  

Nakoniec v júli tohto roku Henry oznámil, že provincia už nie je v stave ohrozenia verejného zdravia a ruší všetky nariadenia COVID vrátane mandátu na očkovanie. 

Rozhodnutie prišlo prekvapivo po tom, čo sa zdalo, že Henry je rozhodnutý zachovať mandát na očkovanie v Britskej Kolumbii’bez ohľadu na stovky zdravotníckych pracovníkov, ktorí od roku 2021 nemôžu pracovať napriek pretrvávajúcemu nedostatku pracovníkov v tomto sektore.   

V máji bol Henryho mandát’napadnutý na súde. Sudca rozhodol že zdravotníckym pracovníkom možno naďalej nariadiť podávanie experimentálnych injekcií COVID ako podmienku zamestnania, ale rozhodol, že tí, ktorí pracujú na diaľku, už nie sú viazaní nevedeckým pravidlom.   

Stovky zdravotníckych pracovníkov z Britskej Kolumbie sa stále súdia Henryho kvôli mandátu, ktorý im bránil v práci.   

Keďže Rustad’komentáre odsudzujúce Henryho odzneli počas rozhovoru z 23. júla s B.C. Zamestnanci verejných služieb za slobodu, ktorí sú proti mandátom na očkovanie, sa zdá, že opätovné zverejnenie tohto záznamu stranou NDP pred jesennými provinčnými voľbami naznačuje, že krajne ľavicová strana predpokladala, že Rustadove’komentáre ho vykreslia v zlom svetle.

Vyzerá to však, že video malo opačný účinok, keďže mnohí na internete poukazovali na video ako na dôvod, prečo voliť Rustada.  

” Vy všetci si neuvedomujete, že to pomôže Rustadovej kampani lol,” za slobodou stojaca zdravotná sestra Amy Hamm komentoval 

“Toto nie je’výhra, ako si myslíte,” napísal ďalší písal. “Veľa ľudí ľutuje, že sa dali očkovať #Covid_19 ‘vakcínami.’ Nezabránili ani infekcii, ani prenosu a vaša ‘vakcína’ nezabránila ‘bezpečnosti’ ostatných’ bez ohľadu na to, ako veľmi tomu chcete veriť.”