shutterstock_1973420396-scaled-1-e1707156229845-810x500.jpg

Ďalšia štúdia zistila súvislosť medzi injekciami COVID a vážnymi problémami so srdcom

14
Kultúra smrti

Občania USA:

Dalšia štúdia, tentoraz zo Španielska, identifikovala súvislosť medzi očkovaním proti vírusu COVID-19 na báze mRNA a závažnými srdcovými príhodami u tých, ktorí už mali a zotavili sa z vírusu COVID, vrátane úmrtia.

Štúdia, publikovaná v odbornom časopise Vaccine, skúmala 949 pacientov so srdcovým infarktom v nemocnici v Španielsku v období od marca 2020 do marca 2023. Zistilo sa v nej, že “kombinácia očkovania a prirodzenej infekcie SARS-CoV2 bola spojená s rozvojom ťažkého srdcového zlyhania a kardiogénneho šoku u pacientov s STEMI [infarkt myokardu s eleváciou segmentu ST alebo ťažkým upchatím tepny], čo pravdepodobne súviselo so zvýšenou sérologickou [protilátkovou] odpoveďou.”

Vedci “predpokladajú, že zvýšená imunitná odpoveď by viedla k ťažším infarktom. V našom súbore mali pacienti so STEMI a Killipovou triedou III-IV pri prijatí signifikantne vyšší počet leukocytov a hladinu CRP ako pacienti bez KV alebo s miernou KV (údaje nie sú uvedené), ale pri našich údajoch si nemôžeme byť istí, či zápalový mechanizmus súvisí so zvýšenou imunitnou odpoveďou.” 

Upozorňujú, že nemohli “dôkladne analyzovať účinok rôznych typov vakcín, pretože každému pacientovi boli podané rôzne kombinácie,” nevedeli “či sa infekcia SARS CoV-2 vyskytla pred alebo po očkovaní u pacientov prijatých na IM po začatí očkovania v Madride,” “nemali komplexné informácie o príznakoch spojených s predchádzajúcou infekciou SARS CoV-2 u pacientov,” a nemohli určiť, “či očkovaní pacienti s pozitívnou sérológiou SARS-CoV-2 mali zvýšené riziko MI 1. typu.”

Ale aj tak sa zdá, že štúdia naznačuje, že kombinácia prirodzenej imunity a očkovania spôsobuje nadmernú aktivitu protilátok, čo môže mať smrteľné následky.

“Hybridná expozícia spôsobuje veľmi vysoké hladiny špicatých protilátok!” reagoval profesor MIT Retsef Levi, ktorého predchádzajúca práca tiež spájala očkovanie so srdcovými problémami, Jedinečné správy spravuje.

Na pozadí uvádzajú, že zavádzanie očkovacích látok “sa začalo v Madridskom spoločenstve koncom decembra 2020,” autori poznamenávajú. “Spočiatku boli uprednostnení zdravotnícki pracovníci a obyvatelia domovov dôchodcov. Následne sa očkovacia kampaň rozšírila na ďalších nevyhnutných pracovníkov a postupne sa rozšírila z osôb starších ako 80 rokov na mladšie vekové skupiny. To by vysvetľovalo o dva roky vyšší vek očkovaných pacientov v našom súbore. Keď sa však vytvorili podskupiny na základe očkovania a sérologického stavu, pacienti v skupine Pos/Vax boli mladší.”

Štúdia, hoci sama o sebe nie je presvedčivá, dopĺňa veľké množstvo dôkazov identifikujúcich významné riziká očkovania COVID, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v frakcii čas vakcíny zvyčajne trvá v rámci iniciatívy Trumpovej administratívy’Operation Warp Speed.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) zaznamenáva okrem iných ochorení aj 37 910 úmrtí, 217 931 hospitalizácií, 21 917 infarktov a 28 602 prípadov myokarditídy a perikarditídy k 6. septembru. Výskumníci amerického Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) rozpoznali “vysokú mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo viedlo k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

An analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách uverejnená vo februári v časopise Vaccine “pozorovali významne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” očkovacích látok COVID na báze mRNA, ako aj známky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillain-Barrovejé syndrómu a trombózy mozgových žíl” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.” V apríli bolo CDC prinútené na základe súdneho rozhodnutia zverejniť 780 000 predtým nezverejnených hlásení o závažných nežiaducich účinkoch a štúdia z Japonska zistila “štatisticky významný nárast” úmrtí na rakovinu po tretích dávkach očkovania COVID-19 na báze mRNA a ponúkla niekoľko teórií príčinnej súvislosti.

Na Floride má prebiehajúce vyšetrovanie veľkou porotou v súvislosti s očkovacími látkami’ výrobcov zverejniť očakávanú správu o očkovacích látkach a bola podaná žaloba zo strany štátu Kansas, v ktorej sa spoločnosť Pfizer obviňuje zo zavádzania, pretože očkovacie látky označuje za “bezpečné a účinné;

občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti