image-32-810x500.png

John Kerry na paneli WEF povedal, že prvý dodatok je "hlavnou prekážkou" pri presadzovaní ľavicovej klimatickej agendy

16
Kultúra smrti

Občania USA: Kerry tento týždeň na stretnutí Svetového ekonomického fóra povedal, že sloboda prejavu je prekážkou pri vnucovaní zelenej ideológie svetovej populácii.  

Osmdesiatročný Kerry v stredu hovoril o energetike, keď vyjadril želanie “obmedziť” tok informácií o environmentalizme, aby “mali nejakú zodpovednosť” za osoby, ktoré podľa neho nepropagujú fakty. 

“Ak ľudia chodia len k jednému zdroju a ten zdroj, ku ktorému chodia, je chorý a, viete, má nejakú agendu a šíri dezinformácie, náš Prvý dodatok stojí ako hlavný blok, aby sme ho mohli jednoducho, viete, vyradiť z existencie,” povedal Kerry. 

Kerry bol v posledných rokoch jedným z najhlasnejších hlasov v západnom svete pri presadzovaní zelenej agendy. Počas svojich mnohých verejných vystúpení propagoval “Veľký reset,” obhajoval ľudí, ktorí dostávajú experimentálny COVID-19 strieľal, vyslovil poplašné tvrdenia o tzv “preľudnení,” a nepravdivo vyhlásil, že v dôsledku emisií skleníkových plynov zomiera ročne 15 miliónov ľudí.  

V ďalších znepokojujúcich komentároch v stredu Kerry vyjadril ľútosť nad tým, že neexistuje centralizovaný orgán, ktorý by vyhlásil, čo je pravda. 

“Demokracie na celom svete teraz zápasia s absenciou akéhosi arbitra pravdy a neexistuje nikto, kto by definoval, čo sú to vlastne fakty, povedal. “Takže to, čo potrebujeme, je získať pôdu, získať právo vládnuť, dúfajme, že získaním dostatočného počtu hlasov, ktoré vám umožnia realizovať zmeny.” 

Kerry poskytol ďalšie poznámky k tohtoročnému’prezidentskému súboju medzi Kamalou Harrisovou a Donaldom Trumpom.” 

“Myslím si, že demokracie sú práve teraz veľmi náročné a nedokázali, že sa dokážu pohybovať dostatočne rýchlo alebo vo veľkom, aby sa vyrovnali s výzvami, ktorým čelia, a podľa mňa je to súčasť toho, o čom sú tieto voľby. Prelomíme horúčku v Spojených štátoch?"” 

Kerry bol na sociálnych sieťach široko kritizovaný celým radom verejných činiteľov za svoje výroky, ktoré prezrádzajú autokratické zmýšľanie.  

Kerry má “pravdu” v tom, že prvý dodatok “pre nich momentálne stojí ako hlavná prekážka,” poznamenal bývalý uchádzač o prezidentský úrad Robert F. Kennedy Jr.  

“John Kerry hovorí, že chce porušiť ústavu,” pripomenul majiteľ X Elon Musk.  

“John Kerry hovorí nahlas tichú časť,” stĺpčekár Townhall Phil Holloway pozoroval. “Prvý dodatok] a celá Listina práv boli navrhnuté ako ‘zátarasa’ proti tyranskej vláde. Je to’vlastnosť, nie chyba."” 

Kerryho vo funkcii osobitného prezidentského vyslanca pre klímu vystriedal v marci 2024 bývalý Clintonov poradca John Podesta. Predtým bol demokratickým senátorom za štát Massachusetts a ministrom zahraničných vecí za vlády Baracka Obamu. Počas svojej dlhej kariéry vo verejnom živote sa Kerry usiloval o rozšírenie propotratovej a pro-LGBT politiky, čo je v rozpore s jeho vlastnou katolíckou vierou, ktorú sám vyznáva.  

Občania USA: Žiadajte od Kongresu vyšetrenie prudko rastúcej nadúmrtnosti