PopeFrancis022021-810x500.jpg

Synoda o synodalite by mohla byť jednou z najnebezpečnejších udalostí v dejinách Cirkvi

19
Kultúra smrti

Vážení predplatitelia LifeSiteNews a ostatní čitatelia a diváci,

Včera som dostal za úlohu napísať túto veľmi dôležitú správu a štyri hodiny som bojoval s nevysvetliteľnými problémami s internetom, ktoré sa mi už takmer nikdy nestávajú. Náhoda? Možno nie.

V kritických chvíľach sa nám občas stane veľa zvláštnych vecí, ktoré zdanlivo súvisia s tým, čo odhaľujeme v našich správach.

V každom prípade, LifeSite stále chýba 25 % do minimálneho cieľa našej kampane, pričom do konca kampane zostáva už len niečo vyše dvoch dní na vyzbieranie ešte stále značnej sumy finančných prostriedkov, aby sme splnili minimálny cieľ.

To je vysoký cieľ, ALE vy máte vždy tendenciu vyjsť v ústrety na poslednú chvíľu. PROSÍM, prispejte v akejkoľvek miere, v akej ste schopní. Aj len 5, 10 alebo 15 dolárov od mnohých z nášho takmer 1 milióna predplatiteľov môže v súčte tvoriť obrovskú sumu.

Darujte pomocou nášho jednoduchého darcovského procesu telefonicky, online, šekom alebo bankovým vkladom (USA. iba) kliknutím sem na give.lifesitenews.com.

Tí, ktorí nemôžu prispieť alebo už prispeli, budú veľmi vďační za vaše modlitby za úspech tejto kampane.

Naši menej skúsení členovia tímu, ktorí neboli svedkami často sa opakujúcich zázrakov štedrosti na konci našich kampaní, sú dosť znepokojení. Veteráni sú oveľa menej a veria, že si veľmi ceníte naše jedinečné, vecné spravodajstvo založené na základoch lásky k Bohu a dôvery v neho a VŽDY odhodlané informovať o úplnej pravde.

S manželkou sme sa práve vrátili z nádhernej 24-hodinovej návštevy u úžasného páru, ktorý je nadšeným, znalým čitateľom a podporovateľom LifeSiteNews. Bolo o čom hovoriť. Diskusie prebiehali takmer bez prestávky. Škoda, že sme nemohli zostať dlhšie.

Manžel, ktorý je veľmi skúsený katolícky právnik na dôchodku, má tendenciu čítať naše zložitejšie a náročnejšie veľké investigatívne správy. Manželka sa skôr sústreďuje na dobré správy, obsah týkajúci sa Cirkvi a tiež príbehy COVID, ale zdôrazňuje najmä modlitbu za nás a našu prácu. Som za nich oboch veľmi vďačný. Keď sme odchádzali, vyjadrili obrovskú vďačnosť za návštevu a našu prácu. Boli sme ohromení ich nečakanou láskavosťou.

Rozprávali o nedávnej homílii jedného kňaza, ktorý uviedol, že každá pravda má zvláštnu milosť, ktorú jej dal Boh. Tomu som vždy veril. Bez ohľadu na to, o akú tému alebo vývoj správ ide, ak úprimne a presne hovoríme pravdu, má to milosť, ktorá napomáha Božiemu kráľovstvu, či už ide o cirkevné záležitosti, COVID, kontrolu populácie, vojny na Ukrajine a v Izraeli, IVF, potraty, voľby, cenzúru webových stránok, pápeža Františka, Elona Muska – čokoľvek. Pravda odzrkadľuje Božiu vôľu.

Našu žurnalistiku vnímame ako druh život zachraňujúceho a dušu zachraňujúceho povolania, ktoré vedie našich čitateľov a divákov k tomu, aby si vážili VŠETKU pravdu a žili vďaka nej lepší život, a to aj vtedy, keď informujeme o tom, čo sa zdá byť zlou správou. To vedie ku kritickému uvedomovaniu a čitatelia sa zasadzujú a konajú tak, aby priniesli dobro súvisiace so znepokojujúcimi správami, ktoré by sa inak nestalo. Koľko novinárov na svete takto uvažuje?"

Kristus povedal: “Ja som cesta, pravda a život.” Pravda VŽDY  má v sebe duchovnú zložku, a preto všetko, o čom informujeme, berieme ako vážnu povinnosť. Úmyselné klamstvá a prekrúcanie čohokoľvek majú tiež duchovnú zložku a odrážajú vôľu vy viete koho.

Pomeniem len niekoľko včerajších’článkov.

Bývalý Bidenov klimatický cár John Kerry tento týždeň na stretnutí Svetového ekonomického fóra povedal, že Sloboda prejavu je prekážkou vnucovania zelenej ideológie svetovej’populácii. Teraz sa o svojej agende vyjadrujú priamo otvorene. Sú úplne odhodlaní potláčať pravdu v extrémnej miere. Ako som naznačil, čí program tým presadzujú? Musíme si uvedomiť, že týmto ľuďom, ktorí nenávidia pravdu (a samotného Boha), nemôžeme Nič veriť, a máme povinnosť urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sme sa im postavili na odpor, modliť sa za ich obrátenie a modliť sa, aby Boh zmietol ich a ich nekalé plány.

Justin Trudeau, ako môžeme vidieť tu a tu, sa dnes stala jedným z hlavných svetových’činiteľov kultúry smrti. Nesmieme podľahnúť pokušeniu nenávisti voči nemu, ale sme povinní modliť sa za neho, modliť sa a konať, aby ho voliči a poslanci pre dobro Kanady odstránili z politického života. Politická účasť je vážnou povinnosťou pre všetkých, ktorí vidia a cenia si pravdu. Potraty a mnohé s nimi súvisiace zlo sú založené na démonických lžiach. Zo žiadneho z nich nemôže vzísť nič dobré.

Biskup Joseph Strickland opäť hrdinsky a verne hlása pravdu, tentoraz v súvislosti s nadchádzajúcou synodou o synodalite – pravdepodobne jednou z najnebezpečnejších, ak nie najnebezpečnejšou udalosťou v dejinách Katolíckej cirkvi. Mohla by mať veľký negatívny duchovný dopad na celý svet. Predstavte si, kde by sme boli bez tohto veľkého biskupa a niekoľkých ďalších podobných veriacich, o ktorých sme informovali. Aj jeden biskup hovoriaci pravdu môže zmeniť svet, pretože pravda, ktorú hlása, má zvláštnu milosť danú od Boha.

James Corbett sa vždy oplatí čítať a počúvať. Dnes prekladá do zrozumiteľnejšieho jazyka laikov dôsledky tyranského “Paktu OSN’pre budúcnosť.” Odporúčame vám venovať zvýšenú pozornosť tomu, čo hovorí. Uvedomujem si, že je ťažké vydržať čítať takéto správy a že väčšina sa čuduje, čo málo môžeme urobiť s týmto obrovským vývojom.

Možno zistíte, že už len to, že poviete jednému človeku o tom, čo sa dozviete z tohto článku, môže dať do pohybu pozitívne kroky, ktoré ste si nikdy nevedeli predstaviť. To je moja častá skúsenosť. Nemôžete to však urobiť, ak ste si tento článok neprečítali a nevstrebali. Potom sa môže nečakane naskytnúť príležitosť, aby ste pokojne a s úctou postúpili článok tomu, kto vám bol postavený do cesty práve za týmto účelom. Tomu sa hovorí evanjelizácia pravdy.

Toľko k včerajším’článkom.

Všetci máte viac sily a milosti na uskutočnenie pozitívnej zmeny, než si uvedomujete.

Dovoľte nám, aby sme vám pomohli pomáhať iným robiť tie najlepšie, dobre informované rozhodnutia v dôsledku informácií, ktoré uverejňujeme na LifeSiteNews všetky vaše dary na give.lifesitenews.com a/alebo vaše modlitby.

S láskou a vďakou,

Steve Jalsevac
Spoluzakladateľ
LifeSiteNews.com