GettyImages-1242093164-810x500.jpg

Trudeauova vláda spustila online potratový portál, aby uľahčila zabíjanie detí, tvrdí skupina za život

10
Kultúra smrti

Kanadská federálna vláda pod vedením liberálneho premiéra Justina Trudeaua len niekoľko dní po tom, čo sa pochválila svojou vládou, ktorá podporuje potraty, spustila nový online portál “Abortion in Canada”, ktorý obsahuje všetky “zdroje” potrebné pre ženy, ktoré chcú zabiť svoje nenarodené deti, uviedla najvyššia kanadská pro-life skupina.

On-line portál o potratoch bol podľa všetkého spustený 26. septembra, ale len nedávno ho objavili aktivisti za potraty aj tí, ktorí prichádzajú na obranu života. Hlavná pro-life skupina Kanady okamžite portál zatlačila, pretože uľahčuje “Kanaďanom zabíjanie ich nenarodených detí.”

“Trudeauovi liberáli práve spustili nový ‘portál potratových služieb’, aby Kanaďanom uľahčili zabíjanie ich nenarodených detí,” povedal riaditeľ komunikačného oddelenia Campaign Life Coalition’s (CLC) Pete Baklinski na X minulý štvrtok o portáli.

Baklinski poznamenal, že portál je “plný pro-potratovej rétoriky, ktorú mohli ľahko vytvoriť potratoví aktivisti” a že “za potraty sa zasadzujú liberálni poslanci.”

“V konečnom dôsledku portál Health Canada’podporuje zabíjanie nenarodených detí. Je’plný lží, ktoré vyslovujú potratoví fanatici, aby zakryli to,’o čo tu v skutočnosti ide, a to zabíjanie nenarodených ľudských detí,” dodal.

Potratový portál je uvedený v časti “Zdravie - Zdravie - Život - Sexuálne reprodukčné zdravie” na stránke Canada.ca a obsahuje informácie o “Typoch interrupcií”, ako aj o “Dostupných podporách” a “Čo robí Kanada” na podporu interrupcií, ako aj ďalšie “zdroje.”

Baklinski poznamenal, že webová stránka je plná chýb týkajúcich sa interrupcií a že útočí na centrá krízového tehotenstva, ktoré v Kanade pomáhajú ženám v krízových situáciách.

“Vládny portál nepravdivo nazýva interrupcie ‘zdravotnou starostlivosťou.’ Interrupcie nemajú nič spoločné s ‘ochranou zdravia’ alebo starostlivosťou o iných. Má všetko spoločné s ničením životov, vzťahov a podkopávaním národa,” napísal.

Baklinski poznamenal, že portál “otvorene klame, keď tvrdí, že ženy majú ‘základné právo’ rozhodnúť sa pre interrupciu.”

Ale v Kanade neexistuje “právo” na interrupciu, poznamenal, “nie je to v Charte. Nevyplýva to z rozhodnutia Morgentaler z roku 1988. Nikde to nie je. Len obyčajné vládne lži.”

Potratový portál obsahuje aj žltú výstražnú značku týkajúcu sa centier krízového tehotenstva, čo je podľa Baklinského “predvídateľné” vzhľadom na Trudeauovu vládu’ktorá v minulosti útočila na tieto centrá.

“Predvídateľne, portál varuje používateľov pred ‘centrami krízového tehotenstva’ pomocou oranžovej výstražnej značky. Portál uvádza, že tieto centrá ‘často vyzerajú ako kliniky alebo podporné centrá, ale ich cieľom je odradiť ľudí od toho, aby išli na potrat,’” poznamenal Baklinski.

Baklinski uviedol, že v skutočnosti krízové tehotenské centrá “zachraňujú nespočetné množstvo životov” a “naša vláda by ich mala podporovať, nie očierňovať za úžasnú prácu, ktorú vykonávajú pri pomoci matkám a deťom.”

Nedávno poznamenal, ako informovalLifeSiteNews, že je najvyšší čas, aby Kanada prijala skutočný potratový “zákon” na ochranu nenarodených detí.

Podľa Baklinského sa budúce generácie “budú na túto stránku pozerať rovnako, ako sa my teraz pozeráme na nacistické plynové komory, a budú nechápavo uvažovať o neľudskosti človeka”voči človeku.”

“Budú sa čudovať, ako mohol byť niekto taký krutý a bezcitný voči najzraniteľnejšiemu z nás, nenarodenému dieťaťu. Boh nám pomáhaj.”

Trudeau sa roky vyznával zo svojej podpory potratov napriek tomu, že bol pokrstený katolík. Od nástupu do funkcie v roku 2015 jeho liberálna vláda predložila pro-potratovú politiku, ako je napríklad odobratie vecných centier pre tehotné ich charitatívneho štatútu, pretože namiesto potratov propagujú život.

Jeho vláda opakovane išla po pro-life poslancoch, ako nedávno reportoval LifeSiteNews.

Podľa CLC potraty zabili viac ako štyri milióny nenarodených detí len v Kanade od jeho legalizácie v roku 1969, čo približne zodpovedá počtu obyvateľov Alberty.