Levatino3-810x500.jpg

Bývalý potratár: Bábätká cítia bolesť počas brutálnych potratov "rozštvrtením

10
Kultúra smrti

Môžu nenarodené deti cítiť bolesť pri potrate, ktorý ich zabije?

Levatino vysvetľuje, že hoci nie je odborníkom na&nbspbolesť plodu, cítil, ako sa nenarodené dieťa zachveje a odtiahne od ihly zavedenej do plodového vaku počas diagnostickej amniocentézy.

“Hovoríme o 16. a 17. týždni, takže ktokoľvek, kto tu sedí a hovorí, že tieto plody nemôžu cítiť bolesť, tomu neverím ani na minútu,” povedal Culwellovi. “Cítili by bolesť pri rozštvrtení, kým by nezačala pôsobiť anestézia — ak by vôbec použili taký druh anestézie, ktorý by to dokázal.”

Potrat D&E je brutálny zákrok, pri ktorom potratár pomocou soferovej svorky odtrhne nenarodenému dieťaťu ruky a nohy. Často je hlava dieťaťa’príliš veľká na to, aby vyšla von vcelku, takže pred jeho odstránením z maternice sa rozdrví lebka.

“Budete vedieť, že ste to urobili správne, keď stlačíte svorku a uvidíte, ako z krčka maternice vychádza čisto biela želatínová hmota,” Levatino vysvetlil v predchádzajúcom videu Live Action. “To bol mozog dieťaťa’. Potom môžete extrahovať časti lebky. Ak máte naozaj zlý deň, ako som mal často ja, môže sa z nich vyliahnuť malá tvárička a pozrieť sa na vás….”

PREČÍTAJTE SI: Pretrhol som 1200 detí. Potom zrazili moju 6-ročnú dcéru a zabili ju.

V roku 2012 Dr. Colleen Malloyová, docentka pediatrie na Northwestern University Feinberg School of Medicine, vypovedala na vypočutí k zákonu o ochrane nenarodených detí schopných bolesti v okrese Columbia, pričom uviedla, že tieto nenarodené deti môžu mať dokonca väčší zmysel pre bolesť ako ostatné.

“Pevne verím, ako ukazujú dôkazy, že prežívanie bolesti plodu nie je o nič menšie ako prežívanie bolesti novorodenca alebo dospelého človeka,” povedala. “Môže byť dokonca väčšie ako to, ktoré by ste vy alebo ja zažili pri rozštvrtení alebo inom fyzickom zranení.”

Culwellová prežila brutálny a nepochybne bolestivý potrat. To, čo zažila, bol traumatizujúci zákrok, ktorý dnes mnohí obhajujú, no vedie k smrti nespočetných nevinných ľudských bytostí – vrátane jej dvojčaťa.

Vyzvite Walmart, Costco, Kroger a ďalšie veľké reťazce, aby odolali tlaku na výdaj potratovej tabletky

Publikované so súhlasom Live Action