Macgregor-810x500.png

Plukovník Macgregor naliehavo varuje pred jadrovou hrozbou: "Američania sa musia zobudiť

14
Kultúra smrti

Pomôžte dopraviť do Gazy nákladné autá s pomocou: Plukovník vo výslužbe Douglas Macgregor v nezvyčajne ostrom rozhovore so sudcom Andrewom Napolitanom 9. októbra opisuje krízu, ktorej čelia Američania doma i v zahraničí. Pokiaľ je nám známe, Macgregor ešte nikdy v takejto miere Američanov takto otvorene nevaroval, že svet čelí bezprostrednej katastrofe.

“Američania sa musia zobudiť,” varuje Macgregor a obviňuje Američanov, že vláda, ktorej na nich nezáleží, ich vedie do domácej a medzinárodnej katastrofy.“Vláda, ktorej na nich nezáleží,” sa snaží, aby sa Američania prebudili.

Macgregor v súvislosti s “priepastnou” reakciou na hurikán Helene povedal: “Ničí nás nelegálna imigrácia. Sme’zatiahnutí do situácie na Ukrajine aj na Blízkom východe, kde by sme mohli skončiť v jadrovej konfrontácii.”

Nielenže “[Benjamin] Netanjahu má pod kontrolou … Spojené štáty americké, ale aj USA.USA a jej armádu,” hovorí Macgregor, ale najvyšší americkí predstavitelia sú “spoluvinníkmi” v tom, že dávajú Izraelu “voľnú ruku.”

Predstavitelia USA ‘oklamali” – alebo sú spoluvinníkmi?"

Napolitano sa spýtal, či U.Predstavitelia amerického ministerstva zahraničných vecí, ktorí tvrdia, že sa usilujú o mier na Blízkom východe, boli “oklamaní” Netanjahuom.

Nie, povedal Macgregor a uviedol, že spolčenie s Izraelčanmi zo strany amerických predstaviteľov sa datuje najmenej dve desaťročia dozadu s bývalým irackým veľvyslancom Jamesom Jeffreym a pokračuje až do súčasnosti. Povedal: “Myslím si, že všetci títo ľudia sú spoluvinní. Sú súčasťou sprisahania, ktorého cieľom je zatiahnuť nás do vojny na Blízkom východe.”

Šéfmi vyjednávačov s Izraelom sú v Izraeli narodený bývalý vojak IDF Amos Hochstein a Brett McGurk. Menovaný bol aj šéf CIA William Burns. Hochstein a McGurk sú podľa informácií denníka Politico “ticho podporili” Izrael’pri poslednej invázii do Libanonu.

Macgregor tvrdí, že všetky reči o mieri sú jednoducho falošné.

“Netanjahu nikdy nemyslel prímerie vážne,” povedal. Namiesto toho Macgregor tvrdí, že Netanjahu vedie Izrael do “vojny na piatich frontoch” pripomínajúcej Custerov”Last Stand.

Prečo by izraelský premiér viedol svoju krajinu do “vojny na viacerých frontoch”, ktorú nemôže vyhrať – a zjednotil národy okolo seba proti sebe, “ako Custer indiánske kmene v bitke pri Little Bighorne”? Macgregor vysvetľuje, že pre izraelského vodcu teraz platí “zabi alebo bude zabitý”.

“Netanjahu zásadne odmietol akékoľvek rokovania, akýkoľvek kompromis akéhokoľvek druhu s odôvodnením, že nás má pod kontrolou,” povedal.

Ak Macgregor tvrdí, že je to “slabosť” Izraela po roku vojny a jeho následná izolácia, ktorá “zablokovala” Spojené štáty.To je dôvod, prečo ľudia hovoria, že [USA] sú spoluvinníkmi” v konaní Izraela, keďže “Izrael je teraz úplne závislý” od USA.Finančná a vojenská podpora USA.”

Jadrová hrozba

Macgregor tvrdí, že bez “zdržanlivosti” zo strany zajatej americkej vlády a s “neobmedzenými dodávkami zbraní a peňazí” nič nebráni Netanjahuovi, aby vystupňoval vojnu, v dôsledku ktorej môže Izraelu hroziť vyhladenie.

“Ak sa Izrael dostane do situácie, do ktorej podľa mňa smeruje, – do tohto momentu Little Bighornu, – pokušenie použiť [jadrové zbrane] bude obrovské, ” povedal.

Prečo nie je “zdržanlivosť” zo strany americkej vlády? Macgregor hovorí jednoducho: “Nemyslím si, že pána Netanjahua teraz zaujíma, čo mu kto vo Washingtone povie, pretože všetko kontroluje.

Čítajte: Hrozba veľkej vojny na Blízkom východe hrozí. Kto v skutočnosti vládne?"

Rok vojny

Ako sa táto situácia vyvinula? Macgregor hovorí, že Izraelčania prešli od “kampane pomsty” k “vojne vyhladenia”, kde jedna strana musí úplne zničiť druhú, alebo bude zničená sama.

“Izraelčania zmenili túto kampaň pomsty za to, čo sa stalo 7. októbra, na vojnu za vyhladenie,” povedal a dodal, že hoci ide o tragédiu, má “vážne pochybnosti o tom, že by sa 7. október odohral bez izraelského spolčenia.”

Zprávy v izraelskej tlači dôrazne naznačovali, že Izrael – a Netanjahu – mali značné varovanie pred pripravovaným útokom zo strany Hamasu.

Macgregor pokračoval: “Skutočne si myslím, že pribúdajú dôkazy o tom, že nech už začali robiť čokoľvek, je to irelevantné. Teraz sa z toho stala skutočne vojna "zabi alebo budeš zabitý" – vojna vyhladzovania vedená proti domu islamu.”

Prečo sa to týka USA? Keďže je Izrael “úplne” závislý od finančnej a vojenskej podpory USA, je to spojené s eskaláciou.

“Možno sa nájdu ľudia, ktorí si myslia, že sa zapojíme len vtedy, ak bude predmetom útoku Izrael. Myslím si však, že’budeme musieť podporiť Izraelčanov v ich útoku na Irán, inak to Izraelčania môžu rovno odpísať,” povedal. 

Ak Rusko údajne“vážne” podporuje Irán, ďalší potenciál jadrovej eskalácie spočíva v priamej konfrontácii s Rusmi. Izrael nedávno zasiahol ruské zariadenia v Sýrii, čo je znakom toho, že v hrozbe svetovej vojny nevidí dôvod na zdržanlivosť.

V správe o tomto zásahu Kyiv Post trumfla Izrael’s “[pošliapanie] amerických a ruských ‘červených línií,’” pričom uviedla, že “Izrael ich všetky pošliapal tým, že vyhodil do vzduchu najväčšiu zámorskú leteckú základňu Kremľa’.”

Macgregorove’varovania pred Kyjevom boli rovnako hrozivé. Tvrdí, že keď “šou riadi CIA a MI6,” na útok na Rusko sa použije všetko okrem jadrových úderov – vrátane úderov raketami dlhého doletu, ktoré Bidenova-Harrisova administratíva podľa svojich slov nepovolí.

“Ak vám niekto vo Washingtone povedal dobre, povedali sme Ukrajincom, aby to nerobili – dobre, môžu to povedať verejne – ale v súkromí velí CIA a MI6 a budú robiť, čo sa im páči,” povedal.

Nedávno zvolený prezident a teraz diktátor Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj sa chystá navštíviť Veľkú Britániu. premiéra Keira Starmera, aby naliehal na tieto údery, ktoré, ako varovali Rusi, budú vnímané ako priamy vstup NATO do vojny.

Nebezpečné brinkmanstvo podporuje aj bývalý riaditeľ CIA Mike Pompeo, ktorý odhalil v nedávnom žartovnom rozhovore, že jeho stratégiou je bombardovať Rusko a potom ho presvedčiť, aby sa spriatelilo so Západom – odtrhnúť ho od Číny.

Macgregor sa domnieva, že budeme len divákmi pri ničení Izraela a Ukrajiny, ak “neodtrhneme zástrčku Netanjahuovi a Zelenskému.”

Toto sa podľa neho v prípade Izraela pravdepodobne nestane, pretože obaja prezidentskí kandidáti budú podľa neho pokračovať v americkoIzrael podporovať.

Američania: ‘Sick of the bull****’

Obvinenie, že vo Washingtone neexistuje žiadne seriózne pochopenie existenčnej hrozby jadrovej vojny, podporuje aj reportáž uvedená v rozhovore, na ktorej sa hovorca amerického ministerstva zahraničných vecí Matt Miller vysmieva The Grayzone’Liam Cosgrove – ktorý odsúdil Bidenovu-Harrisovu administratívu za “financovanie genocídy na rok” a “riskovanie jadrovej vojny” pri financovaní konfliktov na Ukrajine a v Izraeli”.

Upozornil, že to “riskuje koniec toho, na čom ľudia pracovali tisíce rokov,” povedal, “ľudia majú plné zuby býkov****” a spýtal sa, prečo sa zdá, že vláda USA nie je schopná uznať krízu, ktorú svojimi krokmi spôsobila.

Čítajte: Fínsky profesor odhaľuje skutočnú motiváciu elít podporujúcich masovú migráciu

Macgregor povedal, že Cosgrove má pravdu, a dodal len, že Američania sa musia “zobudiť.”

Macgregor tvrdí, že pri financovaní oboch konfliktov “sme’vošli priamo do medvedej pasce. Musíme sa z nej dostať, ale aby sme to dokázali, musíme zatiahnuť zástrčku Netanjahuovi a musíme zatiahnuť zástrčku Zelenskému."”

Ak vezmeme do úvahy, že ani prezident Donald Trump, ani Kamala Harrisová “nezatiahnu zástrčku;”, Macgregor hovorí, že to vedie národy v regióne do zjednocujúcej vojny. Americké “podplácanie” arabských národov “miliardami dolárov” teraz podľa neho zlyhalo.

“Jediným východiskom je, že sa ľudia v regióne budú brániť,” povedal a varoval, že tento boj sa blíži.

“Nebolo”veľa boja. Väčšina arabských štátov tam sedela a prijímala turážky a bombardovanie,” povedal. “Nemyslím si, že“to bude trvať dlhšie, ale to je môj názor. Moment Little Bighornu: všetky kmene sa nakoniec zišli na tú veľkú bitku, ale trvalo to dlho.”

USA už nemajú kontrolu

Nie je to len Izrael, ktorý je mimo kontroly USA. Uznávajúc obvinenie vyjadrené veľvyslancom Chasom Freemanom, že USA sa “diplomaticky odzbrojili”, Macgregor hovorí, že stará veľká stratégia USA spočívajúca v hrozbách, sankciách a vojenských zásahoch už nefunguje. Ako hovorí Freeman, USA teraz nikto nepočúva.

Freeman zopakoval, že súčasné ministerstvo zahraničných vecí Antonyho Blinkena “zlyhalo v každej diplomatickej misii, ktorú podniklo,” pričom jeho jediným úspechom je spojenectvo s Izraelom. Ako Freeman poznamenáva, nielenže sa “Izrael stal najnenávidenejšou krajinou planéty,” ale Blinken sa fakticky stal veľvyslancom izraelských”záujmov v regióne.

Medzičasom, poznamenáva Freeman, USA nemajú “žiadne diplomatické vzťahy v regióne,” či už s Rusmi, Iráncami alebo kýmkoľvek iným.

Hovoriac o Trumpovej’hrozbe, že “potrestá každý národ, ktorý odmietne používať dolár,” Macgregor bol zúrivý a varoval, že strata vplyvu vážne podkopala americkú moc.

“Uvažujeme výlučne v zmysle trestania, zastrašovania vyhrážania sa. Nechápeme, že’to sa skončilo. Svet sa zmenil. Už to’neznesie,” povedal.

Macgregor varuje Američanov, že aj oni proti sebe spojili predtým nesúrodé národy a teraz sú izolovaní kvôli svojmu neochvejnému spojenectvu s Izraelom,”ktorý urobil to isté vo svojom regióne.

Toto podľa neho vedie Ameriku a jej obyvateľov na pokraj jadrovej vojny na dvoch frontoch.

“Američania musia spozornieť. Toto nie je nejaké naplnenie – ako si myslia – proroctva. Toto je katastrofa, ktorá stojí pred nami.

Pomôžte priviezť do Gazy nákladné autá s pomocou: LifeFunder