Japanese-flag-and-vaccine-bottle-810x500.jpg

Desaťtisíce ľudí sa v Japonsku zhromaždili proti novej "samo-oslabujúcej" vakcíne COVID

10
Kultúra smrti

Občania USA: Desaťtisíce občanov Japonska vyšli minulý mesiac do ulíc, aby protestovali proti predstaveniu ďalšej vakcíny COVID na báze mRNA.

Od 24. do 28. septembra sa v japonskom hlavnom meste Tokio konal Medzinárodný krízový samit (ICS) (predtým Medzinárodný samit o COVID), ktorého cieľom bolo informovať ľudí o nových “replicon” samoamplifikujúcich sa mRNA “vakcínach”, ktoré sa majú v Japonsku, krajine s výrazne starnúcou populáciou, zaviesť v októbri tohto roku.

Podľa správy novinára Jamesa Corbetta, ktorý bol prítomný v Tokiu, aby zdokumentoval priebeh ICS, sa v meste zhromaždili desaťtisíce ľudí, aby “pochodovali proti štátu biologickej bezpečnosti, proti WHO, proti tejto novej technológii vakcín.”

Japonsko povolilo v novembri 2023 použitie prvej samoamplifikujúcej sa mRNA (“saRNA”) vakcíny, ktorá má údajne riešiť COVID-19.  Vakcína, známa ako “Kostaive,” je tiež známa ako ARCT-154 alebo vo Vietname VBC-COV19-154.

Japonské regulačné orgány schválili očkovanie ARCT-154 v novembri 2023. Podľa článku v časopise The Defender, japonské’ministerstvo zdravotníctva, práce a sociálnych vecí dalo zelenú vakcíne ARCT-154, ktorá je’prvou samoamplifikujúcou mRNA COVID-19 pre dospelých na svete. Túto vakcínu spoločne vyrábajú biotechnologická spoločnosť CSL a Arcturus Therapeutics.

“Schválenie je založené na pozitívnych klinických údajoch z niekoľkých ARCT-154 štúdií …, ktoré dosiahli vyššie výsledky imunogenicity a priaznivý bezpečnostný profil v porovnaní so štandardnou mRNA COVID-19 komparátorová vakcína,” CSL tvrdí.

Replikónová vakcína je typ vakcíny, ktorá sa spolieha na samoamplifikujúcu sa RNA ako antigénnu zložku. Replikóny môžu mať svoj pôvod vo vírusoch, ako sú alfavírusy.

Podľa článku od The Expose, “použitie technológie RNA odvodenej od alfavírusov vo vakcínach je to, v čom spočíva nebezpečenstvo. Umelo vytvorené gény vo vakcínach s replikónmi sa v prípade zavedenia do človeka pravdepodobne rozšíria nielen na iných ľudí, ale aj na iné živočíšne druhy.”

Také článok pokračuje:

Rozdiel medzi vakcínou COVID mRNA a vakcínou COVID saRNA spočíva v tom, že pri prvej z nich bunkový’stroj produkuje proteín s hrotom dovtedy, kým tieto inštrukcie pretrvávajú, zatiaľ čo saRNA ide o krok ďalej.  Integruje gény potrebné na replikáciu a syntézu RNA kódujúcej proteín hrotu, čím sa v skutočnosti vytvorí biologický tlačiarenský lis na výrobu vakcíny vo vnútri buniek.

Prekvapivo, skeptici zarážajú takéto samoreplikujúce sa vakcíny ako “tretiu atómovú bombu,” podľa správy The Rio Times.

Iní varovali, že vzhľadom na to, že samoamplifikačné mRNA injekcie sú také nové, sú potenciálne nebezpečné.

Jedným z takýchto odborníkov je epidemiológ Nicolas Hulscher, ktorý pre The Defender povedal, že “tieto produkty sú úplne nové. Neexistujú o nich absolútne žiadne údaje o dlhodobej bezpečnosti.”

“V klinických štúdiách ARCT-154 sa u účastníkov, ktorým bola podaná injekcia, vyskytla 90 % miera výskytu nežiaducich udalostí po prvej dávke v štúdiách fázy 1, 2 a 3a spolu,” povedal Hulscher. Z týchto nežiaducich udalostí bolo 74,5 % systémových — čo znamená, že sa vyskytli v časti tela vzdialenej od miesta vpichu injekcie — a 15,2 % si vyžiadalo lekársku pomoc.

Podobne, Karina Acevedo Whitehouse, PhD., profesorka mikrobiológie na Autonómnej univerzite Querétaro v Mexiku, povedala pre The Defender: “Nepoznáme” bezpečnostný profil samoreplikujúcich sa vakcín. Povedala:

Nie boli vykonané žiadne štúdie o potenciáli tejto technológie transformovať bunky — to znamená, že by sa stali rakovinotvornými alebo náchylnejšími neopravovať poškodenia DNA — alebo by viedli k samovznieteniu, ktoré môže ukrývať najrôznejšie patologické stavy.

Nie boli vykonané ani žiadne štúdie o transgeneračných účinkoch — napríklad teratogenicity [vrodené chyby] — samoamplifikačných injekcií mRNA … Jednoducho nevieme, aké by mohli byť dôsledky.

V auguste najväčšia japonská televízna spoločnosť NHK predviedla feature vo svojej rannej relácii Asaichi zobrazujúcej reálne skúsenosti osôb, ktoré utrpeli vážne vedľajšie účinky vakcín COVID-19.

V relácii Asaichi vystúpil divák, ktorý spomínal:

Moja bolesť hlavy sa stala silnou. Hoci sa od začiatku zmiernili, príznaky pretrvávali viac ako dva roky. Je to už dva a pol roka následkov očkovania.

Jedna takáto reportáž z programu upozornila na ťažký osud osoby poškodenej očkovaním známej ako Misu z prefektúry Ibaraki, bývalej zdravotníckej pracovníčky vo veku štyridsať rokov. Podľa Misu trpí “bolesťou a necitlivosťou v očkovanej ruke, únavou a ďalšími príznakmi.” Miso navyše naliehavo žiadala, aby “vláda a médiá o tom riadne informovali. Zvyšujú sa hlasy, aby sa šírilo povedomie o utrpení spôsobenom vedľajšími účinkami.”

Po odvysielaní programu NHK’japonský minister zdravotníctva Keizō Takemi vyhlásil:

Ohľadne toho, či poškodenie zdravia vakcínou COVID-19 predstavuje poškodenie spôsobené liekom, naša odpoveď v tejto chvíli je, že by sme sa chceli zdržať komentára.

Najnovšia demonštrácia je druhým prípadom v tomto roku, keď japonskí občania vyšli do ulíc, aby sa postavili proti vývoju súvisiacemu s vakcínou COVID. V apríli tisíce japonských občanov demonštrovali proti pandemickej zmluve Svetovej zdravotníckej organizácie’a proti vakcínam proti chrípke mRNA.

Pozoruhodný je Kazuhiro Haraguči, bývalý minister vnútra a komunikácií a súčasný člen Snemovne reprezentantov, ktorý predniesol pútavý prejav apologize for the Japanese’a vyjadril sústrasť tým, ktorí podľahli úmrtiam súvisiacim s vakcínou COVID-19.

“Ospravedlňujem sa vám všetkým. Toľko ľudí zomrelo, a to by sa nemalo stať,”vyhlásil.

Haraguči dodal:

Keď cestujem po rôznych oblastiach, vidím tých, ktorí nemôžu stáť, nemôžu chodiť, nemôžu ísť do školy, nemôžu ísť do práce. Mohli sme týmto zraneniam zabrániť, ale neurobili sme to.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočných úmrtí