Untitled-34-810x500.png

Satanský chrám otvoril vo Virgínii centrum pre "náboženské potratové" rituály

0
Kultúra smrti

Americký Satanský chrám už roky vedie tvrdú kampaň za potraty. Táto náboženská organizácia oslobodená od daní so sídlom v Saleme v štáte Massachusetts tvrdí, že neverí v doslovného Satana - a určite neverí v Boha. Potraty však označujú za náboženský “rituál” a “sviatostný akt, ktorý potvrdzuje práva na telesnú autonómiu.” Satanisti uctievajú sami seba.  

Satan, ktorý veľmi existuje, to nepochybne schvaľuje. V skutočnosti sa Satanský chrám snaží využiť zákony o náboženskej slobode, aby bol potrat vyhlásený za “sviatosť.” Lucien Greaves, strašidelný zakladateľ chrámu, vylosoval “potrat zadarmo.” V roku 2021 nechali satanisti v Texase postaviť “Potraty zachraňujú životy” billboardy. 

Čítajte: Trump nazýva Kamalu Harrisovú’ rozhodnutie vynechať večeru Al Smitha ‘veľmi neúctivým’ voči katolíkom 

Satanský chrám teraz berie veci do vlastných rúk. Spustili kampaň “Samuel Alito’s Mom’s Satanic Abortion Clinic,” pomenovaná po pro-life sudcovi Najvyššieho súdu, ktorý napísal Dobbsovorozhodnutie, ktorým zrušil rozsudok Roe v. Wade, ktorú opisujú ako “online kliniku, ktorá poskytuje náboženskú medikamentóznu starostlivosť o potraty. Klinika poskytuje potratové lieky prostredníctvom pošty tým osobám v Novom Mexiku, ktoré chcú vykonať náboženský potratový rituál The Satanic Temple’s.” 

Na webovej stránke “kliniky” sa nachádza krutá karikatúra ženy, ktorá je identifikovaná ako “mama Samuela Alita”, ktorá hovorí: “Keby bol potrat legálny, keď som bola tehotná.” Stránka tiež ubezpečuje návštevníkov, že: “Pacienti platia v lekárni za lieky, ale lekárske a náboženské služby sú bezplatné.” Greaves oslavoval na X: “Šťastný druhý deň otvorenia Satanskej potratovej kliniky!” 

Satanisti otvorili už druhú kliniku, túto vo Virgínii a označujú ju za “druhú satanistickú potratovú kliniku na svete”” Podľa ich najnovšie oznámenie: 

Dnes sa otvára druhá telehealth interrupčná klinika TST Health’vo Virgínii, ktorá slúži štátu a okolitému regiónu. Rovnako ako naša klinika v Novom Mexiku budú naše služby bezplatné, pacientky si budú musieť hradiť len náklady na lieky prostredníctvom tretej strany za veľmi nízku cenu. Náš špecializovaný personál bude opäť k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni, čím sa zabezpečí, že pacientky dostanú potrebnú starostlivosť vtedy, keď ju potrebujú.

V TST Health sme v rokoch nasledujúcich po katastrofálnom rozhodnutí Dobbsovej bojovali proti snahám obmedziť prístup k interrupciám. Zatiaľ čo mnohé kliniky boli nútené zatvoriť, my sme urobili odvážny krok vpred a 14. februára 2023 sme otvorili prvú náboženskú potratovú kliniku na svete’. Odvtedy sme v Novom Mexiku hrdo ponúkli viac ako 100 interrupcií, pričom okrem liekov sme pacientom neposkytli žiadne náklady. S priemernou cenou 91 USD za zákrok poskytujeme najlacnejšiu možnosť ukončenia tehotenstva v celom štáte. Pomohli sme tiež pokryť cestovné náklady a náklady na lieky tým, ktorí sa ocitli vo finančnej tiesni, a sme poctení, že sme pozitívne ovplyvnili životy toľkých ľudí v období, ktoré môže byť ťažké.

PREHLIADNITE SI: Satanova’vojna proti rodine sa zrýchli, nie spomalí 

Satanisti sa veľmi snažia tvrdiť, že potrat je ich sviatosť. “Satanský chrám je vedúcim svetelným majákom v boji za prístup k potratom,” uvádza sa na ich webovej stránke. “Po zrušení rozsudku Roe v. Wade bude náboženská výnimka jedinou dostupnou námietkou proti mnohým obmedzeniam prístupu k potratom. TST stojí osamotená, pretože sme jediným subjektom, ktorý môže uplatniť nárok na náboženskú slobodu, že ukončenie tehotenstva je ústrednou súčasťou náboženského rituálu, ktorý podporuje sebaposilnenie a potvrdzuje telesnú autonómiu.” 

Títo pokračujú: “To znamená, že zavedenie čakacích lehôt a povinného poradenstva je podobné požiadavke čakacej lehoty a poradenstva pred tým, než sa človek dá pokrstiť alebo prijme sväté prijímanie. Je zrejmé, že by to bolo porušením náboženskej slobody.” 

Nie je prekvapením pre tých z nás, ktorí pracujú v hnutí za život, že hlavným záujmom satanistov sú potraty. Videl som ľudí, ktorí kričali “Nech žije Satan!”, keď vošli na potratovú kliniku, a každý, kto stál pred klinikou dlhší čas, môže potvrdiť temnú, ťaživú energiu, ktorá akoby prenikala týmito miestami smrti. 

Potrat je v mnohých ohľadoch démonickou inverziou evanjeliového posolstva: Nie “Moje telo pre teba,” ale: “Ja ničím tvoje telo pre mňa.” Interrupcia je dokonalá satanská sviatosť: brutálne zabitie dieťaťa stvoreného na Boží obraz; zatvrdenie svedomia všetkých zúčastnených.