Ako možeš pomocť Aliancii za rodinu s referendom?

2,575
Kultúra života

Vážení podporovatelia Aliancie za rodinu,

to, na čo sme od odovzdania podpisov tak dlho čakali, sa konečne naplnilo. Prezident Andrej Kiska vyhlásil REFERENDUM O OCHRANE RODINY na 7. februára 2015. Po tŕnistej ceste od odovzdania viac ako 408 000 podpisov prezidentovi SR v auguste tohto roku, následnom postúpení otázok na preskúmanie Ústavnému súdu, ktorý rozhodol, že tri zo štyroch otázok sú úplne v poriadku a štvrtá nie je diskriminačnou, iba môže byť nejednoznačná, prezident definitívne určil, že referendum o ochrane rodiny bude v náročnom mrazivom termíne. Ďakujeme Vám za všetko, čo ste dosiaľ urobili pre ochranu rodiny, veľmi si to ceníme.

7. február 2015 bude dôležitý v histórii Slovenska. Tak, ako sme si už niekoľkokrát vyberali cestu, ktorou naša krajina pôjde, vyberieme si aj v mrazivom februári. Zvolíme, či pôjdeme prirodzenou cestou podpory a ochrany RODINY, MANŽELSTVA a DETÍ alebo si vyberieme nevedeckú rodovú ideológiu a LGBTI. Zvolíme budúcnosť našich detí. Dnes sme blízko k tomu, aby sme ochránili základy spoločnosti pred čudnými tlakmi a nápadmi, ktoré ich chcú poškodiť. Vidíme, ako zahraničie zúfalo bojuje za rodinu, manželstvo a deti. Poučme sa od nich, neopakujme ich chyby a vytlačme ideológiu z dverí skôr, ako do nich strčí celú nohu.

Iste si uvedomujete dôležitosť tohto okamihu. Mnohé už bolo povedané, fakty o ohrozeniach rodiny sú zhrnuté napr. na www.alianciazarodinu.sk či v letáku, ktorý onedlho pošleme po celom Slovensku.

Každý z nás do niečoho investuje čas a peniaze. Aj v rozhodujúcom okamihu REFERENDA O OCHRANE RODINYmusíme zainvestovať - do našich detí, do ich budúcnosti. Je na každom jednom z nás, čo pre ne vyberieme, aké hodnoty im odovzdáme, či to, že

-         môžu byť v školách donútené v neprimeranom veku počúvať o sexe, kondómoch či o tom, že si môžu zvoliť pohlavie,

-         deti si budú môcť adoptovať dvaja muži,

-         že manželstvo stratí hodnotu

alebo pre ne vyberieme vzájomnú úctu, hodnoty rodiny a manželstva a ochranu detí, ktoré sú to najviac, čo v živote dostávame. Vo februári si vyberieme, do čoho investujeme svoj čas a peniaze. Príďte povedať 3x ÁNO RODINE do referenda, máte právo rozhodovať. Nemáme veľa času, ale spoločnými silami môžeme dostať rodinu do pozornosti celej slovenskej spoločnosti a do centra všetkých politík.

Keďže nás nepodporujú medzinárodné firmy ani EÚ a zahraničie, záleží na každom z nás, drobných obyvateľoch Slovenska. Referendum pre úspech potrebuje 50-percentnú účasť. Na jej dosiahnutie a vysvetľovanie dôležitosti referenda potrebujeme kampaň, do ktorej podpory vás pozývame. Je mnoho spôsobov, ako sa môžete zapojiť, stačí si vybrať. 


Teraz vás však zvlášť chceme poprosiť o finančný dar, investíciu
ktorú použijeme na letáky, vysvetľovanie, na priestor v televíziách, rádiách, na billboardoch...
Naše číslo účtu je: 5052725743/0900.



Vážení podporovatelia Aliancie za rodinu,
1. Príďte na referendum!

2. Vyzývajte všetkých okolo, pošlite im referendovú vianočnú pohľadnicu, debatujte s nimi a vysvetlite im dôležitosť referenda, informujte na sociálnych sieťach!

3. Pošlite 5, 10, 20, 50, 100 ... euro na naše č. účtu 5052725743/0900, oslovte priateľov či podnikateľov, možno nevedia o potrebe podporiť referendum. Aby sme mohli informovať čo najviac ľudí!

4. prihláste sa na našej webstránke www.alianciazarodinu.sk v pravej časti ako "DOBROVOĽNÍK" a člen okrskovej komisie.


5. Zaveste si na plot plachtu na podporu referenda, kúpte si billboard za 80 euro, inšpirujte sa ďalšími aktivitami v prílohe!

6. Pošlite tento email ďalej svojim priateľom.

Podrobnejšie námety na zapojenie sa pripájame nižšie.

Dom musíme stavať od základov, od hodnôt, na ktorých potom postavíme ďalšie potrebné rodinné politiky. Na to, aby sa podarili veľké veci, potrebujeme pomoc každého z vás. ĎAKUJEME, že s nami chránite rodinu, manželstvo a deti. Raz sa vám poďakujú osobne.

S pozdravom

Aliancia za rodinu

PS: Vo štvrtok 4. decembra bola na RTVS relácia Pod lampou venovaná téme referenda, boli sme tam, tu sa dá pozrieť v zázname. Odporúčame prečítať si aj niekoľko posledných fundovaných a slušných článkov na túto tému: O výchove v homosexuálnych rodinách alebo ako sa z vedy stáva propaganda  alebo Je správne zákonom uznať homosexuálne zväzky?

 

__________________________________________________________________

Aliancia za rodinu
Gorkého 15, 811 01, Bratislava
www.alianciazarodinu.sk | facebook | youtube
info@alianciazarodinu.skdobrovolnici@alianciazarodinu.skhovorcovia@alianciazarodinu.sk
číslo účtu: 5052725743/0900, Slovenská sporiteľňa
__________________________________________________________________
Ak si neprajete dostávať informácie o Aliancii za život, odpovedzte prosím na tento email prázdnou správou.

 

Námety na zapojenie sa do kampane pred REFERENDOM O OCHRANE RODINY

Propagačná plachta 

Veľmi účinným spôsobom propagácie referenda sú propagačné plachty zavesené na plotoch či iných vhodných miestach v obci. Takúto plachtu si ako pozvánku na referendum môžete vyrobiť sami alebo si ju objednať od Aliancie za rodinu. Táto forma je oveľa lacnejšia ako billboard. Výrobu plachiet a dovoz zabezpečíme.

Billboard
Súčasťou prípravy na referendum bude billboardová kampaň. Ponúkame Vám možnosť kúpiť si jeden alebo viac billboardov v cene cca 80 € za kus. Čím viac billboardov, tým viac ľudí sa dozvie, ako veľmi je potrebné hlasovať 3xÁNO pre hodnoty, ktoré sú pre nás najvzácnejšie.

Finančná a materiálna podpora
Kampaň v zimnom období bude nákladná. Aliancia za rodinu je financovaná predovšetkým z malých darov. Nefinancujú nás politici, ani ambasády. S pomocou každého človeka urobíme veľké veci. 
Prosíme preto aj Vás, aby ste prispeli aj finančným či materiálnym darom. Oslovte tiež Vašich priateľov či podnikateľov, možno nevedia o potrebe podporiť referendum. 
Každý aj 1-eurový vklad na účet nás povzbudí ako informácia o množstve ľudí, ktorý podporujú ochranu rodiny. Č.ú. 5052725743/0900

Využitie priestoru v miestnych médiách, časopisoch, v rámci príhovorov 
Ak máte obecný časopis, miestne tlačené alebo elektronické médiá, web stránku, emailový newsletter, miestny rozhlas, napíšte do nich o dôležitosti rodiny, manželstva a detí, vložte na ne banner z http://www.alianciazarodinu.sk/na-stiahnutie/, povzbudzujte k účasti na referende, najmä v predvianočnom čase.

Podpora na sociálnych sieťach
Internet je silným nástrojom, podporte referendum debatovaním o ňom, zdieľaním dôležitých informácií, ohrození rodiny, faktov zo Slovenska aj zahraničia. Mnohé nájdete na www.facebook.com/alianciazarodinu  a http:// www.alianciazarodinu.sk/preco-chranit-rodinu/ohrozenia/

Verejné diskusie o rodine
Usporiadajte v kultúrnom dome či na inom mieste verejnú diskusiu na tému potrieb rodiny a jej ochrany. Pozvite odborníkov, aby informovali o dôležitosti referenda.

Dobrovoľníci:
Pomoc pri distribúcii vianočnej pohľadnice 

Vydávame peknú vianočnú pohľadnicu. Chceme, aby si ju ľudia vzali a rozoslali ju svojim blízkym k Vianociam, sviatkom rodiny. Dobrovoľným príspevkom zároveň môžu podporiť kampaň pred referendom.

Roznášanie letákov
Pred referendom chceme rozniesť informačné letáky do všetkých poštových schránok. Jedno popoludnie môže pomôcť informovať o ohrozeniach a zmobilizovať celú obec za ochranu rodiny, manželstva a detí. Zainvestujte do úspechu referenda!

Účasť v referendových komisiách
Už teraz sa nám hlásia členovia referendových komisií. Táto práca je zo zákona platená. Záujemcovia nás môžu kontaktovať cez formulár na stránke www.alianciazarodinu.sk časť DOBROVOĽNÍK

Výlep plagátov
Pred referendom chceme rozvesiť v  obciach a mestách na vyhradených a odsúhlasených miestach informačné plagáty. Oslovte starostu s prosbou o vyhradenie takéhoto miesta.