Planned-Parenthood-810x500.jpg

Pohľad na hanebnú infiltráciu plánovaného rodičovstva do amerických škôl

10
Kultúra života

Je to pravda, ktorá sa v médiách hlavného prúdu príliš nehovorí a nepíše, ale zaslúži si, aby sa o nej hovorilo a opakovalo, kým ju nepochopí každý rodič a učiteľ. Sexuálna výchova plánovaného rodičovstva’prenikla do verejných škôl v celej krajine a jediný spôsob, ako túto organizáciu vyhnať, je, aby sme sa vy a ja postavili, vyjadrili sa a chránili nevinnosť našich detí.

Nedávne správy z Americkej ligy života upozornili na skutočnosť, že plánovaná rodičovská spoločnosť je nielen potratovým reťazcom číslo jeden v krajine, ale jej ďalekosiahle chápadlá sú v triedach po celej krajine, kde sa vyučuje jej zvrátená značka sexuálnej výchovy - taká, ktorá normalizuje potraty, učí, že z chlapcov sa môžu stať dievčatá (a naopak) a že sex bez záväzkov je prijateľný a neškodný spôsob života.

Plánované rodičovstvo’plán sexuálnej výchovy je ilustrovaný v 56-stranovej brožúre určenej všetkým, ktorí vyučujú deti o sexuálnej výchove. Jej cieľom je pod názvom Deliver + Enable Toolkit “rozšíriť komplexnú sexuálnu výchovu” a tento dokument je plný inštrukcií a “logiky” o tom, prečo deti už od 10 rokov potrebujú značku sexuálnej výchovy PP’. V skutočnosti je jedným z jeho tvrdení, že “prístup k CSE je univerzálnym ľudským právom.” 

Na jednom mieste dokumentu sa pod nadpisom “Vyhýbajte sa protichodným posolstvám”—pravdepodobne o cudnosti a šetrení sexuálnej aktivity pre manželstvo—vysvetľuje, že tieto posolstvá “môžu posilniť škodlivé kultúrne praktiky a negatívne názory na sexualitu a podkopať úspech programu [Plánované rodičovstvo’”

Nenechajte sa pomýliť. Plánované rodičovstvo chce naše deti učiť svoju vlastnú značku sexuality, ktorá je tak ďaleko od morálky, že morálka’ani nie je na tom istom mieste.

Najväčší poskytovateľ sexuálnej výchovy

Plánované rodičovstvo nie je’len v niekoľkých školách po celej krajine; jeho programy sú všadeprítomné. Na svojej webovej stránke Planned Parenthood Action Fund sa chváli, že je “najväčším poskytovateľom sexuálnej výchovy v Spojených štátoch, ktorý oslovuje 1.2 milióny ľudí ročne prostredníctvom vzdelávania a osvety.” 

Prečo chce Planned Parenthood vyučovať svoju vlastnú značku sexuálnej výchovy? Je to jednoduché. Môže poskytovať antikoncepciu a neskôr, keď antikoncepcia zlyhá, zarobí si krvavé peniaze vykonávaním potratov. 

Podívajme sa’len na niekoľko príkladov niektorých spôsobov, ako si plánované rodičovstvo razí cestu do škôl a dokonca aj domov, pretože deti si tieto bezplatné programy môžu ľahko stiahnuť samy, ak’sú zvedavé. 

Planned Parenthood of the Pacific Southwest ponúka Sex Ed To-Go, ktorý umožňuje každému, kto má e-mailovú adresu, stiahnuť si bezplatné video moduly. Žiaci už od 4. triedy sa dozvedia o témach, ako je puberta a vzťahové zručnosti, ktoré môžu znieť nevinne, ale nikdy nepodceňujte plánované rodičovstvo a jeho učenie. Deti v 8tom ročníku a staršie sa dozvedia o prevencii tehotenstva, potratoch, rodovej identite, sexe v médiách a ďalších témach. Na stránke je dokonca kurz s názvom Ako funguje interrupcia, ktorý opisuje interrupciu ako “bežný lekársky zákrok, o ktorom veľa ľudí počulo, veľa ľudí ho má a veľa ľudí mu’veľmi nerozumie.” Ďalej je tu kurz s názvom Reprodukčná anatómia, ktorý nepoužíva pojmy muž a žena, namiesto toho volí “anatómiu osoby s penisom a osoby s vagínou.” 

Planned Parenthood of Northern, Central and Southern New Jersey napísala blog o návrate do školy, v ktorom hovorí deťom, ktoré sa chystajú do školy, že PP je “vždy tu pre všetky vaše potreby v oblasti sexuálneho a reprodukčného zdravia, či už potrebujete wellness vyšetrenie, máte záujem o antikoncepciu, [alebo] chcete nejaké kondómy zadarmo.” 

Planned Parenthood Los Angeles ponúka stredoškolské učebné osnovy a školenia pre učiteľov. Na jeho stránke sa píše: “Naším cieľom je podporovať porozumenie ľudskej sexuality a vzdelávať mládež a dospelých o ich práve na zdravotnú starostlivosť” (t. j. na interrupciu).

Plánované rodičovstvo južnej, východnej a severnej Floridy je jedným z mnohých zariadení PP, ktoré učí neplnoleté osoby, ako získať interrupciu bez súhlasu rodičov”. Na stránke s názvom “Potratová starostlivosť pre osoby mladšie ako 18 rokov” (áno, PP odmieta nazývať tehotnú matku ženou) sa nachádza návod na získanie súdneho bypassu, aby dievča mohlo podstúpiť potrat bez súhlasu rodiča. Virginia League for Planned Parenthood ponúka rovnaké informácie o súdnom obchvate, rovnako ako Planned Parenthood of the Rocky Mountains. Nie sú však zďaleka jediné.

Musíme konať

V tlačovej správe národná riaditeľka ALL’Katie Brownová uviedla, že to, čo “v týchto programoch nápadne chýba”, je “akákoľvek zmienka o cudnosti, očakávanom materstve, vývoji plodu alebo rodičovstve.”

Brownová pokračuje: “Naše deti sú najcennejším tovarom Ameriky”a nemôžeme”dovoliť, aby ich zneužíval subjekt, ktorý ich považuje za potravu na jedno použitie pre ideológiu, ktorá ich znehodnocuje a ich samotnú existenciu tým, že trvá na tom, že sú zbytočné pred a až do okamihu, dokonca aj po ich narodení. Ak dovolíme plánovanému rodičovstvu, aby naše deti učilo o čomkoľvek, robíme týmto mladým strašnú—a smrteľnú—medvediu službu.”

Ako teda môže bežný človek urobiť, aby sa plánované rodičovstvo dostalo zo škôl? 

Aj keď sa môže zdať, že bojovať proti potratovému Goliášovi je skľučujúce, nezabudnite, že malý Dávid zvíťazil. Vy môžete byť tým Dávidom a očistiť svoje školy od plánovaného rodičovstva. Pomôcť vám môže program Stop Planned Parenthood International (STOPP) spoločnosti ALL’s. Jej pracovníci denne spolupracujú so zainteresovanými občanmi v celej Amerike a poskytujú im vedomosti a nástroje na boj proti tejto organizácii. STOPP má množstvo zdrojov, vrátane knihy s návodom, ako vybaviť rodičov a pedagógov, aby zabránili PP v ich triedach a komunitách. Stačí len ochota učiť sa a povedať pravdu. 

Ale dôsledná výchova v rodine—s programami, ako je Študijný program Kultúra života—je tiež kľúčovou zložkou boja proti mentalite plánovaného rodičovstva, pretože učenie našich detí, že každý život si treba vážiť a ceniť, pomáha položiť základy, ktoré potrebujú na to, aby sa dokázali prelúskať cez klamstvá, ktoré nakoniec budú počuť v sekulárnom svete. 

Deti sú vzácny dar. Chrániť ich nevinnosť—a ich duše—je v tejto kultúre monumentálna úloha, ale dá sa to. Tak ako Dávid, aj my sa jednoducho musíme postaviť tejto výzve.

Susan Ciancio je absolventkou Univerzity Notre Dame a viac ako 20 rokov pracuje ako spisovateľka a redaktorka; 15 z týchto rokov pôsobí v oblasti ochrany života. V súčasnosti je redaktorkou časopisu American Life League’s Celebrate Life Magazine—národného’hlavného katolíckeho pro-life časopisu. Je tiež riaditeľkou a výkonnou redaktorkou ALL’s Culture of Life Studies Program—katolíckej pro-life vzdelávacej organizácie pre deti od 12 rokov.