Screen-Shot-2024-05-06-at-11.06.59-AM-810x500.png

Rozhovor s Tuckerom Carlsonom odhaľuje, ako sa demokrati snažili odstaviť One America News

20
Neutral
  • Kanadskí zákonodarcovia majú zastaviť Trudeauov zákon o online škodách.
  • Demokrati sa snažia zatvoriť spravodajské organizácie ako OANN.
  • Politický tlak viedol k odstúpeniu káblových spoločností od OANN.
  • OANN bojuje proti cenzúre a politickému tlaku, verí vo svoju budúcnosť.

Pošlite kanadským zákonodarcom naliehavú správu, v ktorej ich vyzvete, aby zastavili Trudeauov ‘Online Harms Act’

Demokrati “pracujú na zatvorení spravodajských organizácií po celej krajine,” vrátane One America News Network (OANN), varoval nedávno Tucker Carlson.

OANN je najnovším terčom demokratov, tvrdí Carlson, ktorý nedávno v relácii “The Tucker Carlson Encounter;urobil rozhovor s novinárom tejto stanice Danom Ballom.”

Demokrati v Snemovni reprezentantov vyvíjali nátlak na káblové spoločnosti, aby upustili od Fox News, OANN a Newsmax, ako predtým informoval LifeSiteNews. Káblový gigant AT&T neskôr skutočne upustil od OANN a liberálni aktivisti oslavovali, informoval LifeSiteNews.

OANN zverejnil príbeh o Hunterovi Bidenovi’laptop, čo viedlo k očierneniu siete ako “šíriteľov dezinformácií, ruských propagandistov.”

Televízia tiež informovala o škodlivosti očkovania a o tom, že tvárové masky nezabraňujú šíreniu COVID. Informovala aj o “nezrovnalostiach” vo voľbách v roku 2020.

Čítajte: Kanadský otec podal žalobu vo výške 35 miliónov dolárov proti spoločnosti Pfizer za smrť syna”v súvislosti s očkovaním

Toto spravodajstvo viedlo k cenzúre veľkých technológií a následne k politickému tlaku.

Ball povedal:

YouTube nás demonetizoval. Teda zakaždým, keď sme dali príbeh o Covidových maskách, dištancovaní, laptope, bum, stiahnutý, 30-dňové pozastavenie, 60 dní, alebo sa jednoducho pokúsili zabiť celý účet.

A potom zrazu vyšli listy. Myslím, že okolo roku [2021] alebo [2022] a niekto ma môže opraviť, ak sa v dátume’mýlim… Bol to list štyroch demokratických senátorov a dvoch ľudí z kalifornského Kongresu, demokratov, ktorí poslali listy nielen všetkým satelitným a káblovým operátorom, ale aj inzerentom. A použili tú malú vec od NewsGuard, o ktorej som počul, že ste hovorili o NewsGuard v tom hodnotiacom a pyramídovom systéme ESG.

Rep. Jerry McNerney (D-CA) a Anna Eshoo (D-CA), členovia Výboru pre energetiku a obchod Snemovne reprezentantov, poslali listy v roku 2021.

“Naša krajina“verejný diskurz je zamorená dezinformáciami, dezinformáciami, konšpiračnými teóriami a lžami,” v listoch sa uvádza.

NewsGuard je liberálna organizácia, ktorá údajne pôsobí ako kontrolór faktov. Aplikácia, ktorá je súčasťou prehliadačov Microsoftu, označuje portály ako LifeSiteNews, The Blaze a Breitbart “varovaním” údajne pre nedostatok pravdy.

List “odradil inzerentov” a viedol k tomu, že OANN “vyhodili viacerí operátori.”

“Frontier, Verizon, DirecTV. Všetko, pretože poslali tieto listy,” povedal Ball. Operátori od spoločnosti odstúpili v roku 2022.

Carlson krátko nato označil nátlakovú kampaň za “takú nezákonnú a zjavne nelegálnu. Je to’tak nezákonné, ako všetko, čo môžete v Amerike urobiť.”

“Aby členovia Kongresu odstavili spravodajskú organizáciu, pretože sa im’nepáči, čo hovorí,”povedal Carlson. “To nie je v Spojených štátoch dovolené. Je to ako akýkoľvek iný zločin vrátane vraždy alebo znásilnenia. Nie je to dovolené. A oni’to aj tak robia.”

Čítajte: Mark Zuckerberg odhalil, že FBI prinútila Facebook potlačiť príbeh o laptope Huntera Bidena

Ball neskôr označil snahy o zrušenie “za neamerické.”

Carlson sa podelil o to, prečo si myslí, že OANN je terčom útokov.

“Ľudia, ktorí sú zodpovední, samozrejme, nechcú byť kritizovaní,”povedal Carlson. “Nie. Ale v tejto krajine’s tým nesmú nič robiť, ale zrazu to robia. Presne tak.

Ball povedal, že si je “na 110 %” istý, že politický tlak viedol k tomu, že dopravcovia upustili od spoločnosti OANN, pričom sa odvolával na rast spoločnosti”a na to, ako konkurovala zavedeným konkurentom.

Povedal:

V skutočnosti sme bodovali blízko niektorých relácií Fox Business. Porážali sme Newsmax. Stúpali sme, moja relácia osobne stúpala vo veľkom. A potom nás zrazu zabili, pretože videli, že rastieme. Videli, že diváci, ktorí sa naladili, chcú počuť pravdu, pretože… môžete veriť MSNBC a CNN? Kedysi ste tam pracovali a do istej miery aj niektorí ľudia z Foxu, mnohé mainstreamové médiá, myslím, že Američania zmúdreli, už sa im nedá’veriť.

“Pretože každý’prišiel na to, že musíte chrliť príbeh podľa toho, pre ktorú stanicu pracujete.”

Kým spoločnosť zostala v malých káblových sieťach, bola stiahnutá zo “všetkých veľkých,” povedal Ball.

Spoločnosť teraz začala budovať streamovaciu aplikáciu, čo si vyžiadalo “tonu peňazí.”

Zakladateľ spoločnosti neprestane’bojovať zapravdu

Ball povedal, že zakladateľ OANN Robert Herring plánuje naďalej bojovať za spoločnosť a vkladá do nej vlastné peniaze, aby ju udržal v chode.

“‘Neustúpime. Máme právo vysielať a oni nás nemôžu umlčať,"” povedal, keď komentoval, ako Herring vníma situáciu.

V hre je dvojitý meter, uviedol Ball. Veľké siete, ktoré obviňujú OANN z “dezinformácií”, pravidelne presadzovali príbehy, napríklad o prezidentovi Donaldovi Trumpovi, ktoré neboli pravdivé, povedal.

“Chcem povedať, že ak je niekto šíriteľom dezinformácií, Tucker, prečo”tie ostatné siete nedostávajú listy napríklad o” hoaxe, že Trump sa spolčil s ruskou vládou, aby vyhral prezidentské voľby v roku 2016, povedal Ball.

“Ak by sme povedali, že niečo, čo ste vy“všetci povedali, bola dezinformácia, potom môžem poukázať na, ako ste práve povedali, pravdepodobne desať alebo tucet hlavných príbehov, o ktorých CNN, MSNBC a ďalšie stanice klamali alebo nepravdivo informovali za posledné, no, od roku 2015-16, odkedy Trump prišiel na scénu, sú vyhodení z nosičov? Sú na nich podané žaloby?" spýtal sa rečnícky.

Lži o bezpečnosti a účinnosti očkovacích látok COVID by sa tiež dali kvalifikovať ako “dezinformácie,”, povedal Ball.

Tlak na to, aby sa ľudia nechali očkovať, aby sa vyhli, podľa prezidenta Bidena’slovami, “zima ťažkých chorôb a smrti,” viedlo k škodám vrátane smrti, naznačil Ball.

Pamätajte si, že všetci títo ľudia a celebrity, ktoré sa zišli okolo Joea [Bidena], hovorili: “musíte si to dať. A ľudia, ktorí to neurobia’budú zabíjať ľudí.”Jednoducho sme ľuďom povedali, “je to’vaše telo. Nikto vás nemôže nútiť, aby ste si ho vzali. A mimochodom, tu’je webová stránka [Vaccine Adverse Event Reporting System] VAERS, ktorá hlási nežiaduce udalosti. Pozerali ste sa na VAERS? Pretože sú tam milióny vedľajších účinkov a tisíce úmrtí." To boli fakty. Napriek tomu by sme si nechali overiť fakty. Dostali by sme tieňový zákaz za to, že sme povedali faktické veci."

Novinárske skupiny establišmentu nepodporovali OANN, povedal Ball na otázku Carlsona.

Asociácia korešpondentov Bieleho domu’bola napríklad proti tomu, aby OANN’Chanel Rionová vôbec mohla sedieť na tlačových brífingoch počas Trumpovej vlády. V apríli 2020 ju z brífingov vylúčila, s odvolaním sa na jej porušenie “pravidiel spoločenského dištancu”.

Málo “sa postavilo” za OANN, povedal Ball a citoval Gateway Pundit a Breitbart.

“A žiadna profesijná organizácia” neobhajovala OANN, spýtal sa Carlson v narážke na novinárske a slobodomurárske skupiny.

“Nie,” odpovedal Ball.

Ball je optimistický, pokiaľ ide obudúcnosť

Ball, ktorý je novinárom už desaťročia, povedal, že verí, že sa veci zlepšia, a poukázal aj na meniacu sa povahu spravodajského biznisu.

Povedal:

Veková generácia [Z] a mileniáli sú aj tak všetci online. Nikto’nesleduje tradičné médiá. Všetko streamujú. Svoje správy získavajú na X… Instagrame alebo TikToku. Takže áno, táto stará škola v korporátnom prostredí skončila. To, čo robíte vy, je to, kam všetko’smeruje.

Rozhovor zakončil Ball slovami, že OANN“vyhrá.”

“Myslím, že’prežijeme. Myslím, že sme na správnej strane histórie,”povedal.

“Vkladáme to do Božích rúk”myslím, že to zvládneme. A myslím si, že’budeme len rásť, zatiaľ čo starí dinosauri budú umierať.”

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom s výzvou, aby zastavili Trudeau’‘Online Harms Act’