child-gender-810x500.jpg

Kalifornský návrh zákona by mohol poslat rodičov do vezenia ak sú proti preoperovaniu pohlavia ich detí!

64
Kultúra smrti

SACRAMENTO, Kalifornia (LifeSiteNews) — Novo novelizovaný kalifornský návrh zákona, ktorý vyžaduje, aby sudcovia v sporoch o opatrovníctvo zohľadňovali potvrdenie rodičov o údajnej “rodovej identite” dieťaťa, by mohol otvoriť “nepotvrdzujúcich” rodičov obvineniam zo zneužívania detí, varujú odporcovia. 

Novela kalifornského zákona zo 6. júna AB 957, ktorý už 3. mája schválilo štátne zhromaždenie, by charakterizoval “potvrdenie rodovej identity dieťaťa’ako súčasť zdravia, bezpečnosti a blaha dieťaťa,” The Daily Signal reported Friday.

AB 957 by zmenil článok 3011 Kalifornský rodinný zákonník, aby sa od sudcov vyžadovalo, aby zvážili, či rodičia “potvrdzujú” “transrodovú” identitu dieťaťa, ako jeden z faktorov pri posudzovaní sporov o opatrovníctvo. 

The Washington Free Beacon poznamenal, že nejasne formulovaná nová novela vyvolala obavy, že “nepotvrdenie” bude v Zlatom štáte považované “za zneužitie.” Podobná situácia sa už odohrala v Kanade, kde bol otec z Britskej Kolumbie odsúdený a pokutovaný po tom, čo odmietol “potvrdiť” údajnú mužskú identitu svojej dcéry a verejne o nej hovoril ako o “nej.”

Kalifornský demokratický guvernér Gavin Newsom už podpísal návrh zákona z minulého roka, ktorý umožňuje štátnym súdom uplatniť si opatrovnícku právomoc nad deťmi z iných štátov, ktoré boli prevezené do Kalifornie, aby sa podrobili zákrokom na určenie pohlavia. 

RELEVANTNÉ: Kalifornia’transgender ‘sanctuary’ zákon nadobúda účinnosť pre deti, ktoré sa snažia o chemickú, pohlavnú úpravu

Oponenti novelizovaného zákona AB 957 sa tento týždeň vyjadrili na sociálnych sieťach, aby legislatívu odsúdili.

“Niektorí z nás roky varovali, že to príde,” poznamenal emeritný redaktor Daily Wire a moderátor podcastov Ben Shapiro.

“To je šialené,” majiteľ Twitteru a miliardár a technologický podnikateľ Elon Musk pozoroval.

Texaský republikánsky guvernér Gregg Abbott vyhlásil v sobotu novelizovaný zákon za “šialený,” a prisľúbil, že “[t]o sa v Texase nikdy nestane.” 

“V Texase sú u nás na prvom mieste rodičia,” povedal a vyzdvihol nedávny zákon, ktorý podpísal a ktorý zakazuje farmaceutické a chirurgické “transgender” mrzačenie a sterilizáciu detí. 

Ab 957 napísali poslankyňa Lori Wilsonová, ktorej vlastné dieťa sa identifikuje ako “transgender,” a demokratický štátny senátor Scott Wiener, otvorený homosexuál, ktorý sa preslávil tým, že ochránil niektorých zákonných násilníkov pred zaradením do registra sexuálnych delikventov tým, že udelil “sudcom právomoc rozhodovať o registrácii sexuálnych delikventov vo všetkých prípadoch týkajúcich sa dobrovoľného pohlavného styku medzi tínedžermi od 14 do 17 rokov, ktorí nemôžu dať zákonný súhlas, a dospelými, ktorí sú starší o menej ako 10 rokov.” 

Wienerová sa tiež zasadzovala za zákaz “vystúpenia drag queen story hour” pre školákov a v súčasnosti pracuje na samostatný návrh zákona, ktorý by odstránil “nepotvrdzujúce” pestúnske rodiny od prijímania detí, ktoré sa identifikujú ako “transrodové”, poznamenal The Free Beacon.

V komentároch pred štátnym zhromaždením začiatkom tohto roka Wilson tvrdil, že povedať svojmu’rodovo zmätenému synovi alebo dcére, že pohlavie nie je tvárne, sa rovná “odmietnutiu svojho dieťaťa.”

Argumentujúc, že aj sedemročné dieťa by malo byť “potvrdené’ vo svojej rodovej zmätenosti, člen zhromaždenia tvrdil, že rodičia “by mali naše deti potvrdzovať všetkými možnými spôsobmi.”

Nicole Petersonová, zakladateľka advokátskej kancelárie a skupiny na obhajobu občianskych práv Facts Law Truth Justice, pre denník The Daily Signal uviedla, že AB 957 “je strašný zákon pre deti a pre rodičov a opatrovníkov nielen v Kalifornii, ale v celej krajine.”

“Ak rodič alebo opatrovník nie je ochotný alebo jednoducho nie je pripravený potvrdiť novú identitu svojho sedemročného dieťaťa ”pri prechode zo SpongeBoba na Batmana a Doru Prieskumníčku ”, môže byť podľa AB 957 uznaný vinným zo zneužívania dieťaťa, ak prejde do platnosti, ” povedal Peterson. 

Hovorca Wilsona sa ohradil voči obavám, že novo revidovaná legislatíva by mohla “nepotvrdzujúcim” rodičom hroziť “obvinenie zo zneužívania” dieťaťa, a poznamenal, že opatrenie sa týka rodinného práva, nie trestného práva.

“Nehovorí sa v ňom, že [“potvrdenie pohlavia”] je najdôležitejším faktorom alebo rozhodujúcim faktorom,” dodal hovorca. “Je to”jeden z mnohých faktorov, ktoré by mal sudca zvážiť pri vypracovaní dohody o opatrovníctve.”

RELEVANTNÉ: Rodičia podali žalobu na učiteľa, školu, kde bola podľa nich dcéra ‘nútená’ prijať transrodovú identitu

Ak sa však sanfranciská prokurátorka Erin Friday, ktorá tiež spoluvedie rodičovskú koalíciu s názvom Naša povinnosť, vyjadrila, že legislatíva poskytuje mostík k vyhláseniu, že rodičia, ktorí odmietajú “potvrdiť” údajnú transrodovú identitu, sú násilníci. 

“Keď poviete, že potvrdenie pohlavia je v najlepšom záujme dieťaťa z hľadiska zdravia, bezpečnosti a blaha, netreba nič na to, aby ste povedali, že [nepotvrdenie] je teraz zneužívanie  pretože sa nestaráte o zdravie, bezpečnosť a blaho, ak ich nepotvrdíte, povedal Friday podľa The Free Beacon.

 

“Vieme presne, kam tým smerujú,” povedal Piatok. “Nemyslel som si, že ten zákon môže byť ešte horší, ale on sa zhoršil.”

Až pred pokrokom a novelizáciou zákona AB 957 sa rodičia, ktorí majú námietky proti “transformácii” svojich detí, stretávali s nepriateľským súdnym systémom, ktorý sa postavil na stranu manžela, ktorý vyznáva transgender ideológiu.

V roku 2019 56-ročný softvérový inžinier spoločnosti Apple Ted Hudacko z Richmondu v Kalifornii bojoval a prehral tvrdý súdny spor po tom, ako mu manželka oznámila, že sa chce rozviesť a že ich vtedy 17-ročný syn sa chce stať dievčaťom. 

LifeSiteNews predtým informoval, že keď sa záležitosť dostala na súd, sudca (ktorého vlastné dieťa sa “zmenilo” a podobalo sa viac na opačné pohlavie v predchádzajúcom roku) sa postavil na stranu matky a odoprel Hudackovi opatrovnícke práva nad synom.

Hudacko síce smel vidieť svojho syna len počas návštev pod dohľadom, ale bol nútený platiť účty za jeho zdravotnú starostlivosť, pretože podstupuje “transformačné” procedúry, aby sa viac podobal na dievča.

Uvidíme, či AB 957 bude postupovať v legislatíve v súčasnej podobe.

Metóda bola opätovne postúpená justičnému výboru štátneho senátu, ktorý sa ňou má opäť zaoberať 13. júna.