Waterloo-rainbow-sidewalk-scaled-810x500.jpg

Trudeau zaútočil na premiéra Nového Brunšviku, že požaduje, aby školy informovali rodičov o transrodových deťoch

33
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — LGBT aktivisti dobyli všetky kanadské inštitúcie — podľa vlády však toto hnutie čelí “rastúcej vlne nenávisti” — fráze, ktorú používa premiér Justin Trudeau aj ďalší členovia jeho vlády. Hnutie LGBT má takmer všetky svoje podujatia financované rôznymi úrovňami vlády, vrátane “Pride” podujatí, a federálna vláda dáva “až 1,5 milióna dolárov organizáciám Pride po celej krajine na zvýšené bezpečnostné opatrenia na sprievodoch a iných podujatiach.”

Odkiaľ pochádza tento “stúpajúci príliv nenávisti”? Z mainstreamových zdrojov sa to nedozviete, ale hlavné protesty v Kanade v poslednom čase viedli moslimskí prisťahovalci, vrátane veľkej roztržky medzi LGBT aktivistami a rodičmi, pri ktorej deti v Ottawe pošliapali vlajky Pride. Zvyšok reakcií je do veľkej miery podvod, ktorý uľahčuje hnutie, ktoré sa potrebuje vykresliť ako obeť, aby mohlo pokračovať v presadzovaní svojej agendy.

Prebieha to asi takto:

Aktivisti namaľujú dúhový prechod na hlavnej ulici. Niektorí Kanaďania povedia: “To sa nám veľmi nepáči.” Trudeauova vláda: “Toto je zvyšujúca sa vlna nenávisti.” Médiá oznámia: “Fašizmus sa vracia do Kanady, pretože na priechode pre chodcov na ceste, po ktorej jazdia autá, boli identifikované stopy po pneumatikách.” (Mimochodom, toto nie je’hyperbola. Mesto Waterloo vydalo 9. júna toto vyhlásenie: “Sme’smutní, že musíme oznámiť, že na dúhovom priechode pre chodcov na Willis Way boli vandalsky poškodené stopy pneumatík. Vo Waterloo nie je miesto pre nenávisť. Posádky zatiaľ usilovne pracujú na vyčistení a dodaní prechodu nového lesku, pričom čoskoro dôjde k jeho úplnej obnove.”Áno, cesta bola “vandalsky poškodená stopami po pneumatikách.” Čo je to za vtip?"

Je nevyhnutné, aby Kanaďania uznali skutočnú agendu LGBT hnutia, ktorá nie je o rovnosti — je neuveriteľne radikálna. Ako som poznamenal začiatkom tohto týždňa, New Brunswick nedávno urobil malý, zdravý krok k obnoveniu rodičovských práv tým, že uviedol, že rodičia musia byť zapojení, ak zamestnanci školy plánujú sociálnu transformáciu detí. Ako poznamenal premiér Blaine Higgs, ide o veľmi rozumnú politiku. Premiér Justin Trudeau sa však takmer okamžite zameral na rodičov ako na nebezpečných, keď vo štvrtok večer vystúpil na Rainbow Railroad Freedom Party v Toronte, organizácii LGBT.

“Krajne pravicoví politickí aktéri sa snažia predbiehať v tom, akú krutosť a izoláciu môžu spôsobiť týmto už aj tak zraniteľným ľuďom,” uviedol Trudeau. “Práve teraz sa trans deťom v Novom Brunšviku hovorí, že nemajú’právo byť svojím pravým ja, že si musia pýtať povolenie. No trans deti sa musia cítiť bezpečne, nie byť terčom útokov politikov. Musíme sa proti tomu postaviť. Musíme sa postaviť za slobody, v ktoré veríme, a pokračovať v našej práci, aby láska bola hlasnejšia ako nenávisť.”

Je veľmi dôležité pochopiť, čo tu premiér hovorí: Tvrdí, že zainteresovanie rodičov je “zameranie” na deti. Toto je Justin Trudeau “zameraný” na rodičov ako na nebezpečenstvo pre ich vlastné deti. Premiér Higgs reagoval dobre: “Zaujať tvrdý prístup na jednej alebo druhej strane bez toho, aby sme sa skutočne zamerali na rovnováhu, bude len naďalej vytvárať rozpory a je“škoda, že sa premiér nechce pozrieť na širší obraz a pochopiť, že rodičia zohrávajú vo výchove dieťaťa“úlohu.”

Ako sa v Kanade stalo kontroverzným povedať, že “rodičia zohrávajú úlohu vo výchove dieťaťa”?

Líder konzervatívcov Pierre Poilievre medzitým na otázku o zmene politiky v Novom Brunswicku”odpovedal, že politiku vzdelávania ponechá na provinciách. Konzervatívna strana dobre hovorí o “boji proti prebudeniu”, ale keď príde na skutočné problémy, málokto sa vyjadrí. Je potrebné to povedať jasne: Každý konzervatívny politik, ktorý nepodporuje právo rodičov vedieť, čo zamestnanci škôl robia s ich deťmi, je zbytočný.