MicrosoftTeams-image-1-3-810x500.jpg

UPDATE: Brazílska matka so štvrtým štádiom rakoviny, ktorá si vybrala život, stále potrebuje vašu pomoc

40
Kultúra života

Pomôžte hrdinskej Michelle, aby zabezpečila svoje deti: LifeFunder

(LifeSiteNews) — Brazílska matka Michelle de Oliveria, ktorá sa rozhodla pre život svojho nenarodeného dieťaťa, aj keď sama bojovala so štvrtým štádiom rakoviny, porodila koncom minulého mesiaca zdravé dievčatko, ale krátko nato sa, žiaľ, dozvedela pochmúrne správy o svojom vlastnom zdraví.

Ako sa vysvetľuje v aktualizácii na stránke LifeFunder zriadenej pre Michelle, na ktorej môžu záujemcovia finančne prispieť na pomoc ťažko chorej matke dvoch detí, dievčatko Michelle’Maya prišlo na svet 19. mája a “má sa veľmi dobre.”

Nanešťastie, krátko po zázračnom narodení malej Mayi’Michelle dostala zdrvujúce správy o svojom vlastnom zdraví po tom, čo podstúpila testy na opätovné stanovenie závažnosti svojho ochorenia.

V komentároch pre LifeSiteNews’ Tima Jacksona Michelle prezradila, že jej testy ukázali, že jej rakovina naďalej postupuje a metastázuje ešte viac z prsníkov do “chrbtice a rebrového oblúka.”

Michelle vysvetlila, že v tomto štádiu progresie jej bolo povedané, že akákoľvek liečba, ktorú podstúpi, má len “kontrolovať rakovinu,” pretože už nie je liečiteľná.

“Za 15 dní, po poslednom onkologickom vyšetrení PET, lekár načrtne ďalšie kroky liečby, ale všetko nasvedčuje tomu, že podstúpim perorálnu chemoterapiu. Operácia prsníka už nie je indikovaná kvôli vzdialeným metastázam,” načrtla Michelle.

Michelle, ktorá je zároveň matkou 6-ročného chlapca Joachima, v reakcii na srdcervúcu správu Jacksonovi povedala, že je “z výsledku smutná”, ale zostáva silná, že s “vierou” v Boha “nič nie je nemožné.”

“Som pevne rozhodnutá podniknúť ďalšie kroky, aby som urobila to, čo treba, a mohla byť so svojimi deťmi,” povedala Michelle.

“Sú chvíle, keď sa cítim zle, bojím sa, že nebudem môcť vychovávať svoje deti,” pokračovala a dodala, že napriek tomu si zachováva silu a vieru v Boha.

Michelle si našla čas aj na to, aby sa poďakovala všetkým, ktorí ju podporili, či už prostredníctvom správ o podpore, modlitieb, alebo finančne cez LifeFunder, a vysvetlila Jacksonovi, že ju povzbudenie “vždy dojme”.

“Cítim od vás úžasnú energiu a určite každá modlitba urobila a robí rozdiel na mojej ceste,” povedala Michelle. “Som”vďačná za všetko. Ešte raz a navždy vám všetkým budem ďakovať za finančnú pomoc, ktorú tak veľmi potrebujem, a za modlitby, ktoré tak veľmi potrebujem.”

“Prosím Boha, aby ich veľmi požehnal. Nemám veľa slov, aby som sa poďakoval, je to’sám Boh. Veľké objatie a pokračujte v modlitbách za mňa, prosím,”uzavrela žena.

Ako vysvetľuje Michelle’s Fond na podporu života, napriek nátlaku zo strany Mayinho’otca, aby išla na potrat, Michelle si pre svoju dcéru vybrala život, aj keď tým výrazne znížila jej šance na prežitie metastázujúcej rakoviny prsníka.

Jackson, ktorý sa spolu so svojou manželkou stretol s Michelle v januári, osobne svedčil o tom, v “akom stave núdze sa nachádza.”

“Okrem ťažkostí spojených s vedomím o blížiacej sa smrti má Michelle problémy zaplatiť základné potreby, preto vašu pomoc veľmi oceníme,”napísal Jackson v príspevku LifeFunder.

“Peniaze bude Michelle zbierať v Brazílii,” vysvetlil Jackson a dodal: “Na záver prosím ľudí, aby sa modlili za zázrak. Michelle sa rozhodla milovať obe svoje deti bez ohľadu na cenu.”

Pomôžte hrdinskej Michelle, aby zabezpečila svoje deti: LifeFunder