sf-810x500.jpg

Sanfranciská polícia, šerifovia a hasiči si uctili vlajku "pokroku hrdosti" vztýčenú na vrchole okresnej väznice

47
Kultúra smrti

SAN FRANCISCO (LifeSiteNews) — Uniformovaní príslušníci úradu šerifa, mestskej polície a hasičského zboru v San Franciscu si v pondelok uctili “vlajku hrdosti na pokrok” na ceremónii zachytenej na videu a široko zdieľanej na sociálnych sieťach.

Video, ktoré bolo zverejnené na sociálnych sieťach a následne zdieľané konzervatívnymi účtami vrátane Libs of Tik Tok, zachytáva členov úradu šerifa v San Franciscu’ako aj mestskej polície a hasičov, ktorí sa zúčastnili na slávnostnom vztyčovaní vlajky, pri ktorom bola takzvaná “vlajka hrdosti pokroku” vztýčená tesne pod americkou vlajkou pred okresnou väznicou č. 3.

Na videu je vidieť, ako členovia šerifovho’úradu a mestskí policajti salutujú vlajkám, keď boli vztýčené na vrchole stožiara.

Užívatelia sociálnych sietí zatrúbili na štátnych zamestnancov za rozhodnutie verejne si uctiť symbol abnormálneho sexuálneho správania.

“Naši nepriatelia sa nám smejú,” reagoval bojový veterán a spolupracovník Turning Point USA Graham Allen. “Absolútne ODPORNÉ!”

“Nezabudnite’bojovať aj proti zločinu!” poznamenal miliardár, technologický magnát a majiteľ Twitteru Elon Musk.

PODROBNOSTI: San Francisco udelí ‘garantovaný príjem’ 55 ochudobneným ‘transgenderom’

Medzičasom sa tento rok’s vztyčovanie vlajky predstavuje tretí rok, keď sa úrad šerifa’rozhodol vyvesiť “vlajku hrdosti” nad okresnou väznicou počas júna, ale prvýkrát vyvesil “verziu pokroku”.

Tzv. vlajka “hrdosti na pokrok” je dúhová vlajka LGBT s ďalšími čiernymi, hnedými, ružovými, modrými a bielymi pruhmi v šachovnici, ktoré predstavujú “ľudí s inou farbou pleti” a osoby, ktoré sa identifikujú ako “transrodové osoby.” 

“Hrdosťou na naše základné hodnoty nie je len zdieľať to, čo robíme, alebo ako to robíme, ale to, kým sme,” povedal šerif Paul M. Miyamoto, podľa miestneho spravodajského portálu LGBT The Bay Area Reporter.

Podľa Miyamota rozhodnutie vyvesiť tento rok vlajku “hrdosti na pokrok” malo reprezentovať “rozmanitosť a inkluzívnosť našej komunity.”

Zástupca šerifa Danilo Quintanilla, ktorý sa identifikuje ako “člen LGBTQ komunity,” podľa The Bay Area Reporter, povedal, že pondelkové vztyčovanie vlajky ho prinútilo spomenúť si na jeho “prvé podujatie Pride.”

“Keď som mal 18 rokov, spomínam si, že som prišiel do San Francisca a išiel som na svoje prvé podujatie Pride a veľmi ma dojalo, keď som videl, že v sprievode pochodujú nielen príslušníci orgánov činných v trestnom konaní, ale aj hasiči, a to mi dodalo odvahu,” povedal Quintanilla.

Seržantka sanfranciskej polície “Kathryn” Wintersová, muž, ktorý o sebe tvrdí, že je žena, povedala, že je to “česť, že sa môže pripojiť k šerifovmu”oddeleniu na tomto malom, ale dôležitom podujatí.”

“Pred 20 rokmi by sa to”nestalo. Môže sa to zdať ako maličkosť, ale je to’obrovská vec,” povedal.

Video z “hrdosti na pokrok” vztyčovania vlajky sa objavilo na samostatnom krátkom klipe vložil starosta San Francisca London Breed, ktorý sa stretol s “drag queen”, aby “odštartoval mesiac hrdosti” v meste vztýčením “vlajky hrdosti” na vrchole radnice.

“Sme tu, aby sme vztýčili vlajku a odštartovali hrdosť v San Franciscu,” povedal Breed, stojac vedľa muža so silným mejkapom a v dámskom”tope s hlbokým výstrihom.

Breed povedal, že San Francisco je “miesto, kde oslavujeme naše rozdiely, oslavujeme naše komunity bez ohľadu na to, kto sú, bez ohľadu na to, odkiaľ’sú, bez ohľadu na to, koho milujú, pretože to’je to, čo robíme.”