tmp_0d751366-058f-4d93-b2a7-785819e21f4e-810x500.jpeg

Digitálne očkovacie pasy? Globalizmus na Západe nemá konca kraja

102
Kultúra smrti

Poznámka redakcie: Tento týždeň’epizóda seriálu Vierka & rozum obsahuje opis filmovej scény, ktorá môže byť pre niektorých divákov znepokojujúca.

(LifeSiteNews) — V tohtotýždňovej’epizóde relácie Faith & Reason sa k Johnovi-Henrymu Westenovi opäť pripojili otec James Altman, Jack Maxey a Liz Yore, aby diskutovali o nedávnych odhaleniach o mimozemšťanoch a UFO, o novom filme Padre Pio so Shia LaBeoufom v hlavnej úlohe a o spolupráci Európskej únie (EÚ) so Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pri zavádzaní digitálnych očkovacích pasov.

V pondelok sa objavila správa, že veterán afganskej vojny David Charles Grusch, ktorý pracoval pre spravodajskú komunitu vrátane operačnej skupiny pre neidentifikované letecké úkazy (UAP) od roku 2019 do polovice roku 2022, vyhlásil, že vláda USA vlastní pozostatky mimozemských vesmírnych lodí a už desaťročia takéto plavidlá zhromažďuje. Medzi tými, ktorí dali Gruschovým’tvrdeniam za pravdu, boli Matt Walsh, Tucker Carlson a Robert F. Kennedy, Jr. 

Yore vyslovil názor, že sú dôležitejšie veci, o ktorých treba informovať, ako Gruschove’obvinenia, a že by mohlo ísť o psyop, napriek tomu povedal, že je “zaujímavé”, že tieto vysokopostavené osobnosti, určite ľudia, ktorých si vážime, teraz hovoria o UFO.

Páter Altman poznamenal, že Gruschove’obvinenia by mohli mať za cieľ “podkopať vieru veriacich,” a poznamenal, že pozorovania mimozemšťanov by mohli byť démonmi, a dodal, že by bol “šokovaný”, keby sa démoni nemaskovali za mimozemšťanov. Altman ďalej vysvetlil, že viera v mimozemšťanov je nezlučiteľná s katolíckou vierou, a dodal, že z vedeckého hľadiska je nemožné, aby sa objekty pohybovali rýchlejšie ako svetlo, čo sa ľudia učia na strednej škole vo fyzike.

Maxey sa priblížil k obvineniam Gruscha’poznamenal, že sa obáva následkov zostrelenia údajnej vesmírnej lode, pričom poznamenal, že nikto skutočne s istotou nevie, čo sú lietajúce objekty. Poznamenal tiež, že zostrelenie objektov bez toho, aby sa vedelo, čo sú, a “mať čo najfantastickejšie zdôvodnenie” o tom, čo by to mohlo byť, “ilustruje veľa o ľudskej povahe.”

Maxey ďalej poznamenal, že “schopnosť vlády”zaoberať sa dezinformáciami je dobre známa,” súhlasil s Yoreom, že príbeh by mohol odvádzať pozornosť, a vyjadril presvedčenie, že vláda by nemohla skrývať “dôkazy o havárii” alebo “anatomické dôkazy” o mimozemšťanoch celé desaťročia.

Film Padre Pio so Shia LaBeoufom v hlavnej úlohe bol premiéru mal tento týždeň, a hoci LaBeouf vďaka filmu konvertoval na katolicizmus, vo filme sa svätému Piovi zjavuje diabol ako nahá žena a rúhačsky zobrazuje ženu vášnivo bozkávajúcu sochu Panny Márie.

Yore v komentári k filmu poznamenal, že Hollywood má tendenciu prinášať “pošpinené” a “skazené” zobrazenia svätých, ale že film by mal slúžiť ako “príležitosť, aby sa ľudia “zahĺbili a prečítali si o otcovi Piovi a dozvedeli sa o jeho živote, jeho modlitbe a jeho pobožnostiach, ” a nie aby sa sústredili na jeho hollywoodske zobrazenie.

Altman súhlasil s Yorom a prirovnal film k seriálu Vyvolení. Ďalej poznamenal, že film zrejme vznikol ako poučenie o zlyhaní socializmu vo vtedajšom Taliansku, keďže film zobrazuje socialistickú politiku v Taliansku medzi svetovými vojnami, ale poznamenal, že film’použitie svätca ako prostriedku na skúmanie zlyhania socializmu nijako “nevybuduje našu vieru.”

“Ak’sa chystáte dať svoje dobré peniaze dole, nemíňajte ich”na tento film, ktorý nie je pravdivým životopisom otca Pia,”vyjadril sa Altman. “Vynaložte ich na skutočný životopis Padre Pia.”

Maxey súhlasil s Altmanom, hoci povedal, že ak film “nejakým spôsobom opisuje socializmus v povojnovom Taliansku ako neúspech a nejakým spôsobom zasieva toto semienko do niektorých z týchto myslí plných kaše, možno v tom môže byť nejaká svetlá stránka, pretože určite sa mi zdá, že Hollywood všeobecne propaguje socializmus a marxizmus.”

V pondelok EÚ a WHO oznámili plán na zavedenie digitálnych očkovacích pasov, ktoré by “pomohli uľahčiť globálnu mobilitu a ochrániť občanov na celom svete pred prebiehajúcimi a budúcimi zdravotnými hrozbami vrátane pandémií,” podľa tlačová správa. Vo vyhlásení sa tiež uvádza, že digitálne pasy budú “prvým stavebným kameňom globálnej certifikačnej siete WHO pre digitálne zdravie (GDHCN), ktorá bude vyvíjať širokú škálu digitálnych produktov na zabezpečenie lepšieho zdravia pre všetkých.” 

“Čo je na tom znepokojujúce, je to, že [EÚ a WHO] idú v plnej sile s globálnymi elitami zaviesť celosvetový digitálny systém,” poznamenal Yore. Dodala, že dôsledkom pasu by bolo, že tí, ktorí ho nemajú, by nemali prístup k bankovníctvu, potravinám a cestovaniu po celej Európe a že by sa použil na “nastolenie tyranskej celosvetovej vlády,” pričom európsky model by slúžil ako “rámec.

Maxey povedal, že ho tento krok neznepokojuje tak ako Yorovú. Podľa neho by zavedenie pasov mohlo predznamenávať “posledný dych v istom ohľade od týchto globalistov, ktorí si myslia, že nás môžu ovládať prostredníctvom globálnej zdravotnej starostlivosti a vyriešiť ‘pandémiu’ … ako príležitosť na presadenie týchto myšlienok.”

Altman povedal, že “keď si uvedomíte toto pozadie [EÚ a WHO] a agendu, ktorá sa za tým skrýva, a uvedomíte si, že vaše telo je chrámom Ducha Svätého, náboženská odpoveď je ‘nebudem s tým mať nič spoločné.’” Ďalej súhlasil s Yorom, že pasy sú záležitosťou vládnej kontroly a že by bolo “šialenstvom” vyhovieť pasom. 

Pre toto a ďalšie informácie si nalaďte tento týždeň’epizódu Vierka & Rozum.

Faith & Reason si môžete pozrieť vo videu prostredníctvom LSNTV na YouTube, RumbleZakázané, adoprava tu na LifeSiteNews.

K dispozícii je aj v audio formáte na Acast. Ak si chcete predplatiť audio verziu na rôznych kanáloch, navštívte webovú stránku LifeSite’s Acast zde.

Vytvorili sme’pre reláciu špeciálny e-mailový zoznam, aby sme vás mohli každý týždeň upozorniť, keď zverejníme novú epizódu. Zaregistrujte sa teraz kliknutím sem.