CallofDuty.jpg-scaled-810x500.jpeg

Streamerovi hry Call of Duty prudko vzrástol počet sledovateľov na Twitteri po kritike indoktrinácie detí LGBT

35
Kultúra života

(LifeSiteNews) — Streamer populárnej vojnovej videohry “Call of Duty” zistil, že jeho popularita vzrástla po tom, čo sa postavil proti indoktrinácii detí do LGBT ideológie a čelil trestu zo strany Call of Duty.

Streamer Nick “NICKMERCS” Kolcheff reagoval na tweet o bitkách, ktoré vypukli v Kalifornii pred zasadnutia školskej rady, keď sa pro-LGBT aktivisti bili s americkými Arménmi a Hispáncami, ktorí sú proti sexualizácii detí v školách.

Kým jeho tweety viedli k tomu, že spoločnosť Call of Duty, ktorú vlastní Activision, odstránila jeho tovar zo svojho obchodu, jeho propagácia viedla k nárastu počtu sledovateľov. “Počet Nickových’sledovateľov na Twitteri sa od 8. júna zvýšil približne o 50 000, a to napriek tomu, že Nick v skutočnosti deň pred tweetom strácal stovky sledovateľov, podľa stránky na sledovanie štatistík sociálnych médií SocialBlade,” Dexerto reported.

Počas minulotýždňového zasadnutia školskej rady rodičia vyjadrili znepokojenie nad politikou školského obvodu’týkajúcou sa LGBT, vrátane povolenia používania šatní a kúpeľní na základe “rodovej identity” a nie biologického pohlavia, ako už LifeSiteNews informoval.

“Nechajte ľudí milovať, koho milujú, a žite si svoj vlastný život,” napísal jeden z pro-LGBT streamerov na Twitteri.

“Mali by nechať malé deti na pokoji. To’je skutočný problém,” reagoval Kolcheff. Podľa Complexu bol 10. najlepšie zarábajúcim videohráčom v roku 2020.

“Vzhľadom na nedávne udalosti sme z obchodu Modern Warfare II a Warzone odstránili balík ‘NICKMERCS Operator’,” Call of Duty tweetol 8. júna v reakcii na iný tweet. Sériu videohier vlastní spoločnosť Activision.

“Zameriavame sa na oslavu PRIDE s našimi zamestnancami a našou komunitou.” Call of Duty predávala za 20 dolárov “skin”, ktorý umožňoval hráčom vyzerať ako Kolcheff.

Kolcheff obhajoval svoje komentáre v súvislosti s cenzúrou zo strany Call of Duty.

“Jednoducho si nemyslím, že’je to nejaké miesto pre učiteľa alebo školu — nemyslím si, že’je to miesto, aby sa vyjadroval k takýmto veciam,” povedal na svojom livestream. “Nie je to’tak, že by sa o tom podľa mňa nemalo’hovoriť. Ak si to’z toho tweetu pochopil, tak sa’jednoducho mýliš.”

Jeho popularite mohol pomôcť aj prejav podpory od kolegu streamera, ktorý vystupuje pod menom “TimTheTatman”, ktorý požiadal Call of Duty, aby na podporu Kolcheffa odstránili jeho “bundle” z obchodu.

Tweet má od pondelkového rána viac ako 25 miliónov zobrazení.