rosary-1-810x500.jpg

Sekulárny svet sa musí zmeniť. Ale my, kresťania, sa musíme najprv zmeniť sami

52
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) – Satanský prvok je inteligentný. A práve preto je taký … pyšný. Diabolská’pýcha spočíva v jeho inteligencii a v tom, že človek, najnižšia priečka v hierarchii nesmrteľných duchov, bol povýšený nad anjelov len preto, že sám Boh sa stal človekom. Väčšina teológov sa zhoduje v tom, že práve toto je dôvod anjelskej vzbury.

Vypočujte si to. Predpokladajme, že Boh sa stal dážďovkou, v dôsledku čoho by boli samotné červy povýšené nad človeka, jedného dňa by nám mohli rozkazovať, vyžadovať od nás, aby sme im slúžili, a boli by nami vážení? To by mohlo poskytnúť pohľad na dôvod vzbury padlých anjelov.

Dobrí anjeli povedali: “Kto je ti podobný, Bože?"”

Zlí anjeli sa rozhodli: “Radšej vládnuť v pekle, ako slúžiť v nebi.”

Vojna medzi nebom a peklom je vlastne nad nami. Tí, ktorí nasledujú diabla v učeníctve, sú pyšní na svoje hriechy. Preto vidíme “Gay Pride” a “Pride Month” a “Rainbow Pride.”

Satan’chce povedať, že Boh urobil chybu nie v tom, že stvoril človeka ako najvyššiu z foriem života v materiálnom svete, ale že Boh sa stal človekom, aby nás vykúpil. A hoci sa nás diabol nemôže fyzicky dotknúť, musí nás presvedčiť, aby sme sa zničili sami, a tak “dokázali”, že Kristova”obeť bola zbytočná.

Sebadeštrukcia ľudského rodu je najzjavnejšia vo vojne a genocíde, ale nadobudla aj mnohé iné farby. Niektoré z raných a stredovekých kresťanských heréz predznamenali naše moderné prejavy. Manicheizmus mal iné názvy, napríklad katarstvo, bogomilstvo a albigénstvo. Jeho deklarovanou filozofiou bolo, že dobrý je len duchovný svet, čím sa popierala pravda z knihy Genezis, v ktorej Boh nazýva hmotný a svetský svet DOBRÝM.

Tieto herézy, teraz pod novým maskovaním pozemského náboženského kultu [ERC], však hovoria, že človek by mal sám sebou pohŕdať sebadeštrukciou. Je to pokrivená verzia sebazaprenia a pokory, ktorá je vždy dobrá. Diabol je odborník na to, aby zlo napodobňovalo dobro.

Na začiatku dekonštrukcie Božieho’plánu vidíme transgenderizmus ako urážku Boha: “Muža a ženu ich stvoril.” To tiež napodobňuje prvotný hriech Adama a Evy. Neposlušnosť bola len jedným aspektom ich hriechu, druhým bola snaha povýšiť sa na bohov. A tak sa ľudstvo vo svojej pýche na úspechy chirurgických techník a pokriveniu pravej vedy na šialenú vedu snaží nešikovným a smiešnym spôsobom predbehnúť Boha.

Teda podľa doktríny ERC musíme odmietnuť riadiť sa ďalším Božím príkazom: “Ploďte a množte sa, naplňte zem a podmaňte si ju.”

Na šialenú vedu o preľudnení a kontrole populácie do veľkej miery naleteli všetky zložky západnej spoločnosti, vrátane každej jednej denominácie kresťanstva. Kým katolícka doktrína sa nezmenila, katolícka prax určite áno a teší sa požehnaniu vzdorovitých duchovných. Hinduizmus a islam odolali, aj keď sa im to západné peniaze a technológie snažili vtlačiť do chrbta. Iba v Afrike sa kresťanstvo pripojilo k týmto dvom ďalším náboženstvám v odpore.

Konzervatívni kresťania v túžbe zmeniť tento kultúrny blázinec musia zásadne zmeniť svoje zvyky, aby mohli byť ich modlitby vypočuté. Boh nemôže poskytnúť a ani neposkytne milosť na ukončenie krvavého a zjavného zla chirurgických potratov, ani iných prejavov vzbury proti prirodzenému poriadku, ak kresťania naďalej nebudú dôverovať v neho a budú rovno pokračovať v antikoncepcii. Toto nie je len katolícka doktrína. Každá jedna protestantská a evanjelická denominácia ju odsudzovala až do 20. storočia.

Keď sa formovali rôzne protestantské denominácie, ich zakladatelia a vodcovia tiež čo najdôraznejšie odsudzovali antikoncepciu. Ján Kalvín označil praktizovanie antikoncepcie za “odsúdeniahodné” a “dvojnásobne obludné” a potraty považoval za “zločin neschopný odpustenia.” John Wesley povedal, že antikoncepcia je “veľmi nepekná Bohu a je dôkazom odporných náklonností.” Martin Luther nazval tých, ktorí používajú antikoncepciu, “polenami” “zásobami” a “prascami.”

Prakticky každý vodca každej protestantskej denominácie vo svojich kázňach a spisoch antikoncepciu výslovne a dôrazne odsúdil. (Human Life International, máj 2018)

Krížová výprava lekárov’ proti potratom v Amerike z 19. storočia bola tiež krížovou výpravou proti antikoncepcii a bola produktom zbožných protestantských lekárov, ako boli Horatio Storer, Hugh Hodge a celá AMA, a začala sa v roku 1858. Vplyv katolicizmu’v americkej kultúre bol v tom čase úplne minimálny.

V našich časoch Matka Tereza z Kalkaty predpovedala výsledok: “Antikoncepcia nemôže byť výrazom úplného sebadarovania, pretože pri antikoncepcii sa niečo robí sebe samému, aby sa zničila sila počať dieťa. To isté sebectvo, ktoré chce antikoncepciou zabrániť dieťaťu, bude rásť, až bude chcieť zabiť už počaté dieťa. Proti sebectvu musíme bojovať pravou, veľkorysou a obetavou láskou.”

Teda šialenstvo, ktoré v súčasnosti zachvátilo západnú spoločnosť, je extrapoláciou jedného z najväčších darov, ktoré nám Boh dal: plodenia. Žiadny anjel, dobrý ani zlý, nemôže rozmnožovať iného anjela. Boh teda dovolil, aby sa človek podieľal na jeho “obraze a podobe,” aby spolupracoval na stvorení nových a nesmrteľných duší.

Niet divu, že nás satanisti nenávidia.

Milí kresťania, chceme, aby sa sekulárny svet zmenil. Zabudli sme, že najprv sa musíme zmeniť my sami?