Bishop_Strickland-810x500.jpg

Biskup Strickland ponesie relikviu svätého Jána Pavla II. prvého stupňa na protest Dodger Stadium

266
Kultúra života

Biskup Joseph Strickland ponesie prvotriednu relikviu sv. Jána Pavla II. tento piatok 16. júna v rámci eucharistického sprievodu na štadión Los Angeles Dodgers’ ako odpor voči “Pride” noci tímu, ktorý si uctí rúhačskú skupinu, ktorá sa oblieka ako mníšky.

Bp. Strickland v pondelok prostredníctvom e-mailu pre LifeSiteNews uviedol, prečo je dôležité, aby sa katolíci postavili proti uctievaniu rúhavých “Sestier večného odpustku.”

“Verím, že je nevyhnutné, aby sme sa jasne a s láskou vyjadrili, keď sa rúha alebo ignoruje pravda, za ktorú Ježiš zomrel. Zomrel a vstal z mŕtvych za nás všetkých a my sa nemôžeme’unaviť zdieľať túto dobrú správu,” povedal páter Strickland. “Všetci, ktorí sa zhromaždia na štadióne Dodger, sú milované Božie deti. Môžu slobodne odmietnuť jeho lásku, ale my im musíme naďalej hovoriť, že sú milovaní Bohom a jeho Syn Ježiš nás vyzval, aby sme činili pokánie zo svojich hriechov.”

Komentujúc relikviu svätého Jána Pavla II. pápež Strickland povedal, že tento svätec “je vhodným orodovníkom, pretože jeho pontifikát bol o nádhere pravdy.”

Prvotriedna relikvia je časť tela svätca, napríklad kosť alebo kúsok vlasov.

Hlavným organizátorom tohto podujatia je spoločnosť Virgin Most Powerful Radio. Procesiu sponzoruje aj niekoľko ďalších katolíckych skupín, vrátane LifeSiteNews, Catholics for Catholics, America Needs Fatima a CatholicVote.

Strickland nedávno urged katolíkov na The Bishop Strickland Show aby bojkotovali podujatia a spoločnosti, ktoré propagujú LGBT agendu, vrátane Target, Bud Light a nadchádzajúceho zápasu Dodgers, ako predtým o tom informoval LifeSiteNews.

“Musíme sa ozvať… Našťastie, arcibiskup Cordileone, pribil klinec po hlavičke, keď hovoril o tomto odpade, ktorý sa deje na Dodger Stadium. A samo o sebe je to satanské. Je to zlo. A povedal, že to ukazuje, akého boha… títo ľudia uctievajú, ” uviedla Jeho Excelencia. “A má’absolútnu pravdu. Uctievajú svetských, falošných, nebeských bohov peňazí, moci a svetského vplyvu. A to je cesta do pekla. A musia sa prebudiť. A každý veriaci človek musí byť vo viere silnejší než kedykoľvek predtým.”