netherlands_euthanasia_numbers-810x500.jpg

Obávate sa smrtiacich protokolov v amerických nemocniciach? Táto nová webová stránka by vám mohla pomôcť

47
Neutral

(LifeSiteNews) — Iniciatíva za život, na čele ktorej stoja dve americké ženy, sa snaží naučiť občanov ako si prostredníctvom informovaného súhlasu presadzovať svoju náboženskú slobodu a umožniťe im vyhnúť sa smrti v nemocnici v dôsledku neželaných zákrokov a protokolov. 

ProtocolKills.com sa začal ako informačná kampaň, miesto, kde sa ľudia mohli podeliť o príbehy, ktoré ich zastihli v nemocnici—niektorí z nich sa z nej pred smrťou už nikdy nevrátili. Spolu s webovou stránkou HospitalHostageHelp.compredstavujes riešenie problému ľudí, ktorí zomierajú kvôli nemocničným protokolom, ktoré porušujú ich rnáboženské presvedčenie.

“Naším cieľom je dostať informácie k ľuďom, aby sa ľudia sami mohli posilniť a neboli závislí na žiadnych špecializovaných organizáciách ani na ničom inom ako na svojich vlastných vedomostiach, pretože vedomosti sú to, čo’zachráni ľudí,” Greta Crawfordová, zakladateľka ProtocolKills.com, povedala v telefonickom rozhovore pre LifeSiteNews. 

Počas toho istého rozhovoru zakladateľka spoločnosti HospitalHostageHelp.com Laura Bartlettová dodala, že je “oveľa ťažšou úlohou dostať [pacientov] bezpečne z nemocnice”, keď sú už prijatí “na rozdiel od prípravy ešte pred vstupom do nemocnice.” 

Po tom, ako Crawford a Bartlett nezávisle od seba pracovali na pomoci Američanom dostať sa z nemocnice živí, spojili svoje sily, aby občanov poučili o ich práve na informovaný súhlas a o tom, ako prijať osobitnú dokumentáciu a pokyny, aby sa zabezpečilo, že v nemocnici sa bude rešpektovať náboženské presvedčenie o určitých spôsoboch liečby. 

Zachovanie náboženskej slobody v nemocnici 

Podľa “Dokument o opatrovateľoch a súhlase pacienta” zverejnený na OurPatientRights.com a zdieľaný spoločnosťou ProtocolKills.com bol napísaný zasväteným pracovníkom nemocnice, ktorý, pričom zostal vg anonymite pre verejnosť, ho poskytol na bezplatné použitie a speňaženie informačným webovým stránkam. Je “inšpirovaná podľa niečoho, čo’funguje už desaťročia, čo používa viera Svedkov Jehovových’”, povedal Bartlett.

Bartlett a Crawford vysvetlili, že tí, ktorí vyznávajú toto náboženstvo, sa kvôli svojmu presvedčeniu zdržiavajú prijímania darcov krvi. Aby sa takéto praktiky rešpektovali, majú písomnú dokumentáciu o svojom náboženskom presvedčení a práve odmietnuť určité lekárske ošetrenie.zaručuje náboženskú slobodu akejkoľvek viery a pre akúkoľvek liečbu alebo protokolnosti, ktoré by túto vieru porušovali. Zasvätenec zistil, že toto je najúčinnejší spôsob, ako zabezpečiť, aby sa súhlas alebo jeho nedostatok rešpektoval v nemocničnom systéme, ktorý je povinnývkladať všetku písomnú dokumentáciu do zdravotnej dokumentácie. 

Ak by sa však jednotlivcom nepáčilo znenie dokumentu, na jeho konci je uvedená výhrada, ktorá umožňuje ľuďom prispôsobiť formulár svojim potrebám a presvedčeniu, vrátane odstránenia náboženského aspektu. 

Tlačivo sa nachádza na stránkach OurPatientRights.com a ProtocolKills.com spolu s videom, ktoré krok za krokom presne vysvetľuje, ako dokumenty vyplniť a používať, a súborom často kladených otázok.  

Pri dôvodoch týkajúcich sa náboženskej slobody sa v Etickom kódexe Americkej lekárskej asociácie (AMA) v stanovisku 2.1.1 uvádza, že “informovaný súhlas s liečbou je základom etiky aj práva. Pacienti majú právo dostávať informácie a klásť otázky o odporúčaných liečebných postupoch, aby sa mohli dobre rozhodnúť o starostlivosti.” 

AMA tiež uvádza, že “ak pacient/zástupca poskytol osobitný písomný súhlas, formulár súhlasu by mal byť súčasťou záznamu.”V kombinácii so slobodou praktizovať náboženské presvedčenie toto usmernenie poskytuje pacientom účinnú cestu, ako získať potrebnú starostlivosť bez porušenia ich svedomia. 

Crawfordová pre LifeSiteNews povedala, že ona a Bartlett veľmi zámerne neznehodnocujú informácie alebo dokumenty zdieľané na svojich webových stránkach “pretože sú to“bezplatné informácie, sú“verejne známe a chceme, aby k nim mal každý prístup, aby mal možnosť zachrániť sa.” 

“[Sme] veľmi neoblomní v tom, že nechceme’speňažiť utrpenie,” dodal Bartlett. “Od [začiatku] COVID-u bolo dosť utrpenia a strachu, aby sme obišli svet mnohokrát, a my nie sme toho súčasťou. Sme súčasťou riešení…Obaja sme žiadnu našu prácu ani služby nezpeňažili.”  

Žiadajú, aby tento postup rešpektovala a dodržiavala verejnosť, ktorá informácie využíva len na to, aby pomohla sebe a svojim blízkym prežiť hospitalizáciu. 

Spojili sily v boji za náboženskú slobodu 

StránkaProtocolKills.com vznikla po tom, čo Crawford pri hospitalizácii s COVID-19 utrpel takmer smrteľnú skúsenosť. Klesajúca hladina kyslíka a vykašliavanie krvi ju prinútili ísť do nemocnice. 

“A samozrejme, prešla som si tým, čím si v nemocnici prešli mnohé z týchto obetí,” povedala pre LifeSiteNews.“Ale hlavná vec bola, že mi bol odmietnutý informovaný súhlas. Nebola som zaočkovaná, opakovane som bola obťažovaná, že nie som zaočkovaná, a potom som dostala Remdesivir na päť dní bez môjho informovaného súhlasu.” 

Crawfordová uviedla, že po absolvovaní liečby, s ktorou nesúhlasila, “zažila život ohrozujúce stavy, ktoré sa nestali dva týždne predtým, keď som mala COVID. Takže vtedy’som si uvedomila, že ma naozaj zavraždili.” 

Až po tom, čo prežila pobyt v nemocnici, Crawfordová “mesiace potom trpela a snažila sa zotaviť,”čo by sa podľa jej slov nikdy nestalo, keby poznala informácie o uplatňovaní práv pacienta. 

Po tom, ako sa o týchto právach dozvedela, “chcela, aby sa tieto informácie dostali na verejnosť” a spustila službu ProtocolKills.com “aby sa dozvedeli, čo presne sa v nemocnici deje”a poskytla obetiam a ich blízkym možnosť podeliť sa o hrôzostrašné príbehy ako ten, ktorý prežila ona.

“Zistila som, že to nebola”len jedna nemocnica, jeden štát, jedno mesto—ale celá krajina. A potom som [zistila], že je to’naozaj po celom svete, pretože ľudia posielajú príbehy zo všetkých kútov sveta.” 

Aj keď v prvých dňoch existencie webovej stránky bolo zaznamenaných mnoho prípadov pacientov trpiacich COVID-19, Crawfordová si všimla, že mnohí dostali rovnaký protokol bez toho, aby boli pozitívne testovaní na toto ochorenie, čo je“moment, keď som si uvedomila, že to nie je len COVID.” 

Medzi tým Bartlettová presúvala svoju prácu, ktorou učila ľudí “včasnej liečbe” vírusu, na “pomoc ľuďom, ktorí sú v nemocniciach.” Povedala, že “kultúra” v amerických nemocniciach sa zmenila a predstavuje “model šikanovania [a] klamania pacienta.”Konkrétne sa to prejavilo v “neposkytovaní informovaného súhlasu, čo znamená, že lekár jasne oznámi, aké sú riziká a prínosy akejkoľvek liečby alebo možnosti užívania liekov.” 

Pretože tí, ktorí sa na Bartlettovú obracali so žiadosťou o pomoc, opisovali svoj strach z toho, že nebudú môcť opustiť zariadenie, ustálila sa na názve HospitalHostageHelp.com pre svoju webovú stránku, ktorej cieľom je pomôcť pacientom dostať sa späť domov. 

Obe ženy sa stretli pri svojej práci a spoločne rozšírili stránku ProtocolKills.com o zdroje, ktoré používa HospitalHostageHelp.com, aby naučili verejnosť, ako si uplatniť svoju náboženskú slobodu a zabezpečiť informovaný súhlas prostredníctvom dokumentu vytvoreného zasvätenými osobami v nemocniciach. 

Rozširovanie pro-life misie 

Keďže Crawfordovú a Bartlettovú kontaktovali ľudia z celého sveta s otázkou, ako implementovať podobné riešenia v ich krajinách, má pro-life misia týchto žien’značný potenciál na rozšírenie.  

“Nevieme, aké sú práva pacientov v každej krajine, ale stojí za to to skúsiť,” povedala Crawfordová. “A ak sa nám podarí získať ľudí v iných krajinách…na spoluprácu, môžeme spolupracovať a vymyslieť niečo, čo osloví konkrétne krajiny.” 

Bartlett dodal, že nedávno dali preložiť svoje dokumenty a zdroje do španielčiny, čím sa dostanú k ďalším približne “50 miliónom Američanov.” 

“Dúfame, že sa v Amerike vytvorí hnutie zdola, ktoré’sa už chytá na miestach ako Južná Afrika [a] Kanada,”povedal Bartlett a zdôraznil želanie, aby mohli spolupracovať s právnikmi z rôznych krajín, aby sa zabezpečilo dodržiavanie práv a zabránilo sa’potrebe pacientov viesť súdne spory zo škodlivých lekárskych úkonov. “Chceme, aby ľudia boli aktívni a prevzali zodpovednosť za svoje zdravie a presadzovali svoje vlastné práva. A robia to prostredníctvom vedomostí a stratégií.” 

“Ide o záchranu životov,” povedal Crawford. “Všetky životy sú také cenné; nielen tie, ktoré sú ochotné dostať vakcínu, nielen tie, ktoré sú mladé a nemajú žiadne komorbidity. Starí ľudia nie sú’nahraditeľní a mladí tiež nie’”” 

RELATED 

‘Making A Killing’ film upozorňuje na smrteľné výsledky nemocničných COVID protokolov 

Landmark class action lawsuits further expose stringling corruption in COVID vaccine rollout