GettyImages-1426080694-810x500.jpg

Partnerstvo WHO a EÚ v oblasti digitálneho zdravia je ďalším krokom k jednotnej svetovej vláde

47
Kultúra smrti

5. júna 2023 Svetová zdravotnícka organizácia a Európska komisia oznámili spustenie “prelomovej digitálnej zdravotníckej iniciatívy na posilnenie globálnej zdravotnej bezpečnosti.”

Ako sa vysvetľuje v tlačovej správe, WHO od tohto mesiaca zavedie globálny systém certifikácie očkovania COVID-19 založený na už existujúcom digitálnom certifikáte COVID Európskej únie (EÚ), ktorý má “pomôcť uľahčiť globálnu mobilitu a chrániť občanov na celom svete pred súčasnými a budúcimi zdravotnými hrozbami.”

V konečnom dôsledku sa tento systém očkovacích pasov rozšíri na globálnu sieť digitálnej zdravotnej certifikácie (GDHCN), ktorú bude prevádzkovať WHO a ktorá bude zahŕňať “širokú škálu digitálnych produktov na zabezpečenie lepšieho zdravia pre všetkých.”Očkovací pas sa bude časom vzťahovať aj na všetky odporúčané očkovania, nielen na COVID-19. tlačová správa pokračuje:

Toto partnerstvo bude pracovať na technickom vývoji systému WHO s postupným prístupom, aby pokrylo ďalšie prípady použitia, ktoré môžu zahŕňať napríklad digitalizáciu medzinárodného očkovacieho preukazu alebo profylaxie. Rozširovanie takýchto digitálnych riešení bude mať zásadný význam pre zabezpečenie lepšieho zdravia občanov na celom svete.

Táto spolupráca je založená na spoločných hodnotách a zásadách transparentnosti a otvorenosti, inkluzívnosti, zodpovednosti, ochrany údajov a súkromia, bezpečnosti, škálovateľnosti na globálnej úrovni a spravodlivosti. Európska komisia a WHO budú spolupracovať s cieľom podporiť čo najväčšie celosvetové rozšírenie a účasť.

Prečo zavádzať pas COVID, keď injekcie ne’fungujú?"

Ako reportoval The Daily Sceptic, oznámenie vyvoláva mnoho otázok:

Vakcínové pasy sú kontroverzné, dokonca aj v OSN … 30. júna 2021 … Svetová komisia UNESCO pre etiku vedy a techniky a Medzinárodný výbor UNESCO pre bioetiku vydali spoločné vyhlásenie, v ktorom upozorňujú, že ‘akýkoľvek certifikát COVID-19 … by mal zohľadňovať vedeckú neistotu týkajúcu sa stupňa ochrany, ktorú poskytujú konkrétne vakcíny, predchádzajúce infekcie a negatívne výsledky testov COVID-19’ …

Vzhľadom na tieto obavy agentúry OSN navrhli, že ‘by sa mal vypracovať výskumný program na posúdenie ich vplyvu na spoločnosť a verejné zdravie a rizík, ktoré môžu priniesť.’

V novej tlačovej správe WHO a EÚ sa neuvádza, ako tento výskumný program pokračuje, ani či vôbec vznikol. Nie je potrebné zistiť účinnosť a pomer nákladov a prínosov intervencie predtým, ako sa zavedie celosvetovo a stane sa trvalou?"

Vzhľadom na to, aké deravé sú vakcíny proti COVID a aká krátkodobá môže byť akákoľvek ochrana, ktorú poskytujú — niektoré štúdie dokonca ukazujú, že očkovaní trpia vyššou mierou infekcie ako neočkovaní — je’ťažké si predstaviť, že by očkovacie pasy priniesli nejaké skutočné obmedzenie prenosu choroby.

Vyzerá to však, že WHO a EÚ nepovažujú túto otázku za relevantnú. Je to preto, že slepo predpokladajú, že sú prospešné, alebo preto, že majú iné dôvody, prečo chcú túto obmedzujúcu technológiu zaviesť celosvetovo?"

Zavedenie systému očkovacích pasov — ktoré WHO vyhlásila, že ho nepodporuje, keď boli pôvodne vyjadrené obavy z neho v roku 2021 — je jasným znakom toho, že WHO plne počíta s tým, že prevezme opraty v oblasti globálneho zdravia, a že verejné zdravie nie je hlavnou motiváciou tohto uchopenia moci.

Prevzatie moci WHO sa rozbieha na plné obrátky

Členovia WHO už schválili rozpočet vo výške 6,83 miliardy USD na nasledujúce dva roky (2024 až 2025), ktorý bude vyžaduje zvýšenie povinných členských poplatkov o 20 %. “Strategické priority”, ktoré dostanú veľkú časť týchto finančných prostriedkov, zahŕňajú:

Toto zvýšenie rozpočtu je potrebné aj preto, že WHO je ustanovená za jediného rozhodovateľa o verejnom zdraví na celom svete prostredníctvom navrhovanej pandemickej zmluvy a zmien a doplnení Medzinárodných zdravotných predpisov (IHR), z ktorých každý posilňuje autoritu a moc WHO’rôznymi cestami a zároveň vymazáva národnú suverenitu a ľudské práva.

Ak WHO dosiahne svoje, nebude už orgánom, ktorý vydáva odporúčania, ktoré si krajiny môžu vybrať, či sa nimi budú riadiť. Skôr sa jej “rady” budú podobať deklaráciám medzinárodného práva. Členské štáty sa budú musieť riadiť “odporúčaniami WHO’alebo budú čeliť nákladným dôsledkom.

Po implementácii pandemickej zmluvy a zmien a doplnení IHR bude mať WHO právomoc nariadiť všetko od klimatických výluk a uzavretia hraníc až po povinné očkovanie všetkého druhu. Varovali sme’aj, že WHO zavedie systém povinných očkovacích pasov na účely kontroly populácie, a po vyššie uvedenom oznámení to môžeme považovať za hotovú vec.

WHO bude mať dokonca právomoc diktovať, čo je pravda a čo dezinformácia, ktorú treba cenzurovať. WHO v podstate zakáže demokraciu na celom svete, pretože demokracia nemôže existovať, ak neexistuje sloboda prejavu vo verejnom diskurze.

Členské štáty nebudú mať inú možnosť, ako cenzurovať to, čo chce WHO cenzurovať, pretože každá krajina je povinná zriadiť aj orgán na presadzovanie dodržiavania nariadení WHO’a to v celej krajine, čo zahŕňa aj cenzúrne aktivity.

Pochopte, kam smerujeme

Ďalší prehľad o novej globálnej certifikačnej sieti WHO’pre digitálne zdravie nájdete v videu Dr. Johna Campbella’.

V súčasnosti je viac než nevyhnutné, aby ľudia pochopili, kam’smerujeme, a že opatrenia COVID neboli’len reakciou na danú pandémiu, ale skôr základom totalitnej jednotnej svetovej vlády, kde ľudské práva a slobody už nebudú existovať.

V skutočnosti pandemická zmluva redefinuje ľudské práva ako “rovnosť v oblasti zdravia” a nič iné. Zmeny a doplnenia IHR tiež odstraňujú konkrétne individuálne práva a slobody. Článok 3 IHR sa mení a dopĺňa takto (prečiarknuté písmená v texte znamenajú, že text sa má vypustiť, a doplnenia alebo revízie sú podčiarknuté tučným písmom):

Vykonávanie týchto predpisov sa uskutočňuje pri plnom rešpektovaní dôstojnosti, ľudských práv a základných slobôd osôbna základe zásad spravodlivosti, inkluzívnosti, súdržnosti a v súlade so spoločnou, ale diferencovanou zodpovednosťou zmluvných štátov, pričom sa zohľadňuje ich sociálny a hospodársky rozvoj.

Inými slovami, telesnú autonómiu a osobnú voľbu nahrádza univerzálna medicína, ktorá neberie ohľad na ľudskú dôstojnosť, ľudské práva ani základné slobody. Právo na názory, ktoré sa líšia od názoru WHO’sa odstraňuje aj na národnej úrovni.

Článok 2 IHR sa mení a dopĺňa aj takým spôsobom, že WHO bude mať právomoc prijímať opatrenia týkajúce sa VŠETKÉHO, čo má “potenciál ovplyvniť verejné zdravie,” a to zahŕňa všetko od klímy a znečistenia až po využívanie poľnohospodárskej pôdy a potravinársky priemysel, ako sa uvádza v program One Health, ktorý je zapracovaný do pandemickej zmluvy.

Aby ste pochopili, o čo’ide, prečítajte si, prosím, kompiláciu navrhovaných zmien a doplnení IHR podľa jednotlivých článkov, najdete ju tu, a potom ju porovnajte s navrhovanou zmluvou. “Nultý návrh” z 1. februára 2023 nájdete tade.

Ako vysvetlila WHO ešte v roku 2021, zmluva je “rámcom, ktorý uznáva ústrednú úlohu IHR.”Takže tieto dva nástroje sú navrhnuté a určené na to, aby fungovali ako celok, pričom zmluva uznáva IHR a dodatky k IHR zbavujú národy ich suverenity.

Ale to’nie je všetko. Zapečené do pandemickej zmluvy máme aj Jedno zdravie, ktoré dokonale ladí s rozprávaním o Veľkom resete. Keď si tieto tri veci dáte dokopy — zmluva, dodatky k IHR a Jedno zdravie —, bude jasné, že WHO je zriadená ako faktické mocenské centrum hlbokého štátu a táto Jedna svetová vláda bude vládnuť všetkému.

Zmluva rozširuje moc WHO’nad rámec pandémie

Ako znázornené na nižšie uvedenej grafike, program One Health vychádza z predpokladu, že široká škála aspektov života a životného prostredia má potenciál ovplyvniť ľudské zdravie.

Podľa dokumentu Komisie pre jedno zdravie zahŕňa rozsah One Health okrem segmentov života uvedených na tomto grafe aj komunikáciu, ekonomiku, občiansku spoločnosť, globálny obchod, obchod a bezpečnosť, verejnú politiku a reguláciu, výskum, neprenosné choroby a mnohé ďalšie.

One HealthOne Health

Podľa novej zmluvy bude mať WHO jednostrannú právomoc rozhodovať o všetkých týchto oblastiach a jej diktát nahradí a zruší všetky miestne, štátne a federálne zákony. Stručne povedané, ak bude pandemická zmluva prijatá, WHO nebude mať len právomoc diktovať krajinám, ako sa majú pripravovať na pandemické hrozby a reagovať na ne: WHO je zasa podriadená svojim sponzorom a robí to, čo chcú jej sponzori, a najväčším sponzorom je Bill Gates (keď sa spočítajú všetky jeho rôzne zdroje darov). Gates, samozrejme, investuje do všetkých primárnych potrieb Veľkej obnovy, vrátane falošných potravín, liekov, vakcín, technológií na sledovanie a modifikáciu klímy.

One Health je rozvratom holistického zdravia

Ako poznamenal David Bell, vedúci vedecký pracovník Brownstone Institute, lekár v oblasti verejného zdravia a bývalý lekár a vedec vo WHO, program One Health je v skutočnosti rozvratom odvekého holistického konceptu zdravia:

Zdravie je pákou strachu a smrť ešte viac, najmä pre tých, ktorí veria, že sme len organické konštrukty, ktoré končia v prachu a rozklade. Kult živiaci sa týmito obavami a zastávajúci názor, že celá biosféra nás ohrozuje chorobami a smrťou, by preto mal reálny potenciál na masové ovládanie.

Presvedčte stúpencov, že ľudia sú jedom, ktorý spôsobil, že tento svet je taký ničivý, a budete mať aj prostriedok na podnecovanie nenávisti voči neveriacim a zároveň pridáte k nástrojom na podriadenie sa aj pocit viny.

Vznikol medzi nami kult založený na strachu zo sveta a ľudí, ktorí ho otrávili, prezlečený do filantropie a cnosti. Spolu s terminológiou One Health je teraz financovaná z koristi COVID a posilnená technológiou, ktorá môže túto stredovekú sektu lovcov čarodejníc preniesť do celého sveta.

Životné prostredie by sa všade malo spravovať a chrániť v prospech človeka — fyzický, duševný a sociálny. Koncepcia One Health, ktorej stredobodom je takýto zdravý rozum, nebola kedysi ničím iným ako týmto. Je to racionálny spôsob, ako vyjadriť odvekú zásadu … Sanitácia a lepšia výživa zachránia viac životov než ďalšie kolo ziskuchtivosti, ktoré nám prinesie Pfizer.

Napriek tomu … Jedného zdravia sa zmocnili samozvaní filantropi … Jedno zdravie je korumpované dvoma spôsobmi, ale na tie isté ciele a tými istými ľuďmi. Pochopenie jedného nám hovorí o ľuďoch, s ktorými máme do činenia, druhý odhaľuje ich motívy.

Ideológia One Health je protiľudská

Ako vysvetľuje Bell, One Health je ideológia, ktorá kladie ľudský život a blaho na rovnakú úroveň so všetkým ostatným životom vrátane rastlín a zvierat. To znamená, že váš život a životy vašich detí nie sú dôležitejšie ako životy ľadových medveďov, stromov, vodných tokov a pôdy.

Ak vaše konanie spôsobuje ekologické škody a ľadovému medveďovi nie’potom ste to vy, kto musí byť vylúčený z rovnice. To’je naozaj podstata tejto ideológie. Nie je’proenvironmentálna, ale v jadre skôr antihumánna.

‘V rámci tohto ‘spravodlivého’ svetonázoru sa človek stáva znečisťovateľom,’ píše Bell.

‘Stále rastúce ľudské populácie priviedli iné druhy k vyhynutiu v dôsledku zmien životného prostredia, od megafauny starovekej Australázie až po prudko klesajúce populácie hmyzu v modernej Európe.

Ľudia sa stávajú morom na Zemi, a preto ich obmedzovanie, ochudobňovanie a smrť môžu byť ospravedlnené vyšším dobrom.

Ľuďom je ťažké pochopiť, že ide o vedúcu ideológiu verejných činiteľov, pretože je v rozpore s väčšinou ľudských morálnych systémov alebo prirodzeným zákonom … Musíme pochopiť ideológiu, ktorá je hnacím motorom tohto hnutia, pretože majú v úmysle, aby sme sa riadili ich diktátom, a majú v úmysle indoktrinovať naše deti.’

Odhaľte neplodnú ideológiu One Health

One Health je tiež určená na ovládanie más prostredníctvom strachu. Sme’neustále bombardovaní predpoveďami skazy a hovoria nám, že sa musíme chrániť pre naše vlastné dobro.

“Rozšírenie tohto prístupu z jedného vírusu na akýkoľvek aspekt biosféry ovplyvňujúci blahobyt človeka, napríklad klímu, poskytuje príležitosť využiť tento totalitný nástroj kontroly populácie na pretvorenie spoločnosti podľa modelu, ktorý si prajú nositelia strachu,” poznamenáva Bell a dodáva:

Prostredníctvom zmien a doplnení Medzinárodných zdravotných predpisov (IHR) a novej ‘zmluvy o pandémii’ WHO spája túto širokú definíciu One Health s definíciou ‘núdzového stavu’, ktorá jednoducho vyžaduje uznanie hrozby, a nie skutočnej škody.

Pri aplikácii širokej definície zdravia WHO’na ‘telesnú, duševnú a sociálnu pohodu,’ by sa do jej rozsahu mohli zahrnúť takmer všetky aspekty bežného života. Riešené prostredníctvom proskripčnej paradigmy verejného zdravia, ktorá zahŕňa globálne mandáty, obmedzenia a cenzúru, a tí, ktorí túto agendu vedú, majú možnosť získať bezprecedentnú moc …

[V] roku 2019 WHO vo svojich odporúčaniach pre pandémiu chrípky uviedla, že v reakcii na pandémiu by sa nikdy nemalo pristúpiť k uzatváraniu hraníc, karanténe a dlhodobému zatváraniu podnikov. Tieto opatrenia by viedli k nerovnosti a neúmerne by poškodili ľudí s nízkymi príjmami, čím by zničili ekonomiku aj sociálny kapitál.

V roku 2020 WHO pri zmene zamerania priorít na novú skupinu voličov presadzovala tie isté nespravodlivé politiky. Dôkazy sa nezmenili, ale zmenila sa voličská skupina. Bohatí ľudia a korporácie sa stali významnými direktívnymi financovateľmi programov WHO. Tí, ktorí majú prospech zo zlepšenia výživy a hygieny, nemôžu financovať rastúci počet zamestnancov WHO’ale tí, ktorí profitujú z veľkorysosti reakcie na COVID, môžu …

Zlo sa nedá poraziť tým, že sa pred ním skryjeme. Bojuje sa proti nemu odhalením ideológie, ktorá ho poháňa, chamtivosti, lží a podvodov … Nakoniec sa šialení ideológovia zrútia pod ťarchou vlastného klamstva a plytkosti svojich dogiem.

Zemské materské náboženstvo skazeného Jedného zdravia a feudálne ambície jeho kňazov nebudú iné. Nemali by sme sa báť verejného zdravia ani holistického pohľadu na svet. Sú naše a môžu byť silou dobra. Skôr by sme mali odhaliť prázdnotu ľudí, ktorí by ich chceli rozvrátiť, poháňaní vlastnou chamtivosťou a neplodnými ideológiami.

Beží nám’čas

Dôležité je, ako poznamenal komik Jimmy Dore v nižšie uvedenom videu, že pandemická zmluva nie je niečo, čo si členské krajiny musia zvoliť. Je to návrh na odstúpenie od zmluvy. Ak sa niektorý národ neodhlási do stanoveného termínu, zmluvu automaticky prijíma.

Dôležité je, ako poznamenal komik Jimmy Dore v uvedenom videu, že pandemická zmluva nie je niečo, na čo sa členské štáty musia rozhodnúť. Je to návrh na odstúpenie od zmluvy. Ak sa niektorý národ do stanoveného termínu neodhlási, zmluvu automaticky prijíma.

Podľa súčasného časového harmonogramu bude Svetové zdravotnícke zhromaždenie (WHA) hlasovať o pandemickej zmluve v máji 2024 a zmluva nadobudne platnosť o 30 dní neskôr. To nám dáva necelý rok a pol na to, aby sa USA buď odhlásili, alebo ešte lepšie, aby úplne vystúpili z WHO.

O zmenách a doplneniach IHR sa bude hlasovať tiež v máji 2024. Desaťmesačná lehota na odmietnutie zmien členskými štátmi uplynie v marci 2025 a zmeny nadobudnú platnosť pre každý štát, ktorý ich neodmietol v máji 2025. Pre každého člena, ktorý zmeny a doplnenia odmietne, budú platiť IHR z roku 2005.

Podivné je, že niektoré zmeny a doplnenia IHR už boli prijaté. Ako informoval autor a výskumník James Roguski, boli prijaté počas 75. Svetového zdravotníckeho zhromaždenia 27. mája 2022, aj keď nebolo nič podpísané. Je to ďalšie svedectvo rozbujnenej nezákonnosti a podvratnej taktiky, s ktorou’máme do činenia.

Znepokojujúce je, že mnohí Američania ani nevedia’že USA. vláda chystá vzdať sa našej národnej suverenity a osobnej telesnej autonómie každého’človeka v prospech WHO, pretože mainstreamové médiá o tom’nehovoria.

Prosím vás teda, podeľte sa o tento a všetky ďalšie články, ktoré nájdete na túto tému, so všetkými, ktorých poznáte, a pokračujte vo vzdelávaní. Ide o zďaleka najväčšie hrozby pre slobodu, aké svet kedy videl, a riziká sa týkajú rovnomerne každého, bez ohľadu na to, kde žijete.

Previerky faktov využívajú zmätok

Majte na pamäti, že hoci dodatky k IHR a zmluva riešia rôzne oblasti novej mocenskej štruktúry WHO’budú po nadobudnutí platnosti oboch spoločne masívne posilňovať postavenie WHO. Taktiež si uvedomte, že keďže globálne prevzatie moci sa deje na viacerých frontoch súčasne, je’ľahké zamiešať si detaily a tento zmätok sa môže ľahko stať potravou pre overovateľov faktov. Ako reportoval The Defender:

App nedávno ‘fact-checked’ tvrdila, že pandemická zmluva ohrozuje národnú suverenitu.

App ‘fact-check’ sa o navrhovaných zmenách a doplneniach IHR nezmieňuje. [Autor a výskumník James] Roguski to uviedol ako príklad častej zámeny pandemickej zmluvy a dodatkov k IHR. Povedal, že jazyk narúšajúci národnú suverenitu sa nenachádza v pandemickej zmluve, ale v pozmeňujúcich návrhoch k IHR.

‘Všetci’venujú pozornosť zmluve,’ povedal Roguski. ‘Úplne a totálne krížom-krážom preberajú detaily, ktoré sú v dodatkoch, pripisujú ich zmluve a nechávajú sa ‘preverovať fakty’ až do nebies.

Výzva Kongresu na vystúpenie z WHO

Kým USA. Snemovňa reprezentantov a Senát predložili identické návrhy zákonov, ktoré majú zmariť uchopenie moci WHO’prostredníctvom navrhovanej pandemickej zmluvy, aj tak nás to nemusí ochrániť, pretože zmluva je napísaná špeciálne tak, aby obišla schvaľovací proces v Senáte.

Daleko účinnejšou stratégiou by bolo, keby Kongres pozastavil svoje ročné príspevky WHO a potom by USA z WHO úplne vystúpili. Domnievam sa, že by stálo za to podporiť všetky tieto stratégie. Preto, prosím, kontaktujte svojich zástupcov a vyzvite ich, aby:

Takisto musíme chrániť náš národ pred dodatkami IHR. Na tento účel Svetová rada pre zdravie spustila celosvetovú kampaň #StopTheWHO. Tu’je, ako sa môžete zapojiť:

Preprinted with permission from Mercola.