commonspirit-810x500.jpg

Najväčšia katolícka zdravotnícka sieť vykonáva operácie na zmenu pohlavia, odhalilo bombové odhalenie

52
Kultúra smrti

PARTLOW, Virginia (Lepanto Institute) – Nová správa Lepanto Institute ukazuje, že CommonSpirit Health, najväčšia katolícka zdravotnícka sieť v Spojených štátoch, vykonáva operácie na zmenu pohlavia a iné morálne ohavnosti. Správa 64-stranová bombastická správa odhaľuje, že spoločnosť CommonSpirit Health, ktorá odvodzuje svoju katolícku identitu priamo od subjektu zriadeného Vatikánom, sa verejne priznala k nasledujúcim skutočnostiam:

“Je nad mieru zvrhlé, že CommonSpirit Health masakruje telá a genitálie hlboko zmätených a zraniteľných ľudí vykonávaním operácií na zmenu pohlavia,” povedal Michael Hichborn, prezident Lepanto Institute. “Ale čo“je skutočne satanské, je to, že tento útok na Boží obraz a podobu sa uskutočňuje v mene Katolíckej cirkvi!’

Zo správy vyplýva, že prostredníctvom zakladajúcich dokumentov a zverejnených daňových formulárov IRS je CommonSpirit Health dcérskou spoločnosťou Katolíckej federácie zdravotnej starostlivosti (CHCF), ktorá “Na základe dekrétu o kánonickom ustanovení Kongregáciou pre inštitúty zasväteného života a spoločnosti apoštolského života je CHCF právnickou osobou pápežského práva, podliehajúcou priamemu dohľadu a jurisdikcii Apoštolskej stolice vo Vatikáne.”

Pri vykonávaní operácií na zmenu pohlavia a súvisiacich služieb poskytuje CommonSpirit Health zamestnancom aj balíky zdravotných výhod, ktoré pokrývajú náklady na tieto operácie, hormonálne terapie a dokonca aj blokátory puberty pre deti. V správe sa uvádzajú aj finančné príspevky spoločnosti CommonSpirit’jej členovi so svätokrádežným názvom Saint Francis Memorial Hospital Gender Institute, ktorý pomohol pri nákupe druhého robotického chirurgického nástroja na vykonávanie operácií zmeny pohlavia.

“To, čo robí CommonSpirit v mene Katolíckej cirkvi, je poburujúce!” zvolal Hichborn. “Boh zničil Sodomu a Gomoru pre ich ohavné činy. Čo sa stane s našou Cirkvou a s naším národom, kým sa táto nevýslovná hrôza uskutočňuje v mene Cirkvi?"”

Lepantský inštitút vyzýva biskupov, aby podali návrh na zbavenie spoločnosti CommonSpirit jej katolíckej identity a aby viedli verejné akty nápravy za to, čo robí.

Nasledujúce zhrnutie pochádza z novej správy, ktorú si môžete pozrieť v plnom znení zde.

Executive Summary

Najväčší katolícky zdravotnícky systém v Spojených štátoch, CommonSpirit Health, koná priamo proti katolíckej morálnej náuke v priamom rozpore so svojou katolíckou identitou. Táto správa dokáže, že CommonSpirit Health vykonáva operácie transrodových osôb, poskytuje hormonálne transrodové terapie, poskytuje deťom lieky blokujúce pubertu pod záštitou takzvanej “starostlivosti potvrdzujúcej pohlavie,” finančne dotuje to isté prostredníctvom balíkov zamestnaneckých výhod, finančne dotuje zdravotnícke zariadenia vykonávajúce tieto zákroky a terapie, poskytuje pacientom všetky formy modernej antikoncepcie (vrátane abortív), a dokonca vykonáva plánované potraty a chirurgické sterilizácie.

Spoločnosť CommonSpirit Health, ktorá vznikla v roku 2019, odvodzuje svoju katolícku identitu od sponzorstva Katolíckej federácie zdravotnej starostlivosti, “verejnej právnickej osoby”, ktorej autoritu udeľuje vatikánska’Kongregácia pre inštitúty zasväteného života a spoločnosti apoštolského života. To znamená, že priamy dohľad a jurisdikcia nad CommonSpirit Health patrí výlučne Apoštolskej stolici vo Vatikáne.

Táto správa v piatich kapitolách poskytne nespochybniteľné dôkazy o hrubom ignorovaní katolíckej morálnej náuky zo strany CommonSpirit Health. V prvej kapitole poskytujeme analýzu pozadia spoločnosti CommonSpirit’s. V tejto časti ilustrujeme proces, ktorým spoločnosť CommonSpirit Health odvodzuje svoju katolícku identitu a ako si naďalej udržiava svoju katolícku identitu v očiach verejnosti. Táto kapitola tiež vysvetľuje rôzne fúzie od roku 2019, ktoré spôsobili, že CommonSpirit Health sa stala nielen najväčším katolíckym zdravotníckym systémom v Spojených štátoch, ale aj druhým najväčším neziskovým nemocničným reťazcom v krajine.

V druhej kapitole táto správa poskytuje odkazy a obrázky veľmi verejnej podpory a propagácie homosexuálnych a transrodových ideológií CommonSpirit Health’s. Prostredníctvom vlastných deklarovaných štandardov, videoprezentácií, podcastov, prezentácií na sympóziách a iných zdrojov CommonSpirit’sa v tejto kapitole jasne ukazuje celopodniková náklonnosť k perverzite, ktorá je v priamom rozpore s jej katolíckou identitou.

V tretej kapitole táto správa nade všetku pochybnosť dokazuje, že spoločnosť CommonSpirit ako “líder” a “top performer” v Indexe rovnosti v zdravotníctve HRC a prostredníctvom zverejnených balíčkov zamestnaneckých výhod CommonSpirit poskytuje zamestnancom zdravotné výhody, ktoré pokrývajú operácie na zmenu pohlavia, hormonálne terapie transrodových osôb a blokátory puberty detí. V tej istej časti správa poskytuje dôkaz, že tie isté zdravotné výhody pokrývajú aj všetky antikoncepčné metódy, plánovanú chirurgickú sterilizáciu a interrupcie, ktoré sa považujú za “lekársky nevyhnutné”, pretože je “ohrozený život matky.”

V štvrtej kapitole správy sa našli dôkazy o tom, že zariadenia CommonSpirit Health vykonávajú operácie na zmenu pohlavia, kozmetické operácie na zmenu vonkajšieho vzhľadu transrodových osôb a najrôznejšie iné transrodové “služby.”

V piatej kapitole táto správa dokazuje, že viaceré pracoviská CommonSpirit, vrátane vlastných katolíckych nemocníc, poskytujú všetky formy antikoncepcie vrátane potratov. Tá istá kapitola je dôkazom toho, že jedno zo zariadení CommonSpirit’otvorene vykonáva chirurgické sterilizácie a plánované potraty.

Vzhľadom na všetko, čo táto správa obsahuje, je jasné, že CommonSpirit Health NIE JE katolícka inštitúcia a musí byť okamžite zbavená svojej katolíckej identity.

Nemocnice a zdravotnícke centrá uvedené v nasledujúcej tabuľke boli v tejto správe identifikované pre jeden alebo viacero z nasledujúcich trestných činov: vykonávanie operácií na zmenu pohlavia; poskytovanie zdravotnej starostlivosti pre transrodové osoby “služby“(či už formou odporúčaní na hormonálnu liečbu alebo poskytovania hormonálnej liečby a blokátorov puberty); poskytovanie zdravotných výhod zamestnancom, ktoré pokrývajú operácie a/alebo “služby” vykonávanie interrupcií; výdaj antikoncepcie; vykonávanie chirurgických sterilizácií.

<

Pretlačené so súhlasom Lepantského inštitútu