Biden-White-House-Pride-Flag-June-10-2023-810x500.png

Prebuďte sa! Vlajka "hrdosti" Bieleho domu signalizuje ideologické prevzatie USA okupačnou silou

24
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — Bidenova administratíva’strašné vyvesenie vlajky Spojených štátov amerických podriadená dúhovej vlajke na White House “Pride Celebration” je ďalším nespochybniteľným dôkazom toho, že nie tak celkom skryté nepriateľské ideologické prevzatie vlády USA.USA — a veľkej časti americkej kultúry — došlo.

Mnohí rýchlo poukázali na to, že bezostyšná výstava na južnom portiku Bieleho domu v sobotu porušuje Kódex vlajky USA, podľa ktorého musí byť americká vlajka v centre každej výstavy s viacerými vlajkami. Bidenova administratíva sa však rozhodla ignorovať dlhoročný protokol a namiesto toho sa rozhodla vyslať mrazivé posolstvo.

“Aby presadil revolučnú transgender agendu zameranú na deti, Biden porušuje základný princíp Kódexu vlajky USA a znevažuje každého člena americkej služby pochovaného pod jej farbami,” prezident organizácie Judicial Watch Tom Fitton vyhlásil na Twitteri.

Znepokojujúci odkaz doručený všetkým Američanom

Nepodceňujte, čo to znamená. Posolstvo, ktoré sa skrýva za týmto nehanebným prejavom, je oveľa znepokojujúcejšie ako jeden prípad ignorovania kódexu vlajky.

Budúce neomarxistické sily ovládajúce Biely dom už dlho hlásajú posolstvo o svojej moci vytesniť kresťanstvo a americký patriotizmus z našej kultúry. Chceli by zájsť ešte ďalej a keby sa im to podarilo, vyextrahovali by a vykorenili by oboje z našej DNA. Je to posolstvo, ktorého cieľom je demoralizovať tých, ktorí nemôžu s čistým svedomím podporiť predstavy o manželstvách osôb rovnakého pohlavia, transgenderizme alebo propagande študentov na štátnych školách.

V roku 2022 tieto sily rozžiarili južný portikus Bieleho domu krikľavými farbami dúhovej vlajky po tom, čo Joe Biden podpísal takzvaný ‘Zákon o úcte k manželstvu’, ktorý má prakticky znemožniť obnovenie nemennej definície manželstva ako zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou v rámci nášho právneho systému.

Sedem rokov predtým Obamova administratíva rozžiarila severné priečelie Bieleho domu po odvážnom rozhodnutí Najvyššieho súdu USA’obergefellovi, ktorým sa manželstvo osôb rovnakého pohlavia stalo zákonom krajiny.

Toto všetko je o zmene režimu, o tom, koho vlajke sme teraz nútení vzdávať hold.

Národ bol ovládnutý, ak nie dobytý politickou mašinériou LGBTQIA+, ktorá má korene v prebudenom neomarxizme.

Neboli vypálené žiadne zbrane, zhodené žiadne bomby a rozpútaná žiadna biologická vojna, napriek tomu sa mnohé sektory národa podriadili politickému aparátu LGBTQIA+ takmer bez námietok. Rýchlosť kapitulácie bola ohromujúca.

Vojenský prevrat

Kto ovláda našu armádu? Prezident, vrchný veliteľ? Zbor náčelníkov štábov?

Nie. LGBTQIA+ sily vtrhli a prevzali kontrolu od politických a vojenských predstaviteľov. Prinútili’tých, ktorí prisahali chrániť a brániť ústavu Spojených štátov, aby namiesto toho slúžili diktátu cudzej ideologickej sily. Konzervatívnych vlastencov vyháňajú z našej armády, zatiaľ čo rodovo zmätených nabádajú, aby narukovali.

Prevrat sa uskutočnil prakticky cez noc, bez výstrelov z pušiek, bez zhodenia bômb, bez rozpútania biologickej vojny, a to dokonca aj v tých naj konzervatívnejších politických a vojenských kruhoch.

Každá zložka americkej armády je v súčasnosti v stave, keď sa v nej nachádza viac ako polovica ľudí. armády teraz vzdáva poctu dúhovej vlajke, možno aj s vylúčením červenej, bielej a modrej.

Prepočítané

Okolo námestia v Rockefellerovom centre je 193 stožiarov, na každom z nich vlaje vlajka PRIDE. Ako to video tweet svedčí o tom, že červenú, bielu a modrú vlajku Spojených štátov amerických prevyšuje krikľavá dúhová vlajka 193:1.

Takmer 200-1. Zahraničný návštevník newyorskej’pamiatky by nepochybne skonštatoval:  Woke LGBTQIA+ marxizmus dobyl túto krajinu.

Takmer všetky ikonické pamiatky a symboly Ameriky boli kooptované dúhou. Prakticky každá významná športová liga a tím podľahli, rovnako ako kedysi dávno detské zábavné impérium Disney. Dokonca aj ctihodná spoločnosť Cracker Barrel rozmiestnila pred svojimi ľudovými podnikmi na amerických cestách dúhové hojdacie kreslá.

Vlajky a zástavy sú dôležitými symbolmi, ktoré si nárokujú a určujú územie alebo vyjadrujú dôležité posolstvo.

Keď sa objavitelia vydali na plavbu do nových svetov, do piesočnatej pôdy, kde pristáli ich lode, zapichli vlajku svojho národa, čím si nárokovali novoobjavenú zem pre svojho kráľa a kráľovnú.

Keď Neil Armstrong a Buzz Aldrin v júli 1969 vstúpili na Mesiac, jednou z prvých vecí, ktorú urobili, bolo, že do neúrodnej mesačnej krajiny zasadili hviezdy a pruhy, čím celému ľudstvu na Zemi oznámili, že na Mesiac ako prvé vstúpili USA.  Táto vlajka zasadila Sovietom zdrvujúci symbolický, ponižujúci úder: Prehrali vesmírne preteky.

Biely dom na základe toho, čo hovorí, aj toho, čo nehovorí, dal jasne najavo , že ani kresťanstvo, ani vlastenectvo, ani naši hrdinskí veteráni si nezaslúžia rovnakú úctu, česť a dôstojnosť, akú priznáva politickej mašinérii LGBTQIA+.