Shutterstock_1943017972-810x500.jpg

Skutočný dôvod, prečo veľvyslanectvá USA vyvesili vlajku LGBT "hrdosti

44
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) –– Bidenova administratíva sa dostala do správ v súvislosti s vlajkami. Najznámejším prípadom je prenechanie ústredného miesta vlajke USA inej. 

Vlajka “pride”, ktorá sa dlho spájala s propagáciou homosexuality ako životného štýlu, podľa prezidenta Joea Bidena oslavuje aj “transrodovú” komunitu. 

Mnohí považovali jeho prominentnosť za škandalóznu. Napriek tomu je správne umiestniť túto vlajku do centra pozornosti, keďže je to zástava, pod ktorou sa zahraničná politika USA prezentuje svetu. 

Antony Blinken’Saudské poníženie 

Státny tajomník Antony “Al” Blinken sa ocitol v centre ďalšieho nešťastia súvisiaceho s vlajkou. Na oficiálnej fotografii z jeho návštevy, na ktorej sa stretol s korunným princom Mohamedom bin Salmánom, zjavne chýbala vlajka USA. 

Na uvedenej fotografii, z iného uhla pohľadu, bola aj objavila v reportáži agentúry Reutersz návštevy Blinkena’6. júna. 

Reuters sa o tomto očividnom chrapúnstve nezmienil. Vynechala tiež Blinkenovo’obhajovanie programu Dúha pri každej príležitosti. 

Pred rokom sa tak vyjadril –v súvislosti so svojimi kontaktmi so Saudmi. 

Skutočnosť, že USA. minister zahraničných vecí neprestane hovoriť o homosexuálnom sexe a mužoch prezlečených za ženy, je taká, ktorá je bizarná a zjavne kontraproduktívna.

Akkoľvek sa zdá nechutné túto problematiku vôbec spomínať, je nepochybne hlavnou náplňou amerického úsilia v zahraničí. Dúhová vlajka, formulovaná ako “otázka ľudských práv”, funguje ako bojový štandard pre administratívu, ktorá chce démonizovať každého, kto sa stavia proti jej projektu globálnej nadvlády. 

To, že USA stratili hlavného spojenca na Blízkom východe, je zrejmé. Jej pozornosť pohltila snaha zničiť Rusko v zástupnej vojne na Ukrajine. Sankcie, ktoré USA a EÚ uvalili na nenahraditeľnú ruskú ropu a plyn, odovzdali moc do rúk Saudov.  

opakovane odmietli pomôcť Bidenovej administratíve, čím porušili dlhoročný zvyk upravovať dodávky ropy v súlade so záujmami USA. 

Čítajte: Americká moc pod Bidenom je vo voľnom páde, keďže OPEC opäť znižuje ťažbu ropy

Prečo Bidenova administratíva naďalej presadzuje “práva homosexuálov” a “trans” v hlboko konzervatívnom sunnitskom islamskom štáte? Odpoveď spočíva v dlhodobom projekte globálnej nadvlády. 

Antony Blinken’Veľká červená kniha 

V roku 1983 napísal Antony Blinken knihu. Volala sa Ally proti Ally, pojednávala o význame globálnych dodávok energie pri rozdelení aliancie proti Rusku. 

Kniha, ktorá vyšla sedem rokov pred rozpadom Sovietskeho zväzu, pomáha pochopiť, prečo si Spojené štáty vybrali cestu totálnej globálnej nadvlády namiesto mierovej dividendy zo zníženia obrovského vojenského rozpočtu studenej vojny.

Písal som o tom, ako tento “unipolárny moment” –, keď sa USA bola osamotená vo svojom hyperveľmocenskom postavení – bola premárnenou príležitosťou doviesť svet do novej éry mieru a prosperity. 

Čítajte: Z jednej globálnej mocnosti na mnohé: Ako neokonzervatívci riadili USA do úpadku

Miesto toho sme dostali Forever War. 

Al’život má význam 

Blinken’na knihe záleží, pretože zdôraznil, že udržanie protiruského spojenectva je prvoradé. Napísal, že navrhovaný transsibírsky plynovod cez Rusko by mohol toto spojenectvo podkopať tým, že by Európe poskytoval lacnú energiu. Tejto myšlienke zasvätil svoj politický život. 

Toto bol začiatok odporu USA voči dodávkam lacnej ruskej energie do Európy, ktorý vyvrcholil záhadným odpálením samotného potrubia, ktoré tento transsibírsky plyn prinášalo.  

Zničenie plynovodu Nord Stream’urýchlilo európsku energetickú krízu, ktorá industrializuje Nemecko. Kedysi bola Európa’hospodárskou veľmocou, teraz je v recesii, zatiaľ čo Európu zachvátila prudko rastúca inflácia. Tento problém hrozí rozdeliť práve to spojenectvo, na ktorého zachovanie boli tieto opatrenia prijaté: spojenectvo zjednoteného Západu proti Rusku. 

Sabotovali by USA európske ekonomiky zámerne? Áno, ak by to bolo potrebné na udržanie štyridsaťročného plánu na zmenu režimu v Rusku. 

Prečo impérium vyvesilo dúhovú vlajku 

Čo to má spoločné s prominentnosťou “dúhovej” vlajky? Ide o jednoduchý prípad brandingu.  

Aby bolo možné pokračovať vo vojnovej mašinérii potrebnej na globálnu nadvládu, nepriatelia musia byť videní ako iní  v zlom zmysle. Pochod pod dúhovou vlajkou je prezentovaný ako globálna krížová výprava za ľudské práva, čo umožňuje vykresliť konkurenčné štáty ako nepriateľa. 

Projekt podkopania Ruska podporila Projekt Rusko podporovaný Georgom Sorosom od 80. rokov 20. storočia, keď sa v rámci National Endowment for Democracy zintenzívnili snahy o destabilizáciu vtedajšieho sovietskeho štátu. 

ČÍTAJ: George Soros’ ‘Russia Project’ má za cieľ zachytiť národné štáty v sieti globalizmu

Odvtedy kombinácia “mimovládnych organizácií občianskej spoločnosti” a iniciatív Deep State riadených NED spolupracuje na tom, aby sa každý národ, ktorý odmietne odstúpiť suverenitu USA, dostal do područia NED.ako nepriateľa ľudských práv. 

Vysvetlil som, ako antikomunistický NED, založený za Reagana, využívali neokonzervatívci na podporu večnej vojny zde 

Hlavný cieľ  Rusko  si osvojilo konzumný spôsob života na voľnom trhu, určitú formu volebného procesu a zaznamenalo rozsiahly návrat k vyznávaniu pravoslávia. Nebolo už bezbožné, ani komunistické.  

Rusko v žiadnom prípade nie je raj, ale ja sa tu nezaoberám spravodlivosťou ruského konania. Projekt zmeny režimu je dôvodom, prečo Západ zničil sám seba – v štyridsaťročnom pláne zničiť niekde inde, bez konca, len s eskaláciou v dohľade. Je to cena, ktorú sa oplatí zaplatiť?" 

Prijatie liberálneho extrémizmu v otázkach, ako je agenda LGBTQ, umožňuje vojnovým plánovačom Západu prezentovať svoj režim v ostrom kontraste s represiami prítomnými na miestach, ako je Rusko. 

Toto isté “morálne” križiactvo umožňuje aj šialená politika Net Zero, ktorá spolu s masovou imigráciou poháňanou ničením národov podnecuje rozsiahlu nestabilitu na Západe. 

Tieto komplexné otázky kultúrnej vojny presadzujú neokonzervatívci ako Blinken v službách svojho štyridsaťročného projektu totálnej globálnej nadvlády. Neveria v nič iné než vo vlastné ambície. V tomto procese sa práve Západ stal bezbožným, jeho inštitúcie ovládajú užitoční idioti revolúcie zmeny režimu. 

Ak ich nezastavíme, tak v tomto procese zničia všetko, čo nie je nimi samými. 

Ak si chcete prečítať viac o tom, prečo a ako “zmena režimu” ničí Západ, pozrite si moje vlákno na Twitteri tu.