Stomping-pride-flags-810x500.png

Video moslimských detí, ktoré na proteste v Ottawe pošliapali vlajku hrdosti, má takmer 30 miliónov pozretí

118
Neutral

OTTAWA (LifeSiteNews) – Počas prorodinného zhromaždenia v Ottawe, ktoré sa konalo minulý piatok’na protest proti presadzovaniu rodovej ideológie v školách, sa video zaznamenané na podujatí, na ktorom moslimské deti dupú po “vlajke hrdosti” s plnou podporou svojej matky, stalo virálnym s desiatkami miliónov pozretí.  

Na videu je vidieť, ako nie menej ako šesť detí dupe na šnúru malých “vlajok hrdosti.”Jedno z detí’matky ich povzbudzuje a hovorí: “áno, áno, áno dobré, dobré.” 

Matka potom hovorí osobe, ktorá nahráva video: “Nechajte naše deti na pokoji.” 

Virálne video moslimských detí, ktoré šliapu po “vlajke hrdosti,” a ktoré na Twitteri zverejnil nezávislý reportér “The Pleb,” má k dnešnému dňu takmer 30 miliónov videní.  

Piatkový protest sa konal ako “Education over Indoctrination” zhromaždenie v Ottawe a usporiadali ho stredoškolák Josh Alexander a prorodinný aktivista Chris Elston. 

31. mája ottawská rada verejných škôl v e-maile všetkým zamestnancom upozornila na novú politiku, ktorá nadobudne účinnosť v septembri a podľa ktorej sa vo všetkých triedach, dokonca aj v materských školách, musia pri oslovovaní žiakov používať zámená “oni/oni”. 

V e-maile sa tiež uvádza, že LGBT identity budú “zakotvené” v “celkovom vzdelávacom prostredí, od materskej školy až po 12. triedu” a že táto nová politika nie je “otvorená diskusii alebo selektívnej účasti.”  

Počas protestu bolo zatknutých nie menej ako päť ľudí , vrátane na najmä jedenpro-LGBT kontraprotestujúci, ktorý podľa videozáznamu udrel starého muža do tváre.  

Na zhromaždení, ktoré sa miestami dosť vyhrotilo, sa zišli moslimovia aj kresťania, aby protestovali a postavili sa proti LGBT agende, ktorá sa tlačí na deti, najmä v školách. 

Alexander pred protestom povedal protestujúcim, že “pokojné a úctivé sebaovládanie je kľúčové.”  

Vlani mu zakázali navštevovať jeho katolícku školu za to, že povedal, že existujú len dve pohlavia, mužské a ženské. 

Moslimské kanadské deti začali bojovať proti extrémnej rodovej ideológii, o čom svedčí aj nedávny incident v západnej Kanade. 

Predminulý týždeň LifeSiteNews informoval o tom, ako zvukový záznam odhalila kanadskú učiteľku, ktorá pranierovala svojich moslimských študentov, ktorí vynechali “podujatia hrdosti”, pričom v dlhej tiráde naznačila, že ľudia, ktorí nepodporujú “podujatia hrdosti”, nemôžu byť “Kanaďanmi.” 

V marci LifeSiteNews informovali, že katolícka školská rada okresu Renfrew tvrdí, že zakázanie vstupu Alexandrovi do triedy je “otázkou ľudských práv”, pretože pohlavne nevyhranení muži majú “právo” používať dievčenské” toalety. 

LGBT loby tvrdí, že jún je “mesiacom hrdosti.” V mnohých častiach Kanady a Spojených štátov je “mesiac hrdosti” v plnej paráde s plnou podporou mnohých korporácií, vlád a vplyvných ľudí. 

Tlak na normálnosť transrodovej/LGBT agendy bol zaznamenaný v kanadských školách. Došlo však aj k odozve. 

Začiatkom mesiaca tisíce študentov po celej Kanade zostali 1. júna doma na priamy protest proti tomu, aby sa “mesiac hrdosti” propagoval na štátnych školách. 

Prvý ročník “Národného ‘Dňa hrdosti’ (Pride’ Flag Walk-Out Day”) iniciovala pro-life a pro-family organizácia Campaign Life Coalition (CLC). 

Pred dvoma týždňami sa v kanadskej základnej škole nesúcej meno katolíckeho svätca usporiadala niečo, čo niektorí opísali ako “nechutnú” a divokú “oslavu hrdosti” s drag queen, obrovským dúhovým tunelom a “množstvom vlajok hrdosti”. 

V máji školskí správcovia z York Catholic District School Board hlasovali 6-4 proti vyveseniu vlajky “hrdosti” na svojom Katolíckom vzdelávacom centre počas júna. 

Málo kanadských politikov sa vyjadrilo a tí, ktorí sa vyjadrili, už nie sú sediacimi poslancami parlamentu. 

Líder Ľudovej strany Kanady (PPC) Maxime Bernier nedávno vyrukoval s presýtenosťou extrémnou transgender ideológiou, ktorá sa naplno prejavuje počas “mesiaca hrdosti,” najmä pokiaľ ide o zameranie na deti. Podľa neho by mal byť mesiac venovaný aj tomu, aby sa “netlačilo” niekomu”do tváre”jeho “rodové zmätky.” 

Ako sa týka Alexandra, má oficiálne podal sťažnosť na dodržiavanie ľudských práv proti rade svojej katolíckej školy, v ktorej tvrdí, že jeho “vierovyznanie”bolo diskriminované.