tmp_d166261d-b0b7-4d6d-be81-e495fbe3210a-810x500.jpeg

Obvinenie Trumpa: Odvedenie pozornosti od korupcie v Bidenovej rodine, Hunterov laptop?

35
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — Nemyslíte si, že je veľmi zaujímavé, že práve v deň, keď vyšli na svetlo sveta odhalenia o pravde o notebooku Hunter Biden, ktoré odhaľujú Joea Bidena a “rodinu Bidenovcov” ako zločincov, Trump je obvinený a všetka pozornosť médií sa sústredí na Trumpa?

Ale je to pravda. Výbor pre dohľad Kongresu konečne dostal prístup k dokumentom FBI v zabezpečenej miestnosti a šéf výboru a niekoľko jeho členov vyšlo najavo, že dôkazy o obrovskej korupcii Joea Bidena zatajili FBI, CIA, väčšina zložiek vlády a všetky mainstreamové médiá. Dokumenty dokazujú, že Bidenova rodina je vinná z prijímania miliónových úplatkov, z Ameriky robí bábku pre Číňanov a z mnohých ďalších vecí. Nezabudnite si pozrieť celý príbeh na LifeSiteNews.com.

Čítajte: DeSantis reaguje na Trumpovu obžalobu zo strany Biden DOJ: ‘Weaponization’ of gov’t represents ‘mortal threat’

Chceli sme vás osobitne informovať o tom, čo sa deje, pretože v Spojených štátoch je’absolútny chaos tak okolo Trumpovej obžaloby, ako aj okolo odhalení – alebo potvrdení, dalo by sa povedať – na notebooku Hunter Biden a potvrdenia, teda skutočnej zločineckej rodiny Bidenovcov. A my’sa tomu všetkému budeme podrobne venovať s Jackom Maxeyom, ktorý sa tomu venuje už dva roky a vyniesol to do popredia (ale nikto ho nechcel počúvať), ako aj s Liz Yoreovou.

A teraz, keď sa to všetko’napĺňa, prebieha zároveň’obrovské rozptýlenie v súvislosti s obžalobou Trumpa. Toto všetko’rozbalíme v dnešnej’epizóde relácie The John-Henry Westen Show.

The John-Henry Westen Show je k dispozícii vo forme videa na stránke relácie’s YouTube kanál a vpravo tu na mojom blogu LifeSite.

K dispozícii je aj v audio formáte na platformách, ako sú SpotifySoundcloud, a Acast. Čakáme na schválenie aj pre iTunes a Google Play. Ak sa chcete prihlásiť na odber audio verzie na rôznych kanáloch, navštívte Stránku vysielania tu.

Vytvorili sme’pre túto reláciu špeciálny e-mailový zoznam, aby sme vás mohli každý týždeň upozorniť na zverejnenie novej epizódy. Prosím, prihláste sa teraz kliknutím sem. Môžete sa tiež prihlásiť na Kanál YouTube a YouTube vás’upozorní na nový obsah.

Môžete mi posielať spätnú väzbu alebo nápady na témy relácií prostredníctvom e-mailu [email protected].