BidensBurisma-810x500.jpg

SLEDUJTE: Jack Maxey vysvetľuje nové výbušné detaily o Bidenovej korupcii v The John-Henry Westen Show

22
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) – “absolútny chaos”, ktorý rozpútali USA. Ministerstvo spravodlivosti’obvinením bývalého prezidenta Donalda Trumpa odvádza pozornosť verejnosti od oveľa reálnejších znakov korupcie zo strany súčasného nájomníka Bieleho domu, prezidenta Joea Bidena, a jeho rodiny, tvrdia pozorovatelia, ktorí tento týždeň hovorili pre The John-Henry Westen Show.

V pondelok sa spoluzakladateľ a šéfredaktor LifeSiteNews John-Henry Westen rozprával s bývalým spolumoderátorom relácie Stevea Bannona’War Room Jackom Maxeyom a právnou expertkou Liz Yoreovou, aby s nimi prediskutoval najnovší vývoj prípadu.

Yore na úvod poznamenala, že informácia o obvinení Trumpa’z nesprávneho uchovávania a nesprávneho zaobchádzania s utajovanými dokumentmi sa zhodovala s tým, že Výbor pre dohľad Snemovne reprezentantov amerického Kongresu preskúmal formulár FBI FD-1023 údajne, že Biden prijal úplatok vo výške 5 miliónov dolárov od výkonného riaditeľa ukrajinskej plynárenskej spoločnosti Burisma Holdings, v ktorej predstavenstve sedel jeho syn Hunter, ako aj správy o podozrivých aktivitách (SAR) pre USA.Ministerstva financií USA o “peniazoch vysokopostavených ľudí v Spojených štátoch” odchádzajúcich do zahraničia.

“V dokumente sa hovorí o desiatkach a desiatkach schránkových firiem, kde sa peniaze, úplatky poskytnuté Bidenovej rodine, až do výšky 10 miliónov dolárov z Ukrajiny delili medzi Huntera a jeho otca,” povedal Yore. “Skorumpovaný kráľ spolu so svojou rodinnou dynastiou a intrigánmi, čo by som nazval elitnými dvoranmi, ktorí chránili, klamali a kryli kráľove zločiny“. A to sa deje už celé desaťročia. A podobne ako pri škandále so zneužívaním katolíckej cirkvi, ktorý je jadrom zrady, nám zostáva táto vtieravá otázka, ktorá je zradou. Čo je horšie, masívne krytie zo strany politickej hierarchie alebo samotné ohavné a zradné zločiny? Viete, táto téma je stará ako ľudstvo. Skorumpovaný a nešťastný dedič, ľahkomyseľný a problémový Hunter Biden, ktorého zhýralosť a jeho chamtivosť skutočne odhaľuje a napokon zvrhne dedičstvo jeho otca”

Maxey, ktorý pomohol ako prvý vyniesť na svetlo sveta obsah laptop, ktorý Hunter opustil v opravovni počítačov v Delaware pred voľbami v roku 2020, podrobne rozobral SARS ministerstva financií, ktorých bolo podľa neho viac ako 150 týkajúcich sa Huntera. “Keby ste boli normálny americký podnikateľ a mali by ste len možno tri takéto, tak by vám zaklopali na dvere,” vysvetlil. “Sú veľmi vážne. Toto je samotná banka, ktorá definuje to, čo považuje za trestnú činnosť.”

“Teraz si musíte uvedomiť, že Hunter mal súkromný klientsky účet v banke vo Fayetteville v Arkansase,” povedal a uviedol, že to bolo “preto, lebo Arkansas je centrom prania špinavých peňazí, bol ním od čias, keď ho viedol [bývalý prezident] Bill Clinton ako guvernér.”

“Ale jadrom notebooku Huntera Bidena je korupcia nielen prezidenta a jeho zhýralej rodiny, ale aj korupcia desiatok a desiatok a desiatok úradníkov v rámci nášho národného bezpečnostného aparátu, ktorí o celom tomto správaní vedeli a neurobili nič, aby ho zastavili,” pokračoval, napríklad vysoký dôstojník CIA pre prípady Joseph Cofer Black (jeden z 51 spravodajských úradníkov, ktorí falošne vyhlásil, že laptop je “ruská dezinformácia”), ktorý tiež vstúpil do predstavenstva Burismy’.

“Teraz už vieme, že’vidia čoraz viac potvrdení”o obsahu notebooku’- ozval sa Yore. “Zaujímavé je, že kongresmanka Nancy Maceová, ktorá si pozrela správy o podozrivých aktivitách na ministerstve financií,” sa dozvedela, že “najväčší súbor bol označený ako obchodovanie s ľuďmi,” čo vyvoláva ešte znepokojivejšie dôsledky.

“Existuje tucet takýchto rozhovorov, v ktorých Hunter’komunikuje s obchodovanými ženami,” odpovedal Maxey. “A nie sú to len obchodované ženy. Sú to aj obchodníci s kokaínom a drogami. Chcem povedať, že len v textových správach sú v jednej situácii dve desiatky telefónnych čísel drogových dílerov na východnom a západnom pobreží. Hunter naraz kupuje 15 gramov cracku, ktorý predáva ďalej. Chváli sa, že počas jedného víkendu v hoteli v Connecticute vyrobil 30 gramov cracku. V jednom momente prichádza polícia, ale niekto ich máva preč. To’mi prišlo veľmi zaujímavé a núti ma to premýšľať, či federáli Huntera nesledovali a nechránili ho v jeho zhýralosti.”

John-Henry Westen požiadal svojich hostí, aby diskutovali o informáciách, ktoré vytvárajú “priame spojenie s Joeom, pretože veľa týchto rečí sa točí okolo Huntera a myslím si, že Hunterove’fotografie vylepené všade naokolo poskytujú dôkazy o jeho zhýralosti,” pričom prezident celý čas tvrdí, že o zločinoch svojho syna’nevedel.

“Už v roku 2011 ste mali odborových funkcionárov, ktorí si s Hunterom dopisovali a nazývali Joea veľkým chlapcom,” odpovedal Maxey. “A stačí si to spočítať. Ten chlap zarábal 180 000 dolárov ročne, a pritom má’päť domov. Všetci v rodine lietajú prvou triedou. Všetci majú úplne nové autá za 100 000 dolárov. Buď je to’najväčší investičný génius v dejinách planéty Zem, alebo ste’jednoducho skorumpovaní.”

Maxey uviedol aj ďalšie príklady, napríklad Kathy Chung, ktorú Hunter zrejme najala, aby pracovala ako asistentka jeho otca’v čase, keď bol viceprezidentom za bývalého prezidenta Baracka Obamu; Hunter mal bývalému riaditeľovi FBI Louisovi Freehovi “bez okolkov povedať, že jediný spôsob, ako…ako sa dostať k môjmu otcovi, je cez Kathy Chungovú”; a “Bidenova rodina priamo profitovala z vytvorenia Meta Biota, sprivatizovanej spoločnosti, ktorá sa potom stala hlavným dodávateľom” pre laboratóriá na Ukrajine “vytvorené partnerstvom medzi ministerstvom obrany a teoreticky pod krytím ministerstva poľnohospodárstva.”

Maxey tiež podrobne opísal Bidenove’slávne chválenie saako viceprezidenta, že umožnil prepustenie ukrajinského generálneho prokurátora Viktora Šokina, ktorý vyšetroval Barmu (ktorú Biden’obhajcovia tvrdili, že išlo o to, že Šokin nestíhal dostatočne korupciu) tým, že pohrozil zadržaním miliardovej pôžičky od USA.USA pre Ukrajinu.

“Tá miliarda dolárov bola teoreticky čiastočne určená na stíhanie [Mykolu] Zločevského, oligarchu, ktorý riadi Burismu, ktorý práve, viete, o niekoľko mesiacov neskôr mal Huntera…teraz na výplatnej listine,” povedal. “Takže, viete. Máte tu generálneho prokurátora, ktorý stíha predsedu spoločnosti z rebríčka Fortune 500. Viceprezident odvoláva generálneho prokurátora. Nastúpi nový generálny prokurátor, trestné stíhanie sa zastaví a syn viceprezidenta’dostane prácu za 80 000 dolárov mesačne v tej istej spoločnosti Fortune 500.”

“Ak budete pokračovať v počúvaní tohto videa” za segmentom s chválospevom, ktorý vzbudil najväčšiu pozornosť, dodal, “že’je to tiež to isté miesto, kde sa Joe chváli, že je jediným západným lídrom, ktorý strávil viac súkromného času s predsedom Si [Ťin-pchingom, vládcom Číny] ako ktorýkoľvek iný západný líder. ‘Mali sme’spolu 25 hodín súkromných večerí, len jeden na jedného ja, on a prekladateľ.’ A môžem zaručiť Američanom, že to nebol’prekladateľ z ministerstva zahraničných vecí, ak tam bol len jeden. A napriek tomu o týchto stretnutiach nič nevieme."

Maxey vyzval členov a kandidátov do Kongresu, aby sa zasadili za zrušenie rozpočtov agentúr, ktoré sa podieľali na krytí týchto škandálov, a vyjadril nádej, že zákonodarcovia, ktorí si prezreli najnovšie dokumenty, “si pustia ústa na špacír” o ich dôsledkoch a naberú odvahu postaviť sa za pravdu.

“Očakávame, že muži a ženy, ktorých posielame na vedúce pozície, budú nebojácni,” povedal. “Chcem, aby títo ľudia boli jednoducho naplnení odvahou. Ak majú ísť večer spať a čítať si hrdinské činy svojich predkov, tak to urobte. Ale odvaha je všetko, čo je tu potrebné pre čestných z nás, ktorí, ako nám hovorí dobrý arcibiskup [Carlo] Viganò deti svetla ďaleko prevyšujú deti tmy. Musíme povstať, aby bolo vidieť naše svetlo a aby bolo počuť náš hlas. Pretože ak to neurobíme, všetko je stratené. Veľmi mi to pripomína, že som v minulom storočí videl, ako sa veľké krajiny zrútili kvôli nedostatku charakteru na základnej úrovni. Určite ste to videli v prípade Nemcov. Videli ste to v istom ohľade aj v prípade dnešnej západnej Európy a určite to vidíme aj v našej krajine.