Untitled-10-810x500.png

Nový film "Plandemic 3" odhaľuje program kontroly populácie, ktorý stojí za tyraniou COVID

70
Kultúra smrti

HISTÓRIA NA ÚROVNI

(Mercola) — Dokumentárny film Mikki Willis’, “Plandemic Part 1” bol vydaný 4. mája 2020 a odvtedy bol videný viac ako 1 miliardu krát, čo je určite rekord pre akýkoľvek dokument. A to aj napriek tomu, že bol prísne cenzurovaný. “Plandemic Part 2: Indoctornation” bol videný viac ako 200 miliónov krát.

Jeden z kľúčov k pozoruhodným úspechom videí’ bolo Willisovo’ rozhodnutie umožniť (a povzbudiť) ľuďom, aby si stiahli súbory s filmom a nahrali ich kamkoľvek bez obmedzení.

PREČÍTAJTE SI: Katolík, otec 5 detí, prišiel o dve tretiny poľnohospodárskeho podniku po tom, čo na Instagrame kritizoval ‘mesiac hrdosti’

Toto mu prakticky zaručilo, že’na filmoch nezarobí, ale on ich považoval za dar ľudstvu. Uvádzať pravdu bolo dôležitejšie ako zarobiť peniaze. Okrem toho, umiestnenie filmov na ktorejkoľvek platforme by umožnilo opozícii jednoducho vyradiť túto jednu stránku z prevádzky, čím by sa zabezpečilo, že by filmy nikto’nevidel.

‘Plandemic 3’ odhalí mocenských hráčov a ich zámery

“Plandemic: Indoctornation” predstavuje brilantného doktora Davida Martina, ktorý už desaťročia dokumentuje a sleduje zločin bielych golierov a vynašiel technológie, ktoré pomáhajú sledovať tok finančných prostriedkov. Willis vysvetľuje:

V ‘Plandemic 2’ sme sa rozhodli skutočne sledovať papierovú stopu. A som’veľmi rád, že sme sa tak rozhodli, pretože to bolo nepriestrelné. Každé jedno tvrdenie, ktoré David Martin vo filme uviedol, sa v tejto chvíli stopercentne potvrdilo.

On’je ten, kto vlastne pomohol vzdelávať [senátorov] Randa Paula a Rona Johnsona, keď začali stíhať [doktora Anthonyho] Fauciho, aby sa konečne zodpovedal za svoje desaťročia trvajúce zločiny.

[Martin] mal k dispozícii papierovú stopu o tom, koľko peňazí bolo vynaložených, ktoré boli presunuté prostredníctvom spoločnosti EcoHealth Alliance a kde skončili v laboratóriu vo Wuhane.

Ale ako je dôležité vedieť, odkiaľ vírus pochádza, v ďalšom [filme] to ide oveľa ďalej. Hneď teraz oznámim, že pripravujeme film ‘Plandemic 3.’ A ten’pôjde ešte ďalej a bude sa zaoberať tým, kto’stojí za týmto [vírusom] a prečo. Ide naozaj o peniaze? Odpoveď je väčšinou nie. Ľudia na vrchole pyramídy si jednoducho môžu tlačiť svoje vlastné peniaze.

V skutočnosti ide v konečnom dôsledku o vytvorenie stavu závislosti, prostredníctvom ktorého potom môžete ovládať ľudskú populáciu. Pôjdeme hlbšie a skutočne ukážeme stopu toho, ako to funguje, históriu a ako nás to priviedlo až do tohto momentu.

Psychologická diverzia doslova vymyla mozgy veľkej časti našej populácie, aby nevedomky, nevedomky bojovala za tieto veľmi zlé sily.

Po uvedení filmu “Plandemic 1,” ponúkol Willis 10 000 dolárov každému, kto by dokázal vyvrátiť akékoľvek tvrdenie uvedené vo filme.

Čítajte: Trump sľubuje vyšetrovanie Big Pharma, niekoľko dní po obnovení podpory pre COVID injekcie

“Ľudia sa snažili,” hovorí, ale oni by nám dali tieto falošné správy overovateľov faktov a my by sme ich vyvrátili. A tak asi po šiestich mesiacoch, keď som im ponúkol túto výzvu, jednoducho odišli. Naozaj som chcel ľuďom ukázať, že za dymovou clonou propagandy, ktorá sa používa na to, aby ľudia ignorovali dôležité informácie, sa skrýva úplne iný svet.”

“Takže s ‘Plandemic 3,’ideme ďalej. Opäť budeme v reálnom čase hovoriť: ‘Tu’je to, čo sme povedali my, tu’je to, čo o nás povedali oni, a teraz tu’je to, čo nakoniec povedali oni o rok neskôr.’”

Nie je to nekompetentnosť. Je to’plán

Kým mnohí obviňujú z nastupujúcej tyranie nekompetentnosť, dôkazy naznačujú, že to’vôbec nie je nekompetentnosť. Bolo to takto naplánované. Willis hovorí:

Vždy chcem veriť ľuďom to najlepšie. Preto mi dlho trvalo, kým som bol ochotný povedať niečo nahlas o Billovi Gatesovi alebo Anthonym Faucim, pretože som si myslel:

‘Ak sa mýlim a títo muži sa naozaj snažia pomôcť svetu, potom aj keď to robia’hrozným spôsobom, nemyslím si, že mám [právo] niekoho takto skutočne ohovárať. Ak’sa naozaj snažia čo najviac, dúfam, že ich niekto poučí, aby mohli robiť svoju prácu lepšie.’

Ale keď som sa do toho ponoril s naozaj neuveriteľným tímom výskumníkov a začal som spoznávať históriu Billa Gatesa a Anthonyho Fauciho a mnohých ďalších… uvedomil som si, že v tomto bode musí byť skutočné poznanie toho, čo’robia, a plán, ktorý stojí za tým, čo’robia.

Akonáhle som sa tam začal pozerať, vtedy som videl, že každý dôkaz ukazuje jedným smerom, a to, že sú si plne vedomí toho, čo robia. A to je na tom to smutné…

Plánom COVID’bolo zničiť všetky obchody typu "mama and pop", všetky osobné podniky, aby sme’boli všetci závislí od týchto nadnárodných korporácií, ktoré sú pod kontrolou tých istých ľudí, ktorí za tým všetkým stoja.

Títo ľudia sa potom môžu postarať o to, aby všetky naše zásoby, všetko, čo potrebujeme na svoj život, kontrolovali ľudia, ktorí sú nimi ovládaní, aby potom mohli kontrolovať naše životy. O tom’táto hra naozaj je.

Čítajte: Novak Djokovic vyhral rekordný 23. grandslam po rokoch opovrhovania médiami kvôli odmietnutiu COVID-u

Willis však verí, že prebieha veľké prebúdzanie a že minimálne polovica populácie, alebo možno viac, sa začína prebúdzať a uvedomuje si, že my’sme manipulovaní silami, ktoré nemajú na srdci náš najlepší záujem. Pokiaľ ide o to, ako sa táto dráma odohrá, Willis poukazuje na históriu ľudskej mytológie.

Sme’v mytologickom boji

Prakticky vo všetkých mýtoch je’neochotný hrdina, ktorý sa tvárou v tvár výzve na život a na smrť vydáva hľadať spasiteľa, aby si nakoniec uvedomil, že on je ten pravý; že sila, ktorá má prekonať výzvu, je v ňom samom a že sa musí vzchopiť a čeliť výzve sám.

“Práve teraz sme v tomto bode,” hovorí Willis. “Moja predpoveď je, že sme ešte nedosiahli to ohnivé crescendo, ktoré do určitej miery obsahujú všetky filmy v treťom dejstve. Takže moja predpoveď je, že sa to skôr zhorší, než sa to zlepší.”

Budeme mať postupnosť útokov – od kybernetických útokov, cez útoky na potravinový reťazec, až po útoky na našu energetickú [sieť] a možno aj nejakú formu vojny, do ktorej’budeme zapojení. Ale koniec tohto príbehu je taký, že vyhráme. O tom nepochybujem.

A každý, koho poznám a kto to naozaj hlboko študuje, má rovnaký záver. V konečnom dôsledku je to ľudský príbeh. My sme Dávid proti Goliášovi. Goliáš je neuveriteľne silný, ale bude porazený. Vyžaduje si to však, aby sme urobili jednu vec, ktorej sa teraz všetci bojíme, a to je postaviť sa a prehovoriť…

Musíme byť ochotní byť nepohodlní, musíme byť ochotní nechať odísť našich priateľov. Ak stratíme priateľov kvôli tomu, že jednoducho povieme svoju pravdu, či už je’stopercentne presná alebo nie, potom’to v prvom rade nie sú naši priatelia. Takže sa cez to musíme preniesť, povstať, hovoriť nahlas a vyrovnať sa s útokmi, ktoré prídu.

Ako obnovíme spoločnosť?

“Plandemic 3” sa bude zaoberať aj nápadmi, ako obnoviť spoločnosť. Na tom začali spolupracovať Martin a Willis. Willis poznamenal:

Pre mňa je to’najdôležitejšia vec, do ktorej sa teraz môžeme pustiť. Vytvárame’nové učebné osnovy pre školy, kde sa chceme uistiť, že rodičia rozumejú tomu, čo’sa vnáša do učebných osnov škôl na celom svete.

Oni’teraz útočia na našich najmladších. Desaťročia išli po ľuďoch na vysokoškolskej úrovni, ale teraz idú po deťoch od prvého do dvanásteho ročníka.

A keď sa dostanete do hláv malých ľudí a presvedčíte ich, že celá Amerika je rasistická, že bieli ľudia sú zlí, že všetci sú utláčaní len na základe farby pleti, že polícia je zlá…, v konečnom dôsledku to zanechá ľudí na tomto mieste, kde sa dajú ľahko ovládať a podriadiť tomu, čo sa nakoniec bude veľmi podobať komunizmu.

Ak pochopíte históriu spôsobu, akým boli iné národy prekonané a infiltrované komunistickými ideológiami, a potom sa pozriete na to, čo’sa deje tu v Amerike, uvedomíte si, že to je vlastne to, čo’sa tu deje…

Je takmer dobré, že’budeme prechádzať ďalším utrpením…, pretože ľudia to, bohužiaľ, potrebujú vidieť. Nemôžete im len tak povedať: ‘Bolo by to zlé, odvráťme sa od toho.’ Musia to skutočne zažiť.

Tak ako si práve teraz ľudia mysleli, že Biden príde a zachráni situáciu, a teraz si hovoria: ‘Čo sa to tu deje? Hranice sú horšie, s deťmi sa zaobchádza horšie, dochádza k obchodovaniu s mladými ľuďmi, ekonomika’sa rúca. Sme na pokraji nových vojen.

Potrebovali to vidieť, aby skutočne pochopili, že Trump bol použitý ako veľký strašiak, aby odvrátili pohľad od toho, čo robia’oni. To je’hra politiky. ‘Pozrite sa sem, pozrite sa, aký je ten chlap zlý. Nechajme ho celý deň v tlači. Pozrite sa, čo práve teraz povedal.’ Všetky tieto triviálne veci.

A potom tu v skutočnosti prestavujeme vaše životy, zbavujeme vás občianskych slobôd, meníme štruktúry vašich učebných osnov v školách a nikto to nevidí, kým nie je’príliš neskoro…

Takže podľa mňa jednou z prvých vecí, ktoré musíme urobiť, je uvedomiť si, čo sa skutočne deje. Vysloviť slovo ‘komunizmus’ Pochopiť, že v skutočnosti máme globalistov, ktorí veľmi usilovne pracujú na vytvorení jednej svetovej vlády…

Takže musíme identifikovať ľudí, ktorí za tým stoja, a musíme pokojne využiť silu nášho hlasu, silu čísel, aby sme sa uistili, že títo ľudia vedia, že o nich’vieme, a nájsť spôsob, ako ich zbaviť ich právomocí v ich postavení. Potom môžeme začať hovoriť o nových systémoch.

Čítajte: Josh Hawley griluje Bidenovho kandidáta na sudcu za diskrimináciu cirkví počas výluk COVID

Dôležitou súčasťou každého nového a lepšieho systému by bola decentralizácia moci a kontroly. Jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, by mohlo byť vytvorenie rád, v ktorých by ľudí zastupoval skutočný rovesník.

Posledný stánok slobody

Willis, podobne ako mnohí ďalší, je presvedčený, že Amerika je posledným stánok slobody. Nedávno sa dokonca presťahoval do Texasu, aby sa stal “funkčnou súčasťou neuveriteľných ľudí, ktorí boli vychovaní v ústavnom chápaní, o ktorom som ako kalifornský chlapec nič nevedel.”

Zajímavé je, že Willis bol stúpencom progresívnej ľavice ešte pred niekoľkými rokmi, keď si začal všímať vkrádanie sa komunistických ideológií, o ktorých vedel, že nikdy nemôžu fungovať.

Chcel som niečo nové, niečo progresívne, nechápal som, že je to’história základov, čo vybudovalo túto krajinu, čo ju robí takou úžasnou. Takže som sa musel vrátiť a znovu sa poučiť o tom, čo hovorili predkovia.

A v našej ústave aj mimo nej je niekoľko neuveriteľných postrehov, neuveriteľne hlbokých, prorockých slov, ktoré boli vytvorené na to, aby nás chránili práve pred takýmito momentmi. Vedeli, že to príde. V istom momente som bol za kontrolu zbraní. A teraz som tu v Texase, chodím na strelnicu a oceňujem skutočnosť, že bola zriadená na ochranu ľudí pred tyranskou vládou.

Čítajte: Biden admin put ‘progress pride flag’ front and center at the White House for ‘celebration’

O Bohu a viere

Willis tiež priznáva, že bol vychovaný bez náboženstva a že väčšinu života prežil s veľkým odsúdením ľudí, ktorí sú veriaci. To všetko sa zmenilo za posledný rok a pol, keď si zrazu začal uvedomovať dôležitosť viery v niečo väčšie, než sme my sami:

Našiel som hlbšie pochopenie vlastného osudu a viery. A zistil som, že ľudia, ktorí mi najviac imponujú, ktorí sú pokorní, ktorí to nerobia pre nejaký zisk, ale ktorí sú tu jednoducho preto, aby sa postavili za organizmus života, všetci majú vo svojom živote nejaký základ viery v Boha…

Všetci si musíme uvedomiť, že keď si myslíme, že sme dominantná sila, potom robíme veci, ako to robí Bill Gates a ako to robí Anthony Fauci. A v tejto chvíli, po tom, čo viem, čo viem teraz…, naozaj hlboko uvažujem o tom, že za touto agendou stojí nejaká entita temna, zla’

Jedine to’mi vysvetľuje, ako môžu ľudia vedome dovoliť, aby boli deti týrané spôsobom, akým sú’vedome, len kvôli politickej moci. Teda, ak toto’nie je zlo, tak už neviem, čo je.

Nie je neskoro postaviť sa za slobodu

Jasné je, že toto je boj, ktorý ovplyvní každého na tejto planéte. Je’to naplánované tak, že nikto nebude slobodný z pazúrov globálnej kabaly Veľkého prebudenia’ktorá nás plánuje všetkých ovládať na základe ich volania, ktorá plánuje naše podriadenie tým, že nás urobí úplne závislými od nich, pokiaľ ide o strechu nad hlavou, jedlo, ktoré jeme, a dokonca aj samotný vzduch, ktorý dýchame.

Ak ste ešte nevideli “Plandemic 1” a “Plandemic 2: Indoctornation” napriek tomu, kliknite na odkazy teraz a pozrite si pravdy, aby ste sa mohli pripraviť na boj a postaviť sa za slobodu skôr, než’bude neskoro. Potom si pozrite “Plandemic 3: Veľké prebudenie”, aby ste videli, ako si spoločne môžeme vziať späť našu planétu a naše životy.

Viac informácií

Prevzaté so súhlasom Mercola.

PODROBNOSTI

Obžaloba Trumpa:

Sýrsky utečenec, ktorý pobodal francúzske deti, nie je kresťan, tvrdí líder blízkovýchodnej pomoci