Paul_Ryan-810x500.jpg

Paul Ryan sa vyhýba otázke o indoktrinácii detí LGBT: "Nie som zástanca kultúrnej vojny

22
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) –– V utorok 13. júna neúspešný kandidát na viceprezidenta Paul Ryan odsúdil snahy konzervatívcov zabrániť tomu, aby boli deti vystavené LGBT a iným sexuálne explicitným “trans právam” materiálom. 

“Ja’nie som zástancom kultúrnej vojny,” vyhlásil Ryan počas vystúpenia v relácii CBS This Morning. “Myslím si, že’je to naozaj polarizujúce.” 

Ryan bol v rokoch 2015 až 2019 predsedom Snemovne reprezentantov. Rodák z Wisconsinu reprezentuje establishmentové krídlo GOP podporované globalistami z Wall Street a fundamentalistami voľného obchodu. V súčasnosti je členom predstavenstva televízie Fox News, ktorá nedávno prepustila hviezdneho moderátora Tuckera Carlsona. 

Ochrana študentov pred woke propagandou bolanajvyššou prioritou pre rastúci počet republikánskych guvernérov v posledných mesiacoch, predovšetkým preto, že liberálni aktivisti prijímajú zákony a vyvíjajú obrovský tlak na školské rady, knižnice, korporácie a štátni úradníci, aby uľahčili navádzanie detí na transrodový životný štýl.  

Guvernér Floridy Ron DeSantis’na twitterovom účte War Room napadol Ryanove’komentáre, ktoré prišli len deň po tom, čo Joe Biden usporiadal na južnom trávniku Bieleho domu párty s masívnou “vlajkou Pride”. DeSantis podnikol množstvo krokov na udržanie ľavicovej indoktrinácie krokov.lifesitenews.com/news/florida-approves-expanded-ban-on-lgbt-indoctrination-that-includes-all-grade-levels/"> mimo tried. 

“Establišment môže plakať, ako chce, ale na boji proti sexualizácii našich detí nie je NIC ‘polarizujúceho’,”, zvolal DeSantisov’ tím. 

Bývalý moderátor Fox News Jedediah Bila podobne povedalRyan nie je’chlapík na “kultúrnu vojnu”, pretože’je“chlapík z jednej strany.”Nie je“záujem napraviť to,”čo je v skutočnosti pokazené,” poznamenala. 

Päťdesiattriročný Ryan je vyznávačom katolíckej viery. Na svoje úvodné poznámky nadviazal komentármi, ktoré naznačujú, že je’mu skôr ľahostajné, akú kumuláciu moci majú v súčasnosti v Spojených štátoch ľavicoví kultúrni bojovníci. 

“V niektorých týchto otázkach sa’postavím na stranu protipotratového davu,”povedal bez toho, aby objasnil svoje názory. “Ale podľa mňa ma’znepokojuje dlhová kríza. Obávam sa o budúcnosť našej krajiny. A Čína.” 

“Existujú veľké politické problémy, ktoré musíme riešiť, ak chceme mať abreast 21. storočia pre túto krajinu.” 

Od strednodobých volieb v roku 2022 sa Ryan pokúšal postaviť do pozície hlasu rozumu na politickej pravici. Počas svojich vystúpení na spriatelených, protitrumpovských staniciach, ako je CNN, dôsledne obviňoval bývalého prezidenta z volebných problémov Republikánskej strany’. Vyzýval tiež na návrat nepopulárnych politík z Bushovej éry, ako je privatizácia sociálneho zabezpečenia.  

“Ak nominujeme niekoho, kto sa nebude volať Donald Trump, porazíme Joea Bidena,”tvrdil v utorok. 

Ryan sa prvýkrát stal kongresmanom v roku 1999. V roku 2012 neúspešne kandidoval za viceprezidenta neokonzervatívca Mitta Romneyho’a prehral s úradujúcim prezidentom Barackom Obamom v pomere 51,1 % ku 47,2 %. Ako predseda parlamentu uprednostňoval znižovanie daní pre korporácie, oponovalekonomickej politike America First a nepodarilo sa mu zrušiť plánované rodičovstvo. Napriek tomu, že sa v utorok oháňal svojou odbornosťou v oblasti daní, štátny dlh USA vzrástol nad2 bilióny dolárov počas jeho pôsobenia. 

V máji 2021 Ryan predniesol prejav v Prezidentskej knižnici Ronalda Reagana v Simi Valley v Kalifornii, v ktorom sa tiež pokúsil bagatelizovať obavy nábožensky založených Američanov. 

“Na kultúre záleží, to rozhodne áno, ale našu stranu musí definovať viac než len hašterenie sa o najnovšiu krivdu alebo vnímanú ujmu. Nesmieme dovoliť, aby dostali prednosť pred riešeniami – založenými na princípoch – na zlepšenie života ľudí,” tvrdil. 

Bývalý moderátor Fox News Ben Demenech napísal článok pre The Federalist pojednávajúciRyanove’argumenty.  

“Načo je dobrá prosperita a nízke dane z kapitálových výnosov, ak to stojí americké rodiny a komunity veľa peňazí?"” pýtal sa. 

“Ísť cestou späť ku konzervativizmu zelených očí ignoruje všetko, čo sme sa’naučili o tom, čo [Trumpovi] voliči chcú: väčšiu prioritu kladenú na záujmy obrany národa, rodiny a robotníka.”