shutterstock_1696345606-scaled-810x500.jpg

V jezuitskom kostole Joea Bidena sa v stredu uskutoční "Pride Mass" pre LGBT

36
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — Katolícky kostol, ktorý navštevuje Joe Biden vo Washingtone, D.C., organizuje v stredu 14. júna o 17:30 tretí ročník “LGBTQIA+ Pride Mass”. Katolícka skupina America Needs Fatima bude vonku organizovať ružencové zhromaždenie so začiatkom o 17:00 na znak zadosťučinenia. 

Farnosť Svätej Trojice je jezuitská farnosť, ktorá spadá pod jurisdikciu kardinála Wiltona Gregoryho, arcibiskupa Washingtonu D.C. Gregory je otvoreným podporovateľom normalizácie LGBT v cirkvi. Minulý rok vydal dekrét zavádzajúci prísne obmedzenia na slávenie latinskej omše v arcidiecéze.

Tridsaťjedenročný absolvent, ktorý má príťažlivosť k rovnakému pohlaviu, má písal email Gregorovi, v ktorom ho vyzýva, aby zabránil uskutočneniu tohtoročnej’“Pride omše”.  

Svätá Trojica, založená v roku 1787, má dlhodobú “službu LGBTQIA+”, ktorá potvrdzuje homosexuálne a rodovo zmätené osoby v ich hriešnom životnom štýle. “Naša laická služba zahŕňa osoby, ktoré sú lesby, gejovia, bisexuáli, transrodoví ľudia, pochybujúci/queer, intersexuáli, asexuáli a ich rodiny a priatelia,” sa píše na ich webovej stránke. Farár cirkvi’otec Kevin Gillespie, obhajoval “Pride omšu” citovaním výzvy pápeža Františka’ “vyjsť na okraj spoločnosti.” 

“Naša oslava Pride nie je oslavou osobnej márnivosti, ale ľudskej dôstojnosti skupiny ľudí, ktorí boli príliš dlho objektom násilia, šikanovania a obťažovania,” napísal vo vyhlásení, v ktorom sa nezmienil o katolíckom učení o hriešnosti LGBT skutkov alebo životného štýlu. 

Aj napriek tomu, že sa Joe Biden hlási ku katolíckej viere, bol jedným z prvých politikov vo Washingtone, ktorý v roku 2012 podporil “manželstvo homosexuálov”. Katechizmus Cirkvi’považuje praktizovanie homosexuality za jeden zo štyroch hriechov, ktoré volajú do neba po pomste. Okrem toho slúžil dva homosexuálne “svadobné” obrady a desaťročia obhajoval potraty. Počas svojej prezidentskej funkcie sa vrhol na podporu ideológie LGBT. Len počas uplynulého víkendu usporiadal na južnom trávniku Bieleho domu večierok, na ktorom sa objavila masívna “vlajka hrdosti”. 

Amerika potrebuje Fatimu oznámila, že uskutoční modlitebnú vigíliu pred Svätou Trojicou, ktorá sa nachádza neďaleko Georgetownskej univerzity. “Katolícka cirkev učí, že Boh obdaril všetkých ľudí dôstojnosťou a treba s nimi zaobchádzať so súcitom a rešpektom. Cirkev však neoslavuje hriech, a to najmä pri svätej omši,”uvádza sa v letáku skupiny’. Ak sa chcete prihlásiť, kontaktujte Prestona Noella (844) 830-3570 alebo napíšte [email protected]. 

V Svätej Trojici’s 4. júna bulletin, LGBT “ministerstvo” oficiálne Brian Flanagan, “ženatý” homosexuál, poznamenal, že jún je zasvätený Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu a zároveň nepravdivo tvrdil, že katolíci môžu oslavovať “mesiac hrdosti”, pretože hrdosť môže byť “cnosťou vďačnosti za to, že sme osobami, akými nás Boh stvoril byť.”  

Pro-LGBT kňaz o. James Martin, SJ, použil tú istú argumentáciuna svojej webovej stránke, kde tvrdil, že “mesiac hrdosti” a pobožnosť k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu sa “dopĺňajú.”  

For respectful comments only, email [email protected] or [email protected]. Hlavné telefónne číslo Svätej Trojice’je (202) 337-2840.